Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medialitet

Att jorda sig!

2007-03-29 09:44 #0 av: Elin_J

Får höra från fler håll att det är bra om man jordar sig ibland. Hur gör man, och hur ofta bör man göra det?

Anmäl
2007-03-29 10:18 #1 av: lightworker

Jag sitter i soffan och tänker att det växer ut rötter från mina fötter som går ner i moder jords källa. Där sprider sig rötterna ut och jag får energi från moder jord. Jag gör det ganska ofta i veckan, om jag känner att jag är mycket i det blå då sätter jag mig ner. Brukar göra det innan min meditation.

Anmäl
2007-03-29 10:25 #2 av: Elisabeth-J

#1  Det där med rötterna är ett jättebra sätt att jorda sig på Glad

Man kan också gå ut en promenad och känna marken ordentligt under fötterna och visualisera att man är förankrad och jordad.

Anmäl
2007-03-29 10:45 #3 av: helenaK

man kan ochså sätta sig stadigt med fötterna i marken och tänka sig att man drar upp röd energi som fyller först fötterna och sedan resten av kroppen..Om man känner sig stel på en kropsdel så tar man lätt med handen på  tex axeln och tänker sig att man drar dit lite extra energi.

Anmäl
2007-03-30 05:28 #4 av: Tiia

Jag tänker mig också att det växer rötter fån mina fötter ner till moder jord.

Bra med den röda energin,ska pröva det också.

Annars använder jag mig av kristaller,herkimerdiamant får mig att piggna till+rubin.Jag blir oerhört idérik av kombinationen lapis lazuli och bergskristall.

En tur i skogen för att krama träd är nog det bästaCool

Anmäl
2007-03-30 08:26 #5 av: drutten53

OJDÅ..är det så man gör...när man jordar sig....inte undra på att det gjorde så förjädrans ont då....har inte jorda mig på många många år....för det var ingen skön känsla....

hur jag jorda mig när jag var mindra....jo det gick till så här...jag smög in till mammas stickpuff...lyfte försiktigt på locket..tog en sticka från mammas stickning...och jag tog jo aldrig den som var tom..utan drog den stickan som halva tröjan satt på...stängde locker..smög vidare till väggkontakten...tog stickan och skack in den i kontakten....Skrattande..det killa till i handen o armen....men så en dag så satt jag fast...i väggen med stickan o handen...jag skrek som f-n...pappa fick stänga av strömmen för att jag skulle komma loss....SÅ JAG HAR INTE JORDA MIG SEN DESS...(man lär sig så länge man lever)

Anmäl
2007-03-30 10:06 #6 av: MariaJ

Man kan jorda sig på många olika sätt. Jag har även erfarenhet av att endast vara i trädgården och då känna en stark jordning. Om man arbetar i trädgården så kan man även känna olika platser som känns där det känns bäst att vara. Jag hade en speciell plats i trädgården som gav mig kraften från moder jords energi. Det är dessutom bra träning att själv känna in hur man påverkas mer eller mindre på olika ställe.

Man kan även ställa sig i trädgården och gå på känsla till en viss plats, och se vad som finns på den platsen. Det kanske ligger en sten, en gren från ng speciellt träd, blommor i ng speciell färg som du behöver fyllas med, eller något annat som kan vara bra för dig just nu. 

Det finns många olika sätt att jorda sig, och det behöver inte vara komplicerat...Det räcker egentligen att gå ut i naturen och känna in naturen och vara medveten då man är där...Detta som jag skrev ovan är mer för att det är en bra träning att göra, då man är ute.

Vänligen MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-03-30 11:26 #7 av: drutten53

ja ni vänner...nog är det konstigt..hur saker o ting blir..satt här inne i morse ni skrev om att jorda sig....visst jag skrev min jordning..ha ha ha....sen gick det en timme..så var jag tvungen att besöka (HUSET)...tar med mig boken..VINDEN ÄR MIN MOR...hade kommit till kapitel 6..BOTANDE..till min förvåning så handlade det om att jorda sig....kram  nu till solariumet..

Anmäl
2007-03-30 11:28 #8 av: helenaK

den boken ska jag hämta idag har beställt i bokaffäre..jassp drutten?Du är andlig överallt du hahahahaSkrattande

Anmäl
2007-07-29 15:04 #9 av: noita86

#4 Tiia               Hej! hur ser en herkimerdiamant ut?

Anmäl
2007-07-29 20:58 #10 av: galdra

#5 HAHAHAHA typiskt va.....druttfia jag fick mig ett gott skratt.Det påminner om när jag försökte jorda mig som barn -en iskall vinter och slickade på lyktstolpen och fastnade...Den tungan var skinnflådd efteråt kan jag säga.Brorsan fick rycka bort mig....Har inte gjort om det sen dess.

Anmäl
2007-07-29 21:01 #11 av: EwaKristina

#5 *asgarv*Ja det är ju en sån grej man bara MÅSTE testa,för att alla andra säger att man INTE ska göra det.Gjorde detta jag med som barn.

Anmäl
2007-07-29 21:13 #12 av: noita86

nån som kan svara på min fråga:

 

Hur ser en herkimerdiamant ut????

Anmäl
2007-07-29 21:28 #13 av: Soffe
#12 Om du går in på www.newpage.se/shop och söker på herkimerdiamant, så hittar du den där.. Jag själv tycker att det är en jättefin sten :)
Anmäl
2007-07-29 21:50 #14 av: noita86

#13   Tack så mkt ska kolla upp det...ska bara till affären en snabbis!!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.