Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medialitet

Vem försöker kontakta mig?

2013-12-12 16:31 #0 av: p3tra

För några år sedan när jag fortfarande bodde hemma hos min mamma så kände jag att det

verkligen

var någon i min närhet (stod i hallen), gick runt i lägenheten och kollade överallt men det var ingen där. Senare samma år eller något år senare så stod jag i köket och kollade ut mot hallen, då såg jag en "skepnad" eller vad det kallas.. Nu när jag och min sambo har flyttat till våran andra lägenhet satt jag på övervåningen och målade (var ensam hemma) och hörde hur någon ropade mitt namn två gånger, lät som att det var en bit ifrån, utifrån kanske. Kollade överallt i lägenheten och ute men det var ingen där..


Nu har jag känt av saker på tre olika sätt (känsla, sett & hört) och skulle verkligen vilja veta vem det är som försöker kontakta mig.. Har några som jag skulle kunna gissa att det är, men är inte säker.. Någon som kan försöka hjälpa mig? Någon som kanske får till sig något om vem det kan vara?

Vet inte vilken grupp jag ska lägga denna tråd i...

Anmäl
2013-12-15 09:25 #1 av: [VampireGirlElvira]

Det kan vara någon i din närhet som försöker kontakta dig.
Jag tror att det kan vara din farmor eller mormor som försöker kontakta dig och säga någonting.
Du ska inte vara rädd. Försök öppna dig för den anden.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.