Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medialitet

Vilka är människorna i bilderna

2013-12-05 00:56 #0 av: Feeltheflow

På senaste tiden har jag inte bara börjat uppleva och se mer aktivitet fysiskt utan nu börjar jag även få inre bilder av människor.

Det började först med att jag såg någon skugga då och då, nu kan jag se skepnader gå förbi mig, ibland hör jag även någon viska mitt namn. Det känns som att min andliga utveckling har gått väldigt fort fram på senaste.

På senaste har jag börjat få upp bilder i huvudet. 

Det händer oftast när jag är avslappnad och inte har så mycket tankar. Tex på kvällarna när jag står och borstar tänderna kan jag få upp bilder på människor jag aldrig har sett förut. Och väldigt tydliga också, även om det bara varar i någon sekund. Ibland är det kvinnor, ibland män, ibland barn och ibland är det flera jag ser på samma gång. Vissa bilder är mer "nutid" än andra (jag ser det på klädseln bland annat.)


Vart har jag snappat upp de här bilderna, vilka är personerna och varför ser jag de här bilderna?


Anmäl
2013-12-05 06:25 #1 av: J-Artur-K

Det är när man är avslappnad och inte har så mycket tankar som man bruka få bilder i det inre ögat (i huvudet ) även då man lättare känner av andar och får kontakt med andar. GladTummen upp

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-12-05 12:10 #2 av: imke


Det är lika för mig :-) Känns som att man står och dagdrömmer nästan. Fast om människor man aldrig sett.
Det svåra är att veta vad dom vill :-) Oftast är det nog bara andar som ser att du märker av dom och försöker få kontakt.

Anmäl
2013-12-05 21:27 #3 av: Feeltheflow

Jaha då förstår jag, tack så mycket! :)

Anmäl
2013-12-05 21:28 #4 av: Feeltheflow

Hur gör man för att skapa kontakt då? Hur kan jag vidareutveckla min medialitet?

Anmäl
2013-12-05 22:25 #5 av: Galaxy86

förlåt fel ställe..

Akvariefiskar !! Pokémon och My little Pony !!
Anmäl
2013-12-06 00:26 #6 av: Feeltheflow

vad pratar du om?

Anmäl