Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

tjej 13, ivriga andar, aoura.

2014-01-22 22:22 #0 av: jennifer123

Hej. Jag, min familj och våra grannar har en eller flera andar som spökar bland våra lägenheter. Jag själv tycker inte det är så läskigt när saker ramlar ner eller om det låter som att det går någon i lägenheten för det kan det ju finnas logiska förklaringar till men det har hänt annat små läskigt också.

En gång för typ 3-4 år sedan så stod min lillasyster och borstade sina tänder oh så helt plötsligt skriker hon och alla springer in i badrummet då frågade vi vad det var då sa hon att det var en liten flicka ca 3 år som lyfte på hennes fläta och sa tihihi, Vi kallar flickan My. det var först gongen jag trodde att det fanns spöken då var jag 9-10.

sedan dess har det hänt massor med saker, tx att handtaget på landet åkte upp ner upp ner fast det inte var någon på andra sidan dörren, när det sattes på musik på högsta volym på mammas dator när locket var stängt och på halloween när jag skulle gå till en kompis och var ensam hemma, jag letade efter en sak jag skulle ta med mig som jag hade lagt i badrummet, då sattes stereon på i vardags rummet och började spela a little party never killd nobody, så jag sprang till dörren oh sa:Äääh nu går jag trevlig halloween, hejdå!

Jag är inte så himla rädd men jag undrar om man kan göra någonting för att få henne / dom att vara lugnare jag känner även att min aoura blir mindre när hon/dom är nära mig finns det något sätt att öva upp den.


Anmäl
2014-01-22 22:28 #1 av: Gabriella.L

Be dem att sluta. Säg strängt "Sluta!" eller "Nu räcker det, jack vill inte".

Något liknande. De lyssnar, och kommer eventuellt att sluta. 

Anmäl
2014-01-23 15:25 #2 av: jennifer123

jag har sagt det men det värkar som att det är ett barn, när min lillasyster tittar på barn kanalen så händer det aldrig någonting och en gång sattes barn kanalen på sigsjälv

Anmäl
2014-01-23 20:09 #6 av: Gabriella.L

#5 Jag tror inte att det alltid har med saken att göra.

Vissa människor är helt enkelt mer öppna för andevärlden än andra. Det har ingenting med att vara döpt att göra ;)

Anmäl
2014-01-31 10:01 #7 av: jennifer123

Jag mena att hon är liten och vägrar lyssna

Anmäl
2014-02-23 16:05 #8 av: [klarabastin]

ställ en gul ros i en vas någonstans! vet ej varför det funkar men jag har själv 2-5 andar/spöken hos mig speciellt i mitt rum. det brukade falla ner saker från tallriks hyllorna och försvinna mat ur kylskåpet i köket. men sen så en dag när mamma hade köpt en gul ros och satt den i köket så försvann allt men allt fortsatte en vecka efter när rosen dött.

pröva, vem vet det kanske slutar!:)

Medarebetare på: Vegan ifokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.