Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

svimmar varje natt

2014-01-14 03:55 #0 av: [babsaan]

Hej. 

Den senaste tiden har jag drömt om att jag svimmar, nästan varje natt på olika ställen, Hemma, affären, skolan, bussen, tja överallt.

Jag är även väldigt yr om dagarna, men utan att läkarna hittat något,. har tagit en massa prover och tester, men dom hittar inget, jag svimmar aldrig när jag är vaken, utan ''klarar mig precis''.


Någon som vet vad min dröm kan betyda? Jag tycker att detta börjar bli väldigt obehagligt nu att se dagsljuset slockna varje dag framför mina ögon, och varje morgon vakna med nya blåbärken och bulor :(

Anmäl
2014-01-14 04:12 #1 av: VSK

Låter otroligt jobbigt och farligt.

Gör du nåt speciellt när du håller på att svimma i vaket tillstånd? Har du smärtproblematik, speciellt vid nacken?

Har du fått göra arbetsprov med EKG? EEG?

Blodtryck? Äter du speciella mediciner eller kost som kan påverka ditt blodtryck?

Har läkarna kollat upp dina blodvärden? -tänkte speciellt på antal vita blodkroppar. -tjockt blod?

Om du skulle framkalla detta, hur skulle du då göra?

När svimningskänslan kommer, hinner du göra nåt alls innan det är försent och du ramlar?

Jag tycker du skall skriva ned allt du kommer på på ett papper och söka dig vidare inom primärvården för hjälp. Dvs byt husläkare.

Gällandes drömmarna så kanske det är nån form av okontrollerad oro du har som din hjärna försöker bearbeta när du sover. Det man är rädd för kan man ju få mardrömmar av.

Är ju inge vidare att ha både rädsla i vaket och sovande tillstånd. -hoppas du får remiss av din husläkare och får hjälp med detta.

Lycka till.

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2014-01-14 04:38 #2 av: [babsaan]

Jag har haft halsfluss och råkade träna med det, så trodde först att det hade blivit något efter det, och tja, har fått göra EKG, blodprover, rubbet... men inget hittar dom. Sökte först på vårdcentralen men vart skickad vidare till en neurolog(?) men inget där heller. 

Har åkt in och ut på akuten pg av min yrsel, men dom hittar verkligen inget, Mitt blodtryck är fint, lika så blodsockret, Jag har fått höra att jag har för mycket vita blodkroppar, men blev inget mer ang det. Bara i år har jag varit på akuten fyra gånger, och vårdecentralen en.. :/

Och tja, jag är väldigt mån om vad jag äter och äter bara nyttig mat, samt antidepressiva. 

Anmäl
2014-01-14 04:46 #3 av: VSK

Antidepp kan ju påverka så du får yrsel mm.

Speciellt om du intar flera sorters mediciner så kan de krocka med varandra.

Vad hade du för HB vid blodproven?

Började det här efter din halsfluss?

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2014-01-14 11:19 #4 av: VildaVittra

Är du "helsvensk" genetiskt?

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-01-14 15:49 #5 av: [babsaan]

#3 Drömmarna började innan halsflussen, men inte yrseln.

#4 Yes, jag är helsvensk, eller tja min gammelmormor är finsk. 


Anmäl
2014-01-14 16:03 #6 av: VildaVittra

#5 Hehe, svenskt nog (varför jag frågade är pga att det finns ärftliga sjukdomar i var "människoras" som man kanske inte tänker på i lilla Sverige).

Har du haft någon fästing?

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-01-14 18:13 #7 av: Evisen

#2 Om du käkar antidepressiva tabletter, och råkar glömma att ta dem en dag så kan det resultera i både "öronsus" och i yrsel. Men det försvinner efter en två dagar efter du har tagit tabletterna igen.

Anmäl
2014-01-15 11:52 #8 av: Niwa

Antidepressiva kan ge de flesta och mest konst biverkningar. Har du ätit medicinen länge. Jsg kan få biverkningar uppp till 3-4 månader eftet att jag börjat. Dvs de kan börja efter3 månader.


Hälsa gärna på mig på Facebook.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.