Etikettmedium
Läst 527 ggr
Ljuset i norr
2019-11-27, 21:05

Hjälp mottages!

Hej!

Jag är intresserad av att komma i kontakt med ett seriöst medium som kan förhoppningsvis hjälpa mig med mitt bekymmer.

De senaste månaderna har jag verkligen mått dåligt psykiskt och fysiskt. Jag var nära att gå in i ”väggen” i somras, men klarade mig genom att sjukskriva mig och trappa ner på jobb. Jag har sovit dåligt och osammanhängande under dessa månader. Har vaknat flera gånger under nätterna och har haft svårt att somna om. Jag har  till och med fått utskrivet sömntabletter för att kunna få någon slags ordning på sömnen. Tidigare har detta aldrig varit något problem för mig, så det har känts olikt mig och jättekonstigt.

Jag har upplevt de flesta fysiska Tecken på utmattningssyndrom, men har blivit mycket bättre fysiskt då jag har vilat upp mig och fått min återhämtning. Jag känner att jag har fått tillbaka min fysiska styrka, och det känns roligt att ha energi att göra saker under dagarna.

Men vad gäller mitt psykiska mående är det sämre med. Jag är en av dem som anser sig vara ”högkänsliga” och tar lätt in andras energier. Det är på gott och ont, och jag har försökt att lära mig att ”stänga ner mig”, men har inte lyckats med detta. Det jag upplever är att jag drar till mig olika andeväsen som finns hos mig, men som inte alltid är snälla. Det jag önskar är tips på ett bra medium som kan hjälpa mig att förstå det här bättre och ge mig mer kunskap. Så har ni/du något tips som är seriöst skriv det gärna här 😊

Upp till toppen