Etikettmedlemspresentationer
Läst 2009 ggr
MrHarpun
2015-10-03, 23:44

Hej på er !

En vanlig man, kanske inte den normalaste människa ni har mött men sån är jag ! Varit medial så länge jag kan minnas men inte förstått att jag inte va dum i huvudet utan det va den mediala världen som har gjort att jag känt och upplevt saker genom åren ! Allt vände när det hände en sak i närheten där jag bodde och jag började inte kunna sova, fick en och samma bild hela tiden i huvudet och vaknade av smärta på ena sidan av huvudet och rysningar på halva kroppen och detta ville inte ge med sig. Jag letade upp ett medium som bodde i samma by som mig och ringde upp henne och frågade vad det handlade om, hon la på luren i örat på mig och när jag ringde upp henne igen så svarade hennes man att jag hade för mycket energier runt mig och det hade gjort att hon mådde dåligt efter hon talat med mig. PANIK !!! Gogglade och fick upp en kvinna som bodde i en stad nära mig som va legitimerad medium och ringde henne, när hon svarade så va det första hon sa va: Det va på tiden och käre vän vad mycket du har med dig ! Efter en kort stund så gav hon mig gratis sittning i Göteborg där hon har sin mottagning och hon sa att jag skulle räkna med ett par timmar ! Men i panik som jag hade så kunde jag inte vänta och utan att jag visste det så fanns det ett medium/häxa i min vänskapskrets som varje gång jag mött henne hade märkt av mitt släptåg av "vänner" som jag alltid hade med mig. Och för att föra resten av min historia kort så fick jag hjälp av henne och det va då min resa började. Detta va 2008 och under åren så har jag haft mina stunder där jag har haft ganska trevliga "besök" och andra mindre trevliga "besök" som varit ganska påstridiga men imed att jag inte riktigt förstår det som kommer och kan tolka mer än genom mina ledsagare som jag använder pendlar för att få fram svar genom så brukar jag mota bort dom som "knacka" på ! Kan inte stänga helt men har lärt mig som sagt att mota bort och tacka nej och ibland fått verkligen kämpa för att stå emot då jag ibland blivit helt matt, yr, kallsvettig,svimfärdig och nästan helt rom på energi innan jag har lyckats trycka bort och fått vara ifred ! Avslutningsvis så kan jag säga att jag har ibland önskat att jag kunde ha råd att ta kurser hos någon som är duktig och lära mig utveckla detta men inte för att börja jobba med detta eller va med i tv eller ens tjäna pengar utan enbart för att kunna hjälpa dom som inte går här i våran värld, dom som vandrar runt och inte får fram det dom vill till sina levande nära och kära eller bara vilsna och behöver en som förklarar för dom att det är dags att släppa taget och gå över i andra världen ! Har hunnit läsa m.m. under dom här åren som gått och har allt klart för mig och då även att min farmor var medial och när hon gick bort då känns det som att hon på något vis lämnade över till mig och jag är den sista i släkten som har den här förmågan, iallafall så märkvar iallafall ! Tack för ordet !

SegerSims
2015-10-04, 00:09
#1

Dessvärre är jag inget medium så jag kan inte hjälpa dig. Men det intressant att läsa om det du har varit med om. Jag undrar om du kan skicka ett PM till mig om vilket medium här i Göteborg som du skulle träffa? Jag har velat träffa ett medium länge men inte vetat vem som är äkta vara och inte om du förstår vad jag menar. :)

Tjohalia83
2015-10-04, 15:01
#2

Vad trevligt att du har hittat hit och att vi fick ta del av din historia. 🙂Hade också problem med min mediala sida i början (och till viss del fortfarande om än det inte är andarnas, utan levande människors, energier som ställer till det ibland). Känner du för att lära dig mer så kan jag verkligen rekommendera att gå en kurs hos ett duktigt medium. En helgkurs kan säkert räcka gott till att börja med, och de brukar vara hyfsat överkomliga i pris också.

MrHarpun
2015-10-05, 22:11
#3

Segersims, namnen på dom som hjälpte mig håller jag för mig själv då ingen av dom som jag personligen känner inte håller på längre av olika anledningar ! Mediumet som hade sittningar i Göteborg minns jag tyvärr inte namnet på men bodde om jag inte minns fel i Uddevalla ! Har dått dörfrågningar förr om vilka som finns och är vad du kallar äkta vara och enklast är att goggla och läsa dig till vad andra vet men Ranehag tror jag kan vara ett alternativ!

MrHarpun
2015-10-05, 22:12
#4

Tjohalia83, ja men drågan är vem man ska ta en kurs hos 😊

Tjohalia83
2015-10-06, 08:51
#5

#4 Där är nog smaken som baken. Finns många som är duktiga, men det är ju inte alla som man klickar med. 🙂

[NeferNefer]
2015-10-06, 12:43
#6

Ett tips är att boka en egen konsultation med någon du känner är äkta, och sen göra bedömningen efter konsultationen om det är värt att gå en kurs för den personen.

[Moon Light]
2015-10-06, 17:52
#7

Hej MrHarpun 👋

Tack som delar med dig av din erfarenhet och många kan känna det jobbigt när det kommer till det andliga och mediala men här får man lära sig att separera energier och på så vis veta vad som är gott och bra för sig och en del av oss går öppna för det här hela tiden men det beror på olika val samt kontrakt med andra sidan och jag valde den Shamanska vägen på tidiga 90-talet vilket innebär att jag är öppen dygnet runt för andra sidan.

Många medium brukar reagera på det här och säga att ingen kan gå öppen dygnet runt men det här beror helt på vilka vägval vi andligt har gjort,en del väljer mediumskapet där dom stänger ner när dom inte jobbar och andra väljer sina vägar och finns konstant till andevärldens förfogande och det valet gjorde jag innan jag inkarnerade hit så det är för mig naturligt att vara konstant öppen och ett kontrakt  till andra sidan  som jag aldrig ångrat.

Men här är vi alla olika i våra val och när jag läser din trådstart så förstår jag att du är väldigt öppen för det här och mitt tips blir så enkelt att lyssna till dig själv när det gäller utbildningar och vilken som är rätt för dig.

Du vet redan svaret inom dig  så lyssna på det svar du redan har för ingen av oss andra kan säga att den eller den utbildningen den ska du gå för du vet redan svaret själv,det är jag övertygad om ❤️

Men min fråga blir till Dig,måste du gå utbildningar för du har ju redan kunskapen ? 

Lycka Till 🌺

MrHarpun
2015-10-06, 19:38
#8

Jopp, så fort plånboken tillåter så blir det försöka detta 😊

SegerSims
2015-10-07, 15:11
#9

#3 Tack för att du lämnar ut det du kan . Jag förstår att du inte bara kan lämna ut namn hur som helst heller. ;)

Jag hoppas att det hela löser sig för dig! :)

allhealing
2015-10-07, 23:54
#10

#7,

jag är inne på samma linje som Moon Light.

För att vara ett legitimerat medium/healer behöver man någon som legitimerar personen. Men vem legitimerade den som legitimerar? Dvs vem gav ut den första legitimationen?

För att en människa ska känna sig trygg och kunna lita på såväl sig själv som sin omgivning behöver hon någonting att förhålla sig till.

Ett sätt att förhålla sig till saker är att lita på fysiskt påtagbara sanningar. Ett sätt att uppnå det här är att förlita sig på logiskt resonemang som den ena hjärnhalvan hjälper oss med. Det ger oss trygghet och någonting att förhålla oss till som ger samma svar gång på gång. Det skapar trygghet.

Ett annat sätt är att använda sig av den andra hjärnhalvan och förlita sig på intuitionen. Där svaret på frågan man ställer är omedelbar och alltid mitt i prick. Om man inte har filter man filtrerar svaret genom.

Orsaken till att vi ens behöver någonting att lita på och förhålla oss till beror på att den värld vi lever i inte befinner sig i balans när det kommer till ärlighet.

Vi får lära oss att säga en sak och mena en annan. Vi får lära oss att det inte finns tillräckligt med mat på planeten, inte tillräckligt för att dela med oss av. Vilket givetvis är en sanning med väldigt stark modifikation.

Givetvis finns det tillräckligt med mat. Vi har fått lära oss att resurser ska fördelas. Vi har fått lära oss att delandet betyder att vissa får mer medan andra får mindre. Det är att leva ett liv efter en uträknad modell som bygger på att alla inte är värda samma resurser.

Därför tror vi att det behövs legitimationer för att validera att en healer eller medium är duktig på det dom gör. Vi behöver legitimationer eftersom rädslan inom oss är så starkt tatuerad att vi inte längre vågar lita på vår egen intuition om det är rätt för oss eller inte. Vi litar mer på andra människor som säger sig veta istället för på oss själva och vad vi intuitiv vet är rätt. Vi är så rädda att intuitionen kommit långt, långt bort i från oss själva.

Givetvis är det inte sant. Intuitionen finns där redo att användas omedelbart. Det vi kommit långt bort ifrån är oss själva. Vår vetskap om den vi i grund och botten är. Det är det vi tror oss ha förlorat. Det enda vi har förlorat är förmågan att vara centrerade i vårt eget fokus och vår egen kraft.

Kent Asp

kentasp.com
www.kentasp.com
www.MindKnowlogy.com

förändring är alltid en möjlighet

MrHarpun
2015-10-10, 21:54
#11

Moonlight, om jag inte ska gå kurs så skulle jag behöva någon som hjälper mig med detta och förklarar hur man ska tolka allt man får till sig och hur man vet vad som är vad m.m. Detta är lite för mig som att komma till ett land där dom pratar ett språk som man inte förstår och där det endast pratas det språket 😄

Upp till toppen