Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Hjälp mig

2014-01-19 11:14 #0 av: julia_directioner

Hej. Jag har länge känt mig iaktagen (stavning) i mitt rum. Jag har länge tyckt att det känns som att någon står vid min dörr och kollar på mig (se bild). Det är väldigt svårt att sova i rummet. Innan jag hade detta rum så var jag i det andra rummet ( ni ser dörren på bilden). Jag vet inte om det bara var jag men en natt för några år sedan så såg jag en gestalt, det var som en mörk skugga som svepte förbi in i rummet som jag har idag. Jag har försökt att berätta för mamma och pappa men dom tror inte på mig.
Om någon skulle kunna se eller känna något på bilden så snälla skriv vad ni ser/känner. Jag behöver verkligen veta om det är bara jag eller något annat. Är jättetacksam för svar!

Anmäl
2014-01-19 12:11 #1 av: [Fabulous.]

Hejdär! Jo jag fick en dunkande känsla att det inte är någon där, om du har en känsla vid dig, så är det din skyddsängel. Men du sa skugga, ja då kan ju det vara någon som har gått bort och är vilse i ditt hus. Om han/Hon har gjort någon illa så ring ett medium annars om det är snällt, försök prata med den. ( För sök ej kontakta den för meningen är att hon/han ska kontakta dig )

Anmäl
2014-01-19 21:00 #2 av: gossi15

jag kände ingenting faktiskt :) 

Anmäl
2014-01-20 22:33 #3 av: Voli

Du har ingen ond ande där, men du har en som skyddar dig. Det är någon från din pappas släktsida som vakar över dig, mest på natten.

Den iakttagande känslan är bara energi du känner av att du är vakad över!:) 

Du kan vara lugn, positiv energi är bra. Du kan känna dig glad över att någon finns där och står upp vid din sida, även kallat skyddsängel!

Anmäl
2014-01-21 09:29 #4 av: jennifer123

Jag kände att det stor någon cirka en halvmeter framför garderoben.

Anmäl
2014-01-21 11:31 #5 av: [majatengdelius]

Jag får för mig att det är en kvinna. Inte speciellt gammal, knappt över 30-35.

Hon gör nog inte så mycket väsen av sig, men hon vill ändå få dig att känna att det är någon där med dig.

 

Jag får absolut ingen obehagskänsla från bilden. Tvärtom så känns det bara som att hon kollar läget :)

Anmäl
2014-02-08 17:38 #6 av: julia_directioner

Tack för alla svar :) Jo, jag har tänkt på att det är en kvinna (från min pappas släkt) som jag känner att jag har väldigt mycket gemensamt med och jag har alltid vart intresserad av henne och tänkt på henne, men aldrig hunnit träffat henne. Hon dog ett långt tag innan jag föddes. Även fast jag aldrig har träffat henne så känns det som att vi har någon speciell kontakt.

Anmäl