Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden

Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Barn i Andevärlden

Vill visa ett foto

2013-06-21 22:25 #0 av: Kida

Hej!

Jag sitter och tittar runt lite på datorn, och kom nu in på denna sida. Känner att jag vill visa ett kort här. Vi förlorade vår son för några år sedan och vi är ofta på graven och vi tar nästan jämt kort när vi är där.

Det här kortet är nu några år. Min syster har visat en människa det (som säger att hon är medium). Jag vet inte riktigt vad jag tror om sånt här. Men hon påstod att det var en väldigt stark energi av vår kille. Kan det vara så?

På bilden ser det nästan ut som en måne. Men det är en slänt bakom graven med buskar.

Vad säger ni?

Anmäl
2013-06-21 22:28 #1 av: -Idaoh-

skit på linsen skulle jag säga :p hehe


Anmäl
2013-06-22 00:41 #2 av: Kida

kan inte vara det då det togs fler kort vid samma tillfälle

Anmäl
2013-06-22 13:33 #3 av: Ginster

Vilket vackert kort!
Jag tror absolut det kan vara energi från honom. Kan inte mycket om sånt här men jag tycker det ser ut som en orb. Tycker mig ser ögon i den också.

Anmäl
2013-06-23 10:40 #4 av: Naznaz

Hej!

Det är ju uppenbart att det är hans energiLerVar glada att energin är där för er. Det är bara  kroppen som är inte kvar, själen är fri och de är omkring oss. De är våra nära och köra.LerDe är medvetna om oss vi lever i ett parallelt värd med energi som är omkring oss. Vi är inte ensamma och man behöver inte vara räd.Ler

Kram/ Naz

Anmäl
2013-06-25 21:57 #5 av: Voli

Åhh jag börjar rysa och bli helt glad och ivrig i hela rkroppen, VAD ROLIGT att han var där samtidigt som ni hälsade på, han ville antagligen vara med på bilden med dem andra sötnosarna för där kände han sig hemma och trygg, han tackar för att ni kom och han fick visa er att han är med er, hela tiden  även fast ni inte i alla lägen kan se. Känn efter honom och prata med honom - be han svara :)

Han lyssnar och ger er kärlek !<3

Anmäl
2013-06-25 22:56 #6 av: Kida

Vad glad jag blir av att läsa! Varm i hjärtat. Jag hoppas att han är med oss.. Jag har haft några tyngre dagar nu. Dom kommer ibland och man känner sig lite extra ledsen och saknaden är stor. Ibland när dom stunderna kommer så händer det oförklariga saker.

Tex när familjen åkte båt nu i dagarna. Min ringsignal på mobilen är en låt som vi hade på hans begravning. En underbar barnvisa. När min mobil ringer så spelas den en snutt, tills mobilen ringt ut. Jag försökte svara, men det gick inte och visan spelade visan ut. Den gick inte att få av. T.o.m gubben försökte. Mobilen började vibrera och blev helt svart och spelade hans visa. Det slutade med att vi fick ta ur batteriet.

Ni tror kanske att jag hittar på men det finns ingen anledning för mig att göra det. Då skulle jag hitta på för mig själv också. Jag kände bara en enorm kärlek och ett otroligt lugn i hjärtat. Men sedan kanske det kan finnas någon förklaring med mobilen, men min gubbe är ganska så duktig på elprylar och han kunde inte se någon förklaring..

Vill inte att ni ska tro att jag är en mamma som har fastnat i sorgen heller, för det har jag inte. Det är inte därför jag skriver här. Men det är ju klart att högtider och vissa dagar är jobbigare än andra och så kommer det nog alltid att vara. Han var ju en väldigt älskad pojke och kommer alltid att vara..

Det är tyvärr ganska långt mellan gångerna som saker händer, men jag känner en väldig lycka då och kan leva på det länge. Det känns som att det kommer ifrån honom och det är saker som går att koppla till honom känns det som. 

Anmäl
2013-06-25 23:09 #7 av: Feeltheflow


#6

vad fint, det var er lilla pojkes sätt att visa att han fortfarande finns med er. Hjärtakram

Anmäl
2013-06-25 23:43 #8 av: Voli

#6

Det är absolut ingen här som hänger på övernartuuligt som inte tror på dig, alla hänger här för vi är ett folk som tror på saker tillsammans!

Han vill bara påminna dig att han finns där då dem sakerna händer, samtidigt som han heller inte vill skrämma dig, och är troligtvis därför han inte gör något allt för ofta. Det är deftinitivt er lilla goa gosse som busar med er och vill göra sig påmind. Han är en riktig liten buse!:)


Anmäl
2013-06-27 08:40 #9 av: 81an

kände på en gång av att det är eran pojke som vill göra sej påmind. han vill visa att han finns hos er. känner av mycket kärlek .  <3

Anmäl
2013-06-27 21:16 #10 av: Naznaz

Hej igen älskar er Pussar

Kunde inte låta bli, visst det är underbart med energi omkring ossHjärta. Tänk att vi är omgivna med energi och ljus Ler. Allt levande  varelse och växter är energi och ljus och vi är beroende av varandra, vi lever i ett gemensam värld. Våra nära och kära lämnar aldrig oss det är bara kroppen som lämnar ossStjärnor. Energin som lämnar kroppen är fortfarande och i vissa kulturer kalas för ande eller själ.

Kram/Naz

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.