Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m.

Pendel

2014-02-07 16:59 #0 av: Ingu1

Hej.
Jag har en pendel en ametist och den har jag hängade på ett halsband som är efter min mormor(död sen många år).
Jag vet inte hur den skall användas.
Men läste på nätet idag att man använder den oftast då man skall göra ett val. Vad som inte stod... Hur reagerar pendeln då den skall ge mig ett svar.

Anmäl
2014-02-07 17:05 #1 av: Ylwiz

Trooor att pendeln åker åt sidan om ett "nej" och upp och ner om ett "ja". Men jag är inte säker! 

Anmäl
2014-02-07 17:11 #2 av: Ingu1

Det har jag trott också. Men blev osäker idag.
Är Ametisten en bra sten att ha som pendel?

Anmäl
2014-02-07 17:53 #3 av: Amandla

Be pendeln visa dig hur ett ja respektive ett nej ser ut. Ametist är ett utmärkt val Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-02-07 17:58 #4 av: lenjon1

Det är som Amandla säger. Det som blir ett ja resp ett nej för dig är kanske precis tvärtom för en annan osv…

Lycka till

Anmäl
2014-02-07 18:35 #5 av: Ingu1


Tackar.

Nu skall jag "pendla" å bli mer aktiv.

Anmäl
2014-02-07 19:06 #6 av: Knorran

glöm inte fråga pendeln om du behöver något beskydd säger den ja så ber du om beskydd :)

Anmäl
2014-02-07 19:16 #7 av: Ingu1

#6
Du menar att jag kan få kontakt med onda andar?

Anmäl
2014-02-08 19:32 #8 av: Knorran

onda är fel men kanske mera vilsna och rädda andar som kan skrämma dig lite :) du kan också alltid be om att få tala med någon ande som gått över till andra sidan och efter samtalet så kan du säga högt ut. Tack universum för att jag fick ett samtal men nu vill inte jag ha mera kontakt med andevärlden till nästa gång jag väljer att öppna upp! :) så brukar jag göra men vi alla gör olika :)

Anmäl
2014-02-09 20:03 #9 av: Ingu1

#8
Tack för tips.

Anmäl
2014-07-01 19:25 #10 av: H-lena

För att se vilket som är ja och vilket som är nej frågar du pendeln "visa mig svaret ja" och ser hur den svänger. Sen frågar du "visa mig svaret nej" och ser hur den svänger. Du kan även fråga "visa mig svaret kanske". Det är sedan så som pendeln svarar ja, nej och kanske till frågorna du ställer till pendeln. Du kan antingen tänka eller fråga rakt ut. Du kan fråga pendeln om allt du vill, men när det gäller framtidsfrågor brukar det inte vara särskilt pålitliga svar man får. 

Pendeln drar åt sig negativ energi så den behöver renas ibland. Det gör du genom att antingen lägga den i en liten skål med saltat vatten, eller på en saltbädd. Ha den gärna i fönstret då den inte används/då du inte har den på dig. 

Läste precis att ametisten kan hjälpa mot sömnproblem, skyddar mot sjukdom och fara. Den ska även skärpa ditt sjätte sinne, lindrar huvudvärk och hjälper minnet. 

Hoppas det hjälpte! :)


Anmäl
2014-07-02 10:42 #11 av: Choklad

Jag säger till min pendel att "Ja" är lodrätt och "Nej" är vågrätt, och " kanske" är då den går i cirklar.

Man kan ha vad som helst till pendel. Det ska vara lite tyngd i den.

Man kan t om ha en tepåse, eller sitt favoritsmycke, en ring, eller en helt vanlig gråsten.

Onda andar?

Det är enligt min erfarenhet, du själv,  dvs  ditt inre Jag som svarar dig på dina frågor, varför behöver du beskydd ifrån dig själv? Du är ju också en ande inuti och utanpå.

Det kan också komma andar som vill kommunicera, men bara om du själv vill det. 

Det svåra är, tycker jag att "släppa taget" om sin egen vilja, det vill säga det man innerst inne vill att den ska svara.

Det gäller att lära sig att förstå vem av dig som svarar.

Men lär man sig att ha ett öppet sinne och undvika att rikta tankarna åt ett önskat håll och istället vara helt tyst inom sig, så kan man lära sig att släppa fram det inre rätta svaret.

U R us

Anmäl
2014-07-02 16:42 #12 av: H-lena

Choklad har helt rätt i det där med att släppa taget om sin egen vilja. Det har jag varit med om allt för många ggr, att min pendel i själva verket visar det jag vill att den ska visa. Så det är väldigt viktigt att tänka på! 


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.