Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Att bända element…..?

2013-10-30 08:38 #0 av: Olive

Varje stjärntecken hör tydligen(?) till ett element som t.e.x vatten och luft. Jag har surfat runt på internet och det finns väldigt många hemsidor om att bända elementen det vill säga få dom att röra på sig utan att man flyttar dom med hjälp av dina händer. Jag är inte säker på om det är sanning eller lögn men det finns så otroligt många hemsidor och långa texter om "bändning," det måste ju ta otroligt lång tid att skriva det och om det inte ens är sant så måste det ju bara ha varit ett stort slöseri med tid.

Jag har hittat videor och bilder på folk som t.e.x "vattenbänder" många av dom ser väldigt verkliga ut men dom kan ju vara photoshopade eller något liknande. Det var en video som var väldigt cool och som inte verkade redigerad alls. Det var en tjej som höll sin hand brevid strålen från en vattenkran och efter en stund så började strålen böja sig mot hennes hand utan att hon snuddade den.

När man ser sådant så börjar man bli osäker.

Jag vill inte verka dum eller korkad som tar upp det här men jag tycker att det verkar väldigt intressant.

Anmäl
2013-10-30 15:15 #1 av: lollolovee

Flickans hand kan ju vara elektriskt laddad ;) personligen tycker jag att det låter väldigt fräckt att vattenbända mm mera men tror inte på det något mera :/ tror däremot att man kan lära sig att sammarbeta med elementen, jag själv kan få eld på tex tändstickor att slockna utan att röra elr blåsa på dem :)

Anmäl
2013-10-30 19:59 #2 av: Josse5233

Det låter väldigt häftigt i alla fall :)

Anmäl
2013-10-30 21:25 #3 av: Jesperlinden97

Bilden är ju från filmen The Last Airbender ;) 
Men det hade varit sååå coolt att kunna bända vatten, min dröm typ, haha ;) 

You love a person, not a gender.
- Darren Criss
Medarbetare på Tonåringar iFokus & Justin Bieber iFokus

Anmäl
2013-10-30 21:29 #4 av: Fru Katla

Jag är nästan säker på att det finns en naturlig förklaring till det där med vattenstrålen. Nåt man kan göra som kul experiment. Fast hur det gick till minns jag inte, men det borde ju gå att googla fram. :)
Måste se mycket märkligt ut. :-D

Anmäl
2013-10-31 01:12 #5 av: JonasDuregard

#4 Man kan använda en elektrostatiskt laddad plastbit. Ta en linjal och gnugga den med en filt och håll den sedan brevid vattenstrålen. Du får förhoppningsvis en svag men synlig effekt.

Har man bättre utrustning kan man få tydligare effekt, som i den här videon: http://www.youtube.com/watch?v=7b-w0oWttN0

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2017-03-31 12:39 #6 av: Arijon59

Flickans hand kan ju vara elektriskt laddad ;) personligen tycker jag att det låter väldigt fräckt att vattenbända mm mera men tror inte på det något mera :/ tror däremot att man kan lära sig att sammarbeta med elementen, jag själv kan få eld på tex tändstickor att slockna utan att röra elr blåsa på dem :). 

Där är ju en början till att bända. själv kan jag inte bända. Men jag har kunnat i ett annat liv. så man kan bända men i detta liv är vi mer begränsade än i andra.

Så om du vill lära dig bända Olive så får du först lära dig att gå i mot denna världs fysiska lagar. För i andra dimensioner behövs inte det fysiska och materiella. Och att komma så långt att man kan bända kräver kolossalt mycket Sinnes och Själsträning

Anmäl
2017-04-01 09:06 #7 av: Magi-cat

#6 Frågan är från 2013 och TS verkar inte ha varit aktiv sedan dess, så det kommer nog inget svar...

Jag förstår inte hur man skulle kunna frångå de fysiska lagarna?

Allt som visas i klippen följer också fysiska lagar.

En tråd på OF behandlade också detta ämne:

http://oforklaradefenomen.ifokus.se/discussions/5270ce89ce12c46ed200113b-banda-elementen

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.