Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Dröm om stulen bil

2014-01-17 15:35 #0 av: caroline_880512

Jag drömde att jag och några till var på väg hem ifrån Ullared. När vi åkte förbi ett shopping center i Örebro tror jag de var. Jag vände bilen och stannade till så vi kunde shoppa ännu mer. Men när vi var klara med shoppingen så hittade vi aldrig bilen. Jag visste vart jag parkerat men den stod inte där. På våran dosa till bilen finns de en gul liten knapp. Den tänder lysena på bilen så att man hittar den även när de är mörkt. Men när jag klickade på den så tändes massa lysen till andra bilar. Samma modell som vi har. Hittade lite senare en bil som såg ut precis som min. Men när jag såg reg numret så stämde inte de. Så vi ringde polisen som fick veta av någon annan polis att dom hittat min bil. Fast han som stulit den hade krockat med ett träd. Så det var inte mycket bil kvar. Sen frågade polisen mig lite saker om bilen. Om allt fungerade. Om de var något problem med bromsar osv. Sen vaknade jag. Någon som har någon aning om vad den här drömmen betyder?

Anmäl
2014-01-17 15:38 #1 av: VildaVittra

Du borde kolla bromsarna på bilen? Det skulle jag göra, knäpp som jag är. Lipar

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-01-17 17:56 #2 av: HellaBella76

(VildaVittra) Hahaha... de va kul!! :D

Men intressant det här med drömmar, tyvärr kan jag inte hjälpa dig men kanske någon annan som kan..? :)

Anmäl
2014-01-17 18:08 #3 av: caroline_880512

Bromsarna fungerar klockrent. Dom är nybytta. Köpte bilen i november och då var de nya bromsar och lite till.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.