Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Förändring på väg?

2013-12-02 00:34 #0 av: vinterblomman1

Hej alla,


Jag har under ett antal månader gått igenom en jobbig period i mitt liv. Jag vet att det är någonting jag har dragit åt mig som jag måste gå igenom för att jag behöver utvecklas på ett plan.

Men vissa dagar har det varit väldigt jobbigt. För några dagar sedan frågade jag mina guider om dem inte kunde hjälpa mig, genom att kanske visa något tecken eller vad som helst egentligen för att visa att det kanske skulle börja ljusna upp för mig snart.

Jag brukar inte minnas mina drömmar men sedan den natten har jag drömt varje natt att antingen jag själv dör eller så dör någon annan och att jag tappar mina tänder.

Jag har läst att både drömma om döden och att tappa tänder innebär förändringar.

Det känns som att det var en hint från mina vänner, vad tror ni?


Anmäl
2013-12-02 06:51 #1 av: [Sparkle*]1

Jag tror att det kan vara en hint om förändring. :)
Ett tips är att du kan också få hintar och budskap från musik, alltså texten i låtar. Även från tidningar som du råkar få ögonen på. Då kan man få en aha-upplevelse. :)
Fler tips är att försöka acceptera det jobbiga och överlämna det sedan till dina guider så hjälper de dig. Allt har sin tid. Men sedan blir det ljusare. Ta hand om dig. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.