Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Hjälp mig tyda min dröm? Död.

2011-05-24 11:47 #0 av: Naddi

Hej, jag blev precis medlem så jag vet inte riktigt hur forumet funkar, men jag hoppas att detta inlägg hamnar under Drömtydning/tolkning.

Jag drömde inatt att jag dog. Vet inte orsaken, men hela drömmen började i kistan. Den öppnades och det var ett otroligt starkt vitt ljus och en kvinno röst som sa "kom". Jag satte mig upp och försvann in i ljuset. Helt plötsligt var jag i något sorts efterliv. Ingen "himmel" som andra beskriver det. Utan det var ett annat ställe. Jag var där med halva min familj och några andra. Jag började fråga efter vissa person, som exempelvis en killkompis om han var där. Frågade efter min mormor (som varit död sen 2001, och lisa (mitt husdjur som dog förra året). Min mamma sa att mormor kommer snart, hon var någon annanstans, det fanns ju så många såna här platser här och mormor har varit här länge så hon hittar överallt! Förstod inte i drömmen riktigt hur hon menade.
Men sen tog det slut och jag vaknade.

En vän (som är gravid just nu) hon var med i drömmen också där, fast med sin son som var 1 år kanske. Hon sa "men vad jobbigt att dö nu, när man hade hela livet framför sig".
Men sen försvann hon och sonen ner till jorden igen...Det var en dröm där jag på riktigt trodde jag var död...

Någon som kan hjälpa mig tolka?

MVH
Nadja

Anmäl
2011-05-24 13:52 #1 av: eggebanroth

Utgångspunkten är att man i drömmen är oftast i den sk andevärlden som finns efter livet på jorden. Den världen" skilljer sig inte mycket av denna.

Detta är mer som en skugga av det.

Du genomgick åter det du gjort, det är bekräftelse för din del om skillnad materiel värld/den andliga.

jag skulle tro det förösker säga dig hur du ska gå tillväga, välja den rena smala vägen som leder till ljuset.

Anmäl
2011-05-24 14:14 #2 av: Naddi

Hmm, jag vet inte riktigt om jag förstår vad du menar.

Men en grej som jag verkligen funderat mycket på, är min gravida vän. Eftersom hon var där med sin 1 åriga son (alltså barnet hon har i magen just nu) bebtyder det att det kan vara en dröm om framtiden?
För det gör mig ganska rädd om jag kommer dö om ett år.

Anmäl
2011-05-24 14:20 #3 av: [mia-38]

Din dröm behöver inte alls betyda att du ska dö.
Utan mer om stora förändringar i ditt liv. Kanske en flytt eller nytt jobb.

Jag tror inte du behöver vara rädd.

Kram

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2011-05-24 14:32 #4 av: [grinda]

Detta kanske är ett långskott...men kan inte drömmen vara som Tvärtom...jag menar din vän tyckte det var visset att dö så snart och återvände därefter till jorden!

Mormor ska återfödas till jorden?

Alltså den världen är minst lika verklig som vår värld fast ljusare och lättare att födas ner till jorden skulle kunna var som att dö.

Bara en tanke...

 

Anmäl
2011-06-19 10:56 #5 av: Choklad

Jag tror att drömmen ville säga dig att andevärlden finns nära dig..att döden inte existerar.

det kom en ande och visade dig vägen dit till det du ville se.

Att drömma att man dör kan betyda att man påbörjar något nytt. Döden reprsenterar den gamla delen av dig själv.

U R us

Anmäl
2011-06-19 11:15 #6 av: [Noriisen]

Jag tror att denna dröm betyder att du födds på nytt typ. O alla synder du gjort är förlåtnaObestämd eller jag vet inte men kanske ;)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.