Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Info från admin

Avläsning/Vägledning

2012-09-25 13:29 #0 av: Fjäril

Avläsningar/Vägledningar

Jag vet att vi har många fantastiskt duktiga medlemmar här inne! Finns det någon av er som vill ta er an vår "avläsnings-tråd"? Där söker många vägledning i olika frågor.

Jag vet också att det bästa svaret finns inom oss själva, men ibland kan vi behöva en puff, eller höra just det där som får oss att gå framåt. Alla stannar vi upp ibland för att hitta den rätta vägen.

Om inte annat så ger det en möjlighet att öva och lära. Alla får inte "rätt" alla gånger vi en vägledning/avläsning, men det innebär inte att man inte kan - för alla kan. Lita på det du känner!

Så har du lust och känner dig manad - kika i vår avläsningstråd Glad

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2014-03-13 08:48 #11 av: Fjäril

Har ni som övar, eller önskningar om att bli avlästa, några tips på ett nytt sätt att arbeta på, istället för vår Avläsningstråd (som i sig uppfyller sin funktion)? Önskar ni andra sätt att öva på (en ny form av tråd)? 

Vi vill gärna ha allt samlat i en tråd men det finns säkert andra/nya ideèr? Glad

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2014-07-29 21:55 #12 av: Fjäril

Detsamma gäller borttappade saker/försvunna djur - hjälp gärna varandra Glad

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.