Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Intervju med bcah!

2013-09-03 21:27 #0 av: Fjäril

Tack för ditt deltagande!

Blomma

1. Berätta gärna lite kort om dig själv (som person).
Jag är en 18årig tjej som brukar ses som ett glädjepiller. Jag går för övrigt sista året på gymnasiet nu med inriktning musik. Jag har haft mina krig i livet vilket har gjort att jag skulle säga att jag är en tjej med båda fötterna på jorden. :)

2. Hur hittade du till sajten Övernaturligt?
Jag hittade främst ifokus pga att jag hade råttor förr, vilket gjorde att jag kollade igenom vad det fanns för mer sajter som kunde intressera mig. Då hittade jag Övernaturligt. :)

3. Om du verkar medialt (på något sätt), vad fokuserar du på?
Känslor. Jag har alltid kunna känna på mig saker, känna andras känslor mycket väl och kunna i princip läsa människor som en bok. Jag har ofta haft det mesta rätt också. Jag har alltid sedan jag varit liten kunna känna att någon varit närvarande, fast jag vet att jag varit ensam. Så det var väl så jag började förstå att det fanns något mer än det alla kanske kan ta och se på. Jag använder väl främst detta för mig själv och min egen skull. 

4. Om JA på fråga 3, hur kom du underfund med vilken inriktning som var och är den rätta för dig?
Jag förstod att jag ska använda mig känsla för att förstå saker då jag insåg hur rätt jag brukar ha. Mindre huvud, men känsla helt enkelt.

5. Har du alltid varit andligt intresserad/övertygad? 
Absolut! Så länge jag kan minnas. :)

6. Vad fick dig att bli säker i din tro?
Jag tycker att min känsla är så pass stark att det kan inte bara vara något mitt huvud hittar på som ett spratt. När jag känner någon närvarande så känner jag mig bara så helsäker på det så, jag har ingen anledning att tveka. Sen att min känsla har lett mig rätt med människor, då jag känt att en främmande person var något jag skulle akta mig för som sedan visade sig vara rätt. 

7. Möter du människor som inte delar din åsikt där du måste stå tillsvars gällande varför du tror som du gör?
Det gör jag absolut, men jag försöker väl snarare tänka att alla får tro som de vill. Jag kan förklara varför jag tror som jag gör, men sen tänker jag väl snarare att det är synd för dem som missar det hela. ;)

8. Är din familj/släkt mediala?
Ja det skulle jag väl säga. Ingen är lika öppen som jag med det, men min mamma får syner då och då. Det är något som hon tycker är ganska obehagligt, och tycker att "det okända" är något obehagligt som hon inte riktigt vill ta del av... Men jag har väl fått henne att tycka det är mindre obehagligt då jag är öppen med det jag känner och är med om. Min syster förnekar helt något övernaturligt pga av samma orsak som min mor, men jag vet att hon varit med om saker som ett vetande och att hennes sovrum en gång hade en husande.

9. Hur resonerar du gällande barn och andlig tro? Hur mycket bör man eller bör man inte involvera dem?
Jag tycker att överhuvudtaget ska man inte uppmana någon sorts tro eller dyl till barn. Jag tycker de ska få se och uppleva själv, och tro på det de i grund och botten tror på. Men självfallet skulle jag inte inte ljuga om mitt framtida barn frågade mig. Men jag skulle nog främst fråga "Vad tror du själv?".

10. Tror du på alla former av "andlig energi". Som väsen, änglar och tomtar?
Helt ärligt måste jag säga att när jag hör tomtar och dyl så rynkar jag på näsan en aning. Det känns inte riktigt som det jag tror på, men varför skulle det sätta några gränser för vad som finns? Jag tänker inte låsa mig i den frågan. Det är inget jag upplevt eller så, så jag väljer att vara neutral.

11. Tror du på mörk energi?
Det gör jag. Jag tycker att finns det positiv energi så finns det negativ energi.

12. Tror du på Gud? Berätta gärna varför du tycker och tänker som du gör.
Jag tror på en egen Gud. Jag tillhör ingen religion men jag tror. Det finns någon slags högre makt, men jag tror den högre makten är ganska passiv. Jag anser inte till exempel att "Gud" vägleder mig, utan det tror jag mitt sunda förnuft eller mina andliga guider kan hjälpa mig med.

13. Vad är universum för dig?
Allt... Kan inte sätta något annat ord på det än "allt". :)

14. Healing och dess energier, vad betyder det för dig?
Det är något jag inte är så kunnig inom, eller ens vet så mycket om. Men jag skulle vilja veta och lära mig mer. 

15. Om du skulle lämna ett tips till dem som är i tidigt stadie under sin andliga utveckling, vad skulle du säga till dem då, som skulle hjälpa dem att komma framåt (även om det sker i den takt det gör)?
Att bara läsa här på Övernaturligt så har jag förstått mer, lärt mig mer osv.. och helt enkelt gå efter känslan. Jag tycker det är viktigt att försöka släppa rädslan, det är den som har stoppat mig för det mesta.

Slutligen, har du någon speciell ("övernaturlig") händelse som du vill dela med dig av?
Absolut! Jag brukar inte se några andar eller energier men för ca 1-2 år sedan så hade jag en tjej som jag såg jämt. Det började med att jag såg att tjej stod och stirrade på mig när jag var på stan med en vän, tills jag tillslut var tvungen att påpeka detta och min kompis trodde jag var knäpp, för för henne så stod det inte någon där. Då fick jag lite ståpäls måste jag erkänna. Hu! Efter det så har jag sett henne då och då, väldigt hastigt dock. Hon satt i vårat kontor hemma när jag gick förbi... Jag vet inte varför jag inte sett henne mer än under den perioden men det var något obehagligt över henne tyckte jag.

Hon var ganska ung, mellan 24-30årsåldern och ett långt ljusbrunt hår. Hon hade ett obehagligt leende på läpparna varje gång jag såg henne. Något som inte gav mig en bra känsla i varje fall. 

Ja, men det var då det. Ett litet mysterium. ;)

Tack för mig! :*

Källa bild: http://www.publicdomainpictures.net/

Vill du också bli intervjuad, kika då här!

Tidigare intervjuer
Lynx1
yamher
J-Artur-K
Haermenion
Skymningsaga
Rosalee

Sajtvärd på Övernaturligt, medarbetare på Andlig Skepticism

Anmäl
2013-09-03 22:51 #1 av: Tarotstollan

Tack, för att du delar med dig! Alltid intressant att läsa detta som ni berättar.Blomma

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-09-03 23:50 #2 av: J-Artur-K

Härlig läsning , Tummen upp Tackar Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-09-04 07:19 #3 av: [Kattuggla]

Tack för intressant läsning! Blomma

Anmäl
2013-09-04 09:48 #4 av: [Bettanbop]

Tack för att du delar med dig GladAnmäl
2013-09-04 11:17 #5 av: Amandla

Tack bcah! Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-09-05 21:14 #6 av: [Sol69]

Tack Glad

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl