Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m.

Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Frågor ang. sajten, funktioner m.m.

borttaget inlägg?

2013-11-01 21:28 #0 av: [postmortum91]

Jag har nu läst sajtens regler och jag förstår VERKLIGEN INTE varför fler har röstat att ta bort mitt inlägg om filmen "the conjuring"? 
Vad är det som bryter mot reglerna med inlägget?

-Postnatal

Anmäl
2013-11-01 21:30 #1 av: [postmortum91]

kan någon svara på det? jag är uppriktigt arg, någon kan väl informera mig om vad som bryter reglerna med mitt inlägg? någon som anmälde det kan ju berätta varför.

-Postnatal

Anmäl
2013-11-01 21:33 #2 av: Aleya

Skriv till Fjäril så får du nog det bästa svaret.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2013-11-01 21:34 #3 av: dolfen

Jag är uppriktigt glad att vissa (väldigt väldigt få) av mina kommentarer har plockats bort (lite här och där på iFokus). Jag skulle själv ha gjort det (i efterhand) om jag hade makten.

Det var väl vad jag hade att tillägga i ämnet "borttagna inlägg".

Anmäl
2013-11-01 21:37 #4 av: [postmortum91]

#3 Vad hade det med mitt inlägg att göra?

-Postnatal

Anmäl
2013-11-01 21:42 #5 av: dolfen

#4 -

Det var väl vad jag hade att tillägga i ämnet "borttagna inlägg".

Anmäl
2013-11-01 21:48 #6 av: Amandla

Vad jag kan tänka mig så är det för att du vill diskutera demoner, något vi inte vill ha här på sidan:

"Inget prat om onda andar, demoner eller liknande är tillåtet. Hit kommer många barn och ungdomar och läser, vi vill inte skrämma upp någon"

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-11-01 22:18 #7 av: [postmortum91]

Hmm, okej. Jag köper det isåfall, men jag tycker personligen att det en väldigt dålig regel. Det är väl en nödvändighet att få prata om sånt känner jag. Speciellt om man själv råkat ur för det, behöver vägledning, eller vill veta mer om det. Man skrämmer väl upp barn tillräckligt genom att prata om spöken. Så länge en sida inte är tillägnad barn så tycker jag man ska få prata som vuxna. Föräldrarna får väl hålla bättre koll på barnens datavanor istället för att man på en vuxensida ska råka ut för att någon tar bort ens inlägg för att barn riskerar att bli rädda, löjligt.

-Postnatal

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.