Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Händer saker av en anledning?

2014-01-31 09:22 #0 av: mausan

Hej, övernaturligt! Jag har aldrig trott på att saker händer av en anledning och jag är en ateist, men nu hände något som får mig att ifrågasätta mina tankar lite..

För ungefär en vecka sedan så upptäckte jag att man kan ändra hur mobilen vibrerar när det ringer, så jag ändrade till "heartbeat", när min mobil ringer så vibrerar den alltså i samma takt som hjärtslag. (hoppas ni fattar mina slarviga beskrivningar)

Och igår, när jag kom hem ifrån skolan så hittade jag min mamma i hallen, likblek och kallsvettig. Ringde ambulans och nu på morgonen så ringde hon och berättade att hon fått en hjärtinfarkt.

Kan ni som tror på övernaturliga saker se nåt samband i att jag ändrade till heartbeat drygt en vecka innan min mamma fick en hjärtinfarkt? Eller övertänker jag bara allt?

Anmäl
2014-01-31 10:47 #1 av: JonasDuregard

#0 Det låter som det gott och väl kan rymmas inom ramarna för slumpen. Både hjärtsjukdomar och olika kulturella yttringar som har med hjärtat att göra (som en hjärtslags-intställning på telefonen) är ganska vanliga i samhället, så då och då borde de sammanfalla.

Hoppas din mamma mår bättre nu!

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2014-01-31 12:44 #2 av: Amandla

Mausan, lita på din känsla! Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.