Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Foton

Vad föreställer bilden?

2013-01-07 12:19 #0 av: KarlssonnRasmus

Hej!

Jag behöver hjälp med en sak.

Detta är en bild tagen för några få år sedan.

Jag vet inte om alla ser den svarta "skepnaden" i bilden, men detta får mitt hjärta att bulta.

Så, Vad Kan Detta Vara?!

 

Tacksam för svar!

//Rasmus Karlssonn

Anmäl
2013-01-08 08:36 #1 av: Fjäril

Hej Rasmus,

Det ser ut som om någon åker skidor. Vad eller vem det är, är svårt att säga. Det var ingen där då, jag menar, åker man väldigt fort kan det bli lite suddigt när ett foto blir taget.

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2013-01-08 09:07 #2 av: chik

Rasmus håller med Fjärilen..

Fast brukar det bli svart skugga?????

Nu är det ett svartvitt foto..Men borde det inte bli ljust?? Någon som vet??

Lena.P är jag i verkliga livet.

Anmäl
2013-01-09 00:58 #3 av: Galgbacke

Jag får verkligen ingen trevlig känsla i maggropen när jag ser fotot. Det är ett vackert foto, men det ger mig ett stort obehag.

Anmäl
2013-01-09 11:58 #4 av: JonasDuregard

#1 Ja, speciellt om slutartiden är lång kan rörliga objekt bli suddiga, och eftersom det förefaller vara mörkt ute på bilden och ändå fångas hus och så vidare i bakgrunden utgår jag från att bilden är tagen med lång slutartid. Kanske med stöd av ett stativ?

#0 Bilden är redigerad, åtminstone på så vis att upplösningen ändrats, har du kvar originalbilden? Problemet när man redigerar i jpeg format är att varje redigering kan ge en kvalitetsförsämring när bilden komprimeras. Det skulle kanske vara enklare att se vad det är på originalbilden.

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2013-02-10 01:02 #5 av: [Camia7]

Jag tror inte att man lägger upp en bild som man har redigerat och frågar sen vad det kan vara!

om den hade vart tagen med lång slutartid så hade man kunnat se hela personen iaf! fast utdragen

Anmäl
2013-02-15 15:42 #6 av: TezzD

"det där är någon som går" var min första tanke, när ni sedan säger att det är någon som åker skidor så håller jag mer med på den punkten. 
Att den sedan är obehaglig är endast hjärnans sätt att uppfatta då man inte vet vad eller vem det kan vara därför tror jag att tanken uppfattas som obehaglig. (menar även bilden)
Dock fick jag själv känslan av att det är en ande som endast är ute o tar sig en tur i det fria och att han älskar att göra det :)

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-08-18 12:26 #7 av: ClaraDuVet

Jag ser 3 fötter

Anmäl
2014-08-18 23:39 #8 av: Dioramabyggare

Jag har 25 års erfarenhet som amatörfotograf,  och det första jag tänkte på när jag såg bilden är hur det kommer sig att foten på ena benet är mindre suddig, och dessutom mycket mörkare än det andra benet, och att enbart en del av skepnadens överkropp också är mörk. Den ljusa fläcken rakt nedanför den lilla "byggnaden" i mitten av bilden verkar vara en hand som håller i en skidstav. Jag tror också att bilden föreställer en skidåkare. 

Anmäl
2014-08-19 14:49 #9 av: fossingen

Tycker det ser ut som en man som böjer sig framåt. Men samtidigt suddig på vänster sida där det ser ut som en man som går.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.