Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Jag är rädd

2014-02-11 14:44 #0 av: midsommarnatt

Jag känner hur det är någonting inom mig som håller på att förändras. Som att min energi förändras och jag håller på att gå in i en högre energi. Jag känner inte igen mig själv, jag tänker annorlunda om vissa saker och mina känslor och tankar inför vissa personer håller på att förändras och det skrämmer mig.Vad är det som händer med mig, vart är jag på väg.  Jag känner mig vilsen och rädd och jag har ingen att prata med.

Anmäl
2014-02-11 14:47 #1 av: Fjäril

Hej,

Jag vet inte hur gammal du är men att tänka, känna och agera annorlunda kan vi alla göra emellanåt. Det kan också handla om hormoner. Går du i skola finns det kanske någon att prata med där?

Du skriver att du håller på att gå in i en högre energi. Hur menar du?

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2014-02-11 15:02 #2 av: midsommarnatt

Hej Fjäril,


Tack för ditt svar. Jag tror inte att det har med hormoner att göra. Jag är inte i tonåren längre (är 22). Jag pluggar inte heller.

Jag vände mig till övernaturligt eftersom jag gärna vill prata med någon inom det spirituella istället för en kurator eller liknande då jag känner att jag inte behöver det. Utan bara få prata av mig med någon likasinnad.

Jag flyttade utomlands själv förra sommaren och de senaste 7 månaderna har varit väldigt jobbiga. Jag har varit med om motgång efter motgång men det har även lärt mig mycket och gjort mig starkare. Med högre energier menar jag att jag håller på att lämna mycket gammalt bakom mig och bli både starkare och visare på vissa plan. Men det skrämmer mig samtidigt. För det har blivit som en vana att jag känner och tänker på ett visst vis, även om det gamla banorna inte är de bästa för mig så är det alltid skrämmande att lämna det man vet och känner är "tryggt" för någonting nytt. Jag känner att jag inte har någon i min närhet att prata om det spirituella med, därför känner jag mig också väldigt ensam.

Anmäl
2014-02-11 15:48 #3 av: Jonan

midsommarnatt Du är inte ensam, jag upplever samma att man förändras mycket nu med tankarna och livet när man går upp i en högre nivå (energi) och att man släpper mycket ifrån sitt förflutna även om det kommer upp en massa crap som man stängt in under livet osv.


Anmäl
2014-02-12 11:56 #4 av: Maria Katarina

Har du provat på att meditera? Det hjälper en att hitta en säkerhet och trygghet inuti sig själv. 

Känner du att du "svävar iväg"  tillfälligt så är jordning alltid ett bra alternativ. 

Anmäl
2014-02-12 12:20 #5 av: hårnål

Hej på dig! Du behöver inte alls vara rädd för den förändring som du nu genomgår.Vi människor förändras i olika perioder,och det är meningen att vi skall växa som individer och börja förstå livets gång.Umgås med dom som är åt samma håll,så blir det lättare för dig.Ensamheten är en sjukdom som sprider sig i samhället,så sök dig till dina likasinnade,tex.föreningar eller annat som du gillar.Hoppas du har fått lite hjälp av oss som svarat till dig!Hoppas du får fina dagar i ditt liv!

Anmäl
2014-02-12 18:28 #6 av: midsommarnatt

tack för svaren alla

#3

Ja men exakt det är ju så, sen tänker man så himla mycket samtidigt och tillslut blir det bara kortslutning i huvudet. Vad ska man ta sig till när allt bara blir för mycket för en...


#4

Tack för tipsen Maria Katarina. Jag ska testa det när jag får en stund över.


#5

Tack så mycket hårnål. Ibland är bara några få ord en tröst. kram


__________________


Det som känns jobbigt är att jag känner att jag har kämpat och kämpat det senaste halvåret och verkligen gjort allt jag kan men resultaten uteblir. Det blir aldrig riktigt som jag har tänkt mig.  Tex har jag haft det väldigt svårt att hitta ett jobb vilket har känts väldigt jobbigt. Jag försöker att vara positiv men tillslut börjar man ju att tappa tron på sig själv lite. Om jag inte hittar någonting snart så måste jag flytta igen vilket jag verkligen inte vill, jag trivs så bra där jag bor nu och det känns som att det är här jag ska vara just nu. Jag vet inte vad jag ska göra om jag måste flytta igen. Det tar så mycket energi att bara söka jobb, sen all denna väntan på att någon ska höra av sig och att inte veta vad som ska hända på det, det suger all energi ur mig. Jag känner mig så maktlös och vilsen.


Anmäl
2014-02-14 00:40 #7 av: midsommarnatt

Finns det några fina själar där ute som har några tröstande ord?

Anmäl
2014-02-14 17:08 #8 av: [north]

Jag känner igen mig lite i det du skriver och vi är lika gamla.

Att söka jobb är tufft, men man måste försöka låta det rinna av sig när man får nej efter nej. Det är ingen fel på en själv, det är bara oerhört många som söker. Jag höll på i närmare ett år för att få ett extrajobb, skickade in CV:n och gick runt i alla tänkbara butiker och frågade. 

I övrigt är jag i en lite förvirrad och vilsen tid just nu och försöker göra små saker som är bra för mig för att inte tappa fotfästet. Försöker göra mig själv nöjd varje dag genom att göra något litet som känns bra eller försöka komma lite närmare mina mål eller önskningar som jag skrivit ner. :)

Jag har även börjat läsa mycket här på övernaturligt och tycker att man får bra tips på saker som är bra att göra eller roliga att lära sig. Kallar mig för ren nybörjare på detta forum, så jag är inte så mycket till hjälp mer än att jag ville skriva några rader till dig. Kämpa på, det blir alltid bättre tillslut. kram Blomma

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.