Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Konstig ring från dröm under natten

2014-01-20 18:19 #0 av: jennifer123

Hej, jag är 13 år och jag drömde nyligen att jag var i skogen i min säng och att min mammas morbror ( som dog förra året ) kom och satte sig på säng kanten och drog av mig täcket och sa kliv upp och hjälp mig. Jag sa nej och då drog han sitt finger i en cirkel på mitt lår och sa att jag skulle följa med till ljuset. Sen drömde jag inte mer men när jag vaknade var det som att någon hade rivigt en cirkel på mitt ben.

jag undran om någon har varit med om något liknande eller om någon har en förklaring till detta. tacksam för svar. 
ps det är en dålig bild men ringen är tydligare än där

Anmäl
2014-03-04 16:28 #1 av: _Alicia_

Putt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.