Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Sorg

Hur länge ska man vänta?

2014-01-06 18:09 #0 av: _K_

Den viktigaste personen i mitt liv gick bort för ett par dagar sedan och jag behöver så förtvivlat få något slags tecken på att det finns något annat efter döden än bara död. Funderar på en privat sittning men undrar om jag bör vänta ett tag innan jag söker kontakt med honom. Det har knappt gått tre dygn nu.

Någon som har erfarenhet av detta och har råd?

Anmäl
2014-01-06 18:26 #1 av: Aleya

Ibland kan det ta några dagar till flera år.

Allt beror på den avlidne.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-01-09 03:14 #2 av: ALPHIRA

Deltar i sorgen.

Tänk att han/hon har nu kommit till ett annat tillstånd och har mycket för sig.

Det har inte gått så lång tid. Låt honom/henne själv kontakta dig när det känns så.

Men visst ser han/hon din sorg men jag tror personligen att det är inte dags för en privat sittning än. Andarna brukar behöva tid att "andas ut" efter "döden".

För anden är det inte alltid så lätt och enkelt att komma hit till vår dimension som många tror.

Men ett litet tecken kan du väl önska. Och det får du säkert.Blomma

Hör av dig.

Anmäl
2014-01-09 16:00 #3 av: _K_

Efter ett par dagars funderingar så förstår jag ju att jag är för ivrig. Just nu känner jag mig bara uppgiven. Jag avvaktar och håller utkik efter något tecken..

Anmäl
2014-01-09 16:51 #4 av: twoodblue

Hej,   Jag kan tyvärr inte säga om det finns något mer än döden eller inte, däremot så vet jag hur det är att förlora människor som man håller varmt om hjärtat.

Så Jag sänder en styrke-kram till dig!

Anmäl
2014-01-09 16:58 #5 av: delfinos

När min mamma dog för ett antal år sedan, kunde jag känna hennes närvaro ibland. Men jag kommer inte ihåg hur länge det tog innan jag kände det.

Beklagar sorgen, sänder dig styrkekramar.

Anmäl
2014-01-10 15:10 #6 av: _K_


Tack. Det är första gången jag förlorar någon som står mig nära och så blir det den som står min allra närmast. Ena stunden är jag helt övertygad om att han ska komma in genom dörren som vanligt och sedan kommer jag på att döden är något permanent. Jag har bett honom att besöka mig i mina drömmar men jag minns ingenting från mina drömmar just nu. Har vaknat med huvudvärk och total utmattning istället.

Anmäl
2014-01-10 15:28 #7 av: Tjeja

Vet du, ofta har man själv svårt för att vara mottaglig för andevärlden just när sorgen är färsk och man ännu är i något utav en chock.

Du kan behöva lite mer distans själv också för att vara lyhörd för tecken och kontakt. Det i sin tur kan även det variera från några dagar till längre tid.

Så vänta lite tills du själv har landat lite i din sorg och känslorna är med på tåget igen utan att ta över allt för starkt och panikartat ska du se att du kommer märka saker när du minst räknar med det eller förväntar dig det. Då kan det också vara lagom att boka en sittning.


STOR VÄRMANDE KRAM! Blomma

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2014-01-10 21:13 #8 av: Melinda69

Hej, det är nog olika från fall till fall. Beror på omständigheterna kring deras bortgång. Jag har varit på privatsittning hos en mycket duktig medium i Sthlm. Syftet var att komma i kontakt med en vän som gick bort för 1 år sedan. Hon var inte redo än meddelade hon, men hälsade så mycket och förklarade varför.... Däremot var min morfar på plats och min mormors syster som jag älskade mycket. De förklarade en hel del för mig, jag har haft många funderinar på olika saker under åren och när jag gick därifrån var jag hel för första gången. Dvs. när du tar en privatsittning med medium som förmedlar information från den andra världen vet man aldrig vem man får kontakt med. Jag skulle inte tveka, men du måste gå till en riktigt duktig annars blir du bara besviken. Jag kommer att besöka mitt medium i gen.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.