Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tips & Råd

Skumt

2014-02-04 22:15 #0 av: HästMunken22

Hejsan!
Jag har två frågor till er här inne. Den första är att väldigt, väldigt ofta känner jag mig iakttagen när jag ska sova. Precis som att någon tittar in genom fönstret. Ibland tycker jag även att någon tittar på mig genom altandörren, men när jag vänder mig om är ingen där. Vad är detta?

Det andra är att jag hittade en ring för ett tag sedan. Jag tyckte att den var fin, och det var ingen till synes dyr ring, så jag plockade helt enkelt upp den. Varje gång jag sätter på mig den får jag en känsla av starkt obehag. Det blir liksom massa ångest och rädsla på en gång, men så fort jag tar av mig den slutar det. Påminner lite om horrukruxen i Harry Potter om någon nu läst dem... Vad kan detta vara för något?

Är jättetacksam för all hjälp!

Ps. Placerade jag detta i fel grupp får ni jättegärna flytta den rätt.

Anmäl
2014-02-05 18:27 #1 av: HästMunken22

Putt

Anmäl
2014-02-05 20:55 #2 av: Fjäril

Hej,

På din första fråga skulle jag kunna svara att det är "mörkrets inbillning" som påverkar. När vi ska sova kan vi inbilla oss alla möjliga saker. Sen kan det vara andra orsaker också såklart. Hur länge har det pågått?

På fråga två skulle jag nästan säga att du känner så för att du satt på dig någon annans ring Lipar, inte bara för att det kanske är fel att bära den (fast det är kanske svårt att få reda på vem som äger den) utan för att vi kan påverkas av andra personers föremål. Använd den inte mer helt enkelt.

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2014-02-05 21:23 #3 av: penke


 Hej

en vardagligare  förklaring på första frågan, kan vara
 om du är ganska nyinflyttad och inte har ..bott in dig i din lgh
 gjort den till ditt Hem.
(lite otrygg)

oki, skumma grannar finns lite var stans Snopen

annars har du väl andra på ..besök Ler

andra frågan,  snuddar jag Fjärils tanke
 det är inte din ring, o du får lite dåligt samvete av att bära den

..och ringar ÄR starka symboler, vi lägger mycket energier i dem
 det är de du känner av, utan att kunna ..läsa av dem
 du förstår inte vad, där av ditt obehag.
   psykometri..kallas det väl(?)

"billig, enkel" den kan ha stort affektionsvärde för någon.


   penke

Anmäl
2014-02-06 14:09 #4 av: HästMunken22

ok, tack för svar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.