Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Spöke med gröna ögon!

2014-01-05 13:45 #0 av: Gabriella.L

Hej!
Jag har mer och mer börjat få kontakt med andevärlden. Det är mer eller mindre ofrivilligt, men de dras till mig på något sätt.

I natt innan jag gick och la mig så såg jag ett par stora gröna ögon stå mitt i rummet. De var där i en splitt sekund sedan var de borta. Jag kände direkt  på mig att det var ett spöke, men jag hade aldrig sett någon utan någon kropp. Jag hade aldrig heller sett någon med så starkt lysande gröna ögon. Vad kan det betyda?
Jag blev riktigt rädd när jag såg den, den gav mig liksom kalla kårar. 

Jag försökte kolla upp det på google vad det skulle kunna betyda om man såg ett sådant spöke. Det jag fick fram var att det var många barn i min ålder som hade sett exakt samma sak. Bara ett par stora, lysande gröna ögon. 


Kan någon snälla hjälpa mig få fram vad den vill?
Jag har hört att spöken med lysande ögon i olika färger kan betyda något. 


Ha en bra dag

Gabriella

Anmäl
2014-01-05 20:48 #2 av: Gabriella.L

#1???

Anmäl
2014-01-05 21:15 #3 av: linn8

Varför är #1 borta?

Anmäl
2014-01-06 07:29 #4 av: cutepoison

För tydligen bröt jag mot sidans regler genom att skriva spökets namn. Lugn, jag ska inte störa mer i denna tråd. 

Anmäl
2014-01-06 10:06 #5 av: Gabriella.L

#4 Okej.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.