Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Intervju med J-Artur-K!

2013-07-23 21:57 #0 av: Fjäril

Tack för att du ställde upp och lät oss intervjua dig, J-Artur-K

Blomma

1. Berätta gärna lite kort om dig själv (som person)
Sådant här är ju svårt att beskriva på ett bra sätt men ska försöka. Jag är en person som inte dömer folk i förhand. Saker folk säger har oftast någon bakgrund varför dom säger som dom gör. Många kan säga den där personen är konstig. Beter sig konstigt och sådant. Men jag tänker varför är personen så där? Med min förmåga eller vad man ska kalla det för. Ser jag att det ligger saker bakom det hela och kan se beroende på situationen vad det är. Jag gillar inte när folk dömer en person utan veta bakgrunden i det hela. Varje människa är olik en annan. Alla har olika bakgrunder. Ett annat förflutet som avspeglar deras liv dom lever nu. 

2. Hur hittade du till sajten Övernaturligt?
2008 Var jag på en spirituell healing kurs på Englagård. Efter kursen sökte jag på nätet efter ett forum och hitta Övernaturligt.

3. Om du verkar medialt (på något sätt), vad fokuserar du på?
Jag håller på med allt möjligt inom det mediala / andliga. Men jag är rätt så bra på se in i andra människor. När jag träffar en människa far deras liv igenom mig som en snabbspolad film. Sedan är det visa saker som man ser skarpt o andra saker är snabb spolat. Blir som en resume av deras liv. Det bra o det dåliga. Men om jag får tillåtelse kan jag se djupare. Blir som ett bibliotek som öppnas o jag kan välja en bok ur personens liv o öppna med mer info. Om boken är kärleks livets bok. Kan jag slå upp ett kapitel som heter ungdomen. I kapitlet ungdomen kan jag sedan välja stycke. Gymnasietiden. I stycket gymnasietiden kan jag slå upp en speciell rad där det står om en speciell händelse i gymnasietiden. Men är inte att jag kan göra just så hos alla. Men hos visa kan jag gå väldigt djupt o söka speciell information av betydelse. Informationen man får. Får man av en anledning som är av betydelse.

Om en person är stängd. Kan man veta att personen bär på något mycket tyngt som exempel är familje relaterat ifrån barndomen som personen inte vill ska komma ut. Men jag kollar aldrig utan tillåtelse. Men visa saker kommer automatiskt. Men sedan kollar man bara närmare med tillåtelse. 

Genom detta är jag bra på att hjälpa andra i sin utveckling. Har hjälp en del här på Övernaturligt. På grund av att jag kan se saker som är av betydelse o att jag har utvecklat min förmåga sedan jag var barn. Så vet vad som är bra att tänka på och så

4. Om JA på fråga 3, hur kom du underfund med vilken inriktning som var och är den rätta för dig?
Jag har haft min förmåga så länge jag kan minas. Men när jag var i slutet av 9 års åldern gick min far tragiskt nog bort i en bil olycka vid 15.30 tiden. 14.00 fick jag varsel om olyckan. Jag hörde ambulanser i mitt huvud och visste att det gällde min familj.

På efter middagen gick min mor ut på en promenad för hon var orolig. Hon är också medial. Hon kände att något hade hänt. Jag titta ut genom fönstret och såg henne gå på vägen. Jag visste att hon visste något. Att hon döljde något. På 1 sekund gjorde jag en astral resa till henne på vägen. (Man har en fysiskt kropp o en astral kropp. Med den astrala kan du fara vart du vill om du verkligen vill. med din egna vilja) På grund av att jag ville verkligen veta vad hon tänkte på o vad hon visste om. Jag gick med henne på vägen. Lika verkligt som att jag gjorde det med min fysiska kropp. Jag såg att hon var orolig o frustrerad och att hon sade att Kurt borde vara hemma nu. (Kurt är min far)När jag hörde det så fick jag veta det jag misstänkte att hon visste hon med. Så jag for tillbaka till min fysiska kropp igen. 

Min 3 år äldre bror hade det tufft efter detta. 1.5 år efter detta när han var endast 14 år gammal och jag var 11 år gammal. valde han att tragiskt nog ta sitt egna liv. Han hängde sig och jag kände av hans död i min egna kropp. Jag fick en kraftig smäll i min rygg och visste att något hemskt hade hänt han

5. Har du alltid varit andligt intresserad/övertygad? 
Ja, sedan jag var barn visste jag att jag kunde något som inte dom andra i klassen kunde. Jag var intresserad av andliga filmer och när jag såg medium o tarot läggare i filmer. Tänkte jag. det där är ju jag. Men fattade inte varför jag tänkte så just då

6. Vad fick dig att bli säker i din tro?
Gud , Efter min fars o brors död. Mådde jag mycket dåligt, Jag bröts ner inifrån. Min familj var i känslig kaos. Jag hade ingen hjälp i mitt mående. Jag fråga gud varför han låtit ett barn varit med om det här. Jag anklaga han för det som hänt. Men jag skämdes efter jag anklaga han. För jag visste att han höll mig vid liv. Alltid när jag sökte hjälp hos han. Sände han 2 änglar som gav mig harmoni. Så jag orkade att leva. Så att jag tog mig igenom sorgen o all smärta som kommit. Är på grund av det som jag även kan det jag kan. Det jag gick igenom som barn o fick guds hjälp.

Men jag såg även min far lika klart som han var i livet efter hans död. och ifrån jag var 10 år gammal. Så var det en ande varje kväll när jag skulle sova på mitt rum som satt på stol o stirra på mig. Detta på gick i 10-12 år tid. Innan vi tog ditt ett medium som tog bort han på grund av att orkade inte med han längre. Mediumet beskrev anden lika dant som jag kände av han. Var ingen vi var släkt med. o var mycket bitter. Mediumet tog hjälp av mig för att få bort han. På grund av att det var på grund av min förmåga han var i huset. Så hon höll i min hand där jag kände av han helt o hållet, Han bitterhet hans frustration, orättvisa han kände. Det blev som att jag var han. Mannen hade ägt våran tomt för 100 år sedan. Var flera bröder som ärvde mark efter deras far. Våran tomt ärvde mannen. Men han tyckte han fick den sämsta delen. Förmodligen för att våran mark var minst skog i. Om jag ska gissa. Hon berättade det och det stämmer som hon sade. Än idag så vet personer om den här händelsen som kan intyga det fast det är 100 år sedan.

7. Möter du människor som inte delar din åsikt där du måste stå tillsvars gällande varför du tror som du gör?
Nej!

8. Är din familj/släkt mediala?
Min mor är väldigt medial, men hon använder inte sin förmåga, o berättar bara en visst del av det hon är med om. Men jag bara vet att hon kan mycket mera. Hon har haft kontakt med far o sett han. Hört han prata. Hon vet vart borttappade saker är, Utan att försöka se det. 2 av mina systrar är också mediala. Min närmsta syster har gått healing utbildningar och var hon som fråga mig 2008 om jag ville följa med. Hon kan man säga gjorde så jag öppna upp mig mera för det andliga. Så har även hon att tacka för detta. Min äldre syster har mött en ängel när hon var mycket sjuk och har även hon förmåga. Hon har en son som är/var mycket medial men det har försvunnit mer nu när han är äldre. Men han kunde se o prata helt klart med andar. Söka efter speciella andar. Beskriva personer som min syster träffat precis. Hur personen såg ut fast han aldrig träffat personen. Han visste kön innan ett barn var född med säkerhet. Han har stora förmågor om han vill utveckla det mera idag. En av mina bröders flickvän är medial också. Kan se o andra saker. Men deras pojk är även han medial känner både hon o jag. Han gillar mig o det tror jag för att jag är medial o han är det. Att det är lite på grund av det. 

9. Hur resonerar du gällande barn och andlig tro? Hur mycket bör man eller bör man inte involvera dem?
Men ska inte ta upp ämnet men om dom nämner något det. Så ska man inte säga att det är farligt. Man kan om dom känner av en ande i rummet. Prata som att det är en människa som är snäll. Men när dom inte är med kan man be anden att låta barnet få sova ifred. 

10. Tror du på alla former av "andlig energi". Som väsen, änglar och tomtar?
Absolut. Tror att mycket av myter o så. Kommer ifrån att det finns på riktigt. Inte allt men mycket av det.

11. Tror du på mörk energi?
Utan tvekan. 

12. Tror du på Gud? Berätta gärna varför du tycker och tänker som du gör
Som barn bad jag gud om hjälp. Han sände alltid hjälp jag behövde. Änglar som gav mig harmoni. En man med sanningens röst. övertygad röst. Så här är det. Berätta att du måste hålla ut. Du har en speciell uppgift i detta liv. Du ska hjälpa andra människor med din förmåga Du måste hålla ut. Det kommer bli bra. Men håll ut. Jag är vid din sida o hjälper dig. Jag är helt övertygad om att det var gud själv som sade det. Varje gång kom det änglar som gav mig harmoni som gjorde att jag orka hålla ut och det är jag mycket glad över idag. Förmågan han prata om. Var min mediala o andliga förmåga. 

Han har även sagt att jag har fått mitt namn av en anledning. Jag visste inte vad mitt namn betydde men när jag kolla det. Fanns det ingen tvekan att han finns o det var han som hjälpte mig. 

Joakim eller Joachim är ett mansnamn, ursprungligen hebreiskt Jehoiachim som betyder "Gud skall upprätta"

13. Vad är universum för dig?
Universum är för mig. Det vi måste gå in i vårat inre för att se. Känna våran egna kropp. Lära oss att arbeta med att höra på våran inre röst. Meditation o att stänga ute omvärlden är bra för det tycker jag själv. Genom det kan vi få kontakt med Universum o andra sidan

14. Healing och dess energier, vad betyder det för dig?
Healing. är för mig att vi tar fram dom gudomliga energierna med hjälp av Universum o andra sidan. För att bytta ut negativa energier hos en person för att det är dom negativa energierna som skapar problemet. Kortfattat förklarat. Med hjälp av healing kan man göra mer än vi förstår oss på. Är bara våran egna fantasi som har stop. Men som tur är. Har jag väldigt mycket fantasi så jag använder mig mycket av fantasi under healing. 

15. Om du skulle lämna ett tips till dem som är i tidigt stadie under sin andliga utveckling, vad skulle du säga till dem då, som skulle hjälpa dem att komma framåt (även om det sker i den takt det gör)?
Tro på dig själv. Med hjälp av att tro på sig själv så öppnar man dörren för att utveckla sig bra. Utan tro på sig själv. Blir utvecklingen långsammare i min åsikt. Man kan inte förlora något med att tro på sig själv. Bara vinna mer kunskap o utvecklas mera. 

Hitta sig själv o sin inre röst. Är något som jag tycker öppnar en dörr. Där man kan få vara med om vad som helst. Genom meditation o att hitta sig själv o sin inre röst. Lära känna sin egna själ. Kan man få så mycket kunskap så man fattar inte det fören man är med om det själv. Det går inte att förklara man måste vara med om det. Men man ska aldrig ha för stora krav på sig själv. Det bromsar en. Låt det komma när det kommer. Det tar tid. Men är väldigt bra. Jag har jobbat oerhört mycket att lyssna på min min inre röst o få kontakt med min egna själ. Med hjälp av det kan jag träffa personer på andra sidan o får mer kunskap

Slutligen, har du någon speciell ("övernaturlig") händelse som du vill dela med dig av?
Jag vill börja med att säga. Att det jag sagt kan många har på övernaturligt utveckla. Många här tror inte på sig själva att det här kan jag. Men om ni tror på er själva så kan många här utveckla detta. Är flera personer här inne jag har sett har bra o väldigt bra förmågor här inne genom att jag känner av när jag läser era texter era energier o förmågor ni bär på som kommer automatiskt till mig när jag läser eran text. Men det som fattas är eran tro på er själva. Tro på sig själv är en viktigt nyckel i sin utveckling i min åsikt. 

Jag får berätta min första fantastiska astrala resa när jag träffa en del av dom som hjälper mig på andra sidan. Det var flera kraftdjur.

Jag såg en halv crikel av samling av dom som hjälper mig. Var En enhörning , en vithövdad örn som var i luften, en orm, en drake (man kan ha en drake som kraftdjur) en medicin man som ser ut som en munk , sedan 2 änglar, Alla ville hällsa på mig, änglarna nicka vänligt , munken nickade lite gran med huvudet, örnen flög o titta mig i ögonen, ormen slingra på marken o titta mig och slingra så nära mig att jag till slut bara såg hans huvud o ögon o han titta mig djupt i in ögonen. Enhröningen föll ner på knän o boka/nicka med huvudet till mig, Sedan reste sig draken på två ben o sedan kom en blixt, Dom ville visa att vi är vid din sida o hjälper dig, Vi är allierade. och jag kände en otrolig harmoni i mig själv. Jag bara visste att dom är vid min sida. o alla tveksamheter försvann. Glad

Jag önskar er alla lycka till med er utveckling o tro på er själva Glad

Tack, J-Artur-k!

Källa bild: http://www.publicdomainpictures.net/

Vill du också bli intervjuad, kika då här!

Tidigare intervjuer
Lynx1
yamher

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2013-07-23 22:03 #1 av: [NeferNefer]

Tack så mycket för att du ville dela med dig! Fantastisk och bitvis tragisk livsresa, och du är fortfarande så ung men redan så klok. Det kommer att gå bra för dig i framtiden, det märks Kramas

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2013-07-23 22:04 #2 av: Fjäril

Ja, jag håller med! Han är en varm och ödmjuk person, det kommer man långt på också Blomma

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2013-07-23 22:09 #3 av: [Lynx1]

Riktigt bra skrivet, tack för att du delade med dig :-)

Anmäl
2013-07-23 23:07 #4 av: [Sol69]

Tack för att du delar med dig Glad

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-07-23 23:45 #5 av: J-Artur-K

Tack för era finna ord GladJa jag hade tragiskt barndom. Min far o bror är på andra sidan men är inte så långt borta ändå. Jag har träffat dom på andra sidan så om jag vill prata med dom så kan jag göra det. GladLivet är en resa och man lär sig genom att ta med sig sina upplevelser men inte kolla bakåt man tar upplevelserna o kollar framåt. Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-07-23 23:57 #6 av: twoodblue

Hej, först och främst måste jag tacka alla er som ställer upp med detta, båder er som blir intervjuade och er som intervjuar.

Det är fachinerande att läsa alla era berättelser och extra mycket föll jag för j-artur -k's intervju.

Beklagar allt hemskt du upplevt, men jag är imponerad på din styrka!

Du får mig åter och åter igen att tro mer och mer på mig själv, nu ger jag absolut inte upp!

Jag har läst att du har gjort en del Astrala resor, hur går du till väga för att göra detta? Kan någon personen ifråga se dig om du exempelvis skulle vilja resa runt på jorden?

Har hört/läst om de personer som bor långt ifrån varandra och där en av personerna har besökt den andre, som dagen efter ringde upp och bekräftade detta.

Berätta gärna om du har något tips, för skulle vilja vara hos en del människor som jag fysiskt inte kan vara hos just nu.

Anmäl
2013-07-24 00:43 #7 av: J-Artur-K

Jag har faktiskt aldrig provat att göra astral resa på jorden förutom den dag min far gick bort i bil olyckan. Men då gjorde jag det när jag stog upp vaken. Med min inre vilja. För att jag ville se min mor. Jag gick in i mitt undermedvetna sedan var jag den andra sekunden och gick med min mor på vägen. Min mor såg inte mig och jag tyckte det var väldigt konstigt. För jag trodde ju att jag gick där med min fysiska kropp. Jag förstod inte vad jag hade gjort. Idag gör jag bara resor till andra sidan. I lär mig av dom där. Får mer kunskap om det andliga kan man säga och hur saker fungerar som. För det är ju dom på andra sidan som kan visa hur saker fungerar som bäst i min åsikt. För dom är ju där o vet. När jag träffa min far o bror så såg jag dom lika klart som om dom skulle stått bredvid mig i livet. Sedan gav dom mig budskap. Jag tycker det är väldigt svårt att förklara hur man ska göra. Men jag själv tycker det är bra att lyssna på sitt inre. Lära känna sitt inre. Men är ju lättare för visa o svårare för andra. När jag gör det överlämnar jag mig själv till andra sidan. Sedan far jag iväg på en resa. Dom kan vilja visa mig något speciellt och då får dom visa mig vad dom vill visa. Genom det får jag mer kunskap. Sedan kan jag styra vart jag vill fara om jag vill fara till något speciellt ställe. Men sedan kanske är något ställe dom inte släppa in mig kanske har inte hänt hitils men kan ju hända i framtiden. Man ska ju inte ta saker för givet. Man ska ju visa respekt o vördnad o tacksamhet för att dom visar en saker o ger en kunskap. Om dom inte hade hjälpt en, så skulle jag aldrig kunna det jag kan och när jag ger healing är ju jag bara en kanal. Är ju dom som ger healingen. Jag är bara en pussel bitt på något mycket större. Utan dom skulle jag inte kunna det jag kan. GladJag vet inte varför jag inte försökt med astral resa på jorden. Men är att jag är en sökare . Jag vill få mer kunskap och får mer kunskap på andra sidan. Där jag får budskap och dom visar en saker som är väldigt härligt att se. Är som om jag tar en astral resa och se något på jorden. Det är något jag kan fara med min fysiska kropp o se. Men får ingen mer kunskap riktigt i jämn förelse med det jag kan få på andra sidan. I början när jag gjorde dom där resorna fatta jag inte själv att jag gjorde astral resor. Det hände bara av sig själv. Så är lite svårt att förklara hur man gör. Med tanke på att jag själv inte försökte med det. Det bara hände. Idag går det på automatiskt. Men jag har jobbat oerhört hårt med med själv. Lyssna på mitt inre. Lära hur mitt undermedvetna o tankar fungerar som. Se samman band med saker, jag har tränat, tränat, o tränat, Som med healing gjorde jag flera distans healingar per dag. Sedan kom man mer o mer i sitt undermedvetna Mattat in allt gång på gång på gång. Sedan sker allt bara automatiskt. Men det som jag själv tycker är viktigt ifrån min synvinkel är att ta hand om sina problem. Har man kaos i huvudet. Så är det mycket svårare att komma in i sitt undermedvetna i min synvinkel. Ett problem gör ett nytt problem, det nya problemet skapar ännu ett till problem. Blir som en upp i ned vänd pyramid. Man har ett problem som skapar 2 nya problem. dom 2 nya problemen skapar 3 nya problem, dom 3 nya problemen skapar 4 nya problem. Man hade 1 problem i början men i slutet har man 10 problem. Enklaste att göra för att ta bort problemen är att ta bort huvud problemet. Då försvinner allt automatiskt. När man gjort det så öppnas en dörr för bättre utveckling inom det andliga i min åsikt. För man kommer djupare i sitt undermedvetna om man inte har några problem. Sedan tycker jag själv att det är rätt bra inte tänka på saken som är problemet. Man tänker hur ska jag läsa problemet. Ger bättre mående att tänka så. Man kan säga så här -Glad

The thing is not the problem the problem is the problem Glad

Sedan tänker man bara hur man ska lösa det o gör det , sedan mår man bra igen förhoppnings viss Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-07-24 02:00 #8 av: J-Artur-K


Någon medarbetare kanske kan ändra Läsa till Lösa , skrev fel Glad

denna mening nästan längst ner i inlägg # 7 är fel skrivet Glad 

Man tänker hur ska jag läsa problemet. Ger bättre mående att tänka så. Man kan säga så här  (ska stå lösa problemet) Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-07-24 11:04 #9 av: [Kattuggla]

Fint skrivet och bra förklarat! Tack för att du delar med dig. BlommaSol Glad

Anmäl
2013-07-24 14:41 #10 av: J-Artur-K

Roligt att ni gillar den Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-07-24 15:33 #11 av: Amandla

Tack Joakim! Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-07-24 22:51 #12 av: tarotlasse

Tack alltid lika intresant att läsa om andras erfarenhheter och deras väg i utvecklingen. 

Något jag ser i din berättelse  och som jag kan se hos väldigt många medium och hos många under de mediala utvecklingskurserna. 

Att så många har haft en kämpig barn och ungdomstid  och  som fått en jobbig start i livet på olika sätt.

Misstänker det är en av de tuffa sidorna o en  del av den mediala utvecklingen som även ger dig din ödmjuka sida och en förståelse för andra männikskor.   

Tack för du delade av dig av dina erfarenheter.

Nu förstår jag ännu mer  o vissa pusselbitar föll på plats.

Lasse       

 

Anmäl
2013-07-25 00:06 #13 av: J-Artur-K

Jo jag hade det väldigt tufft som barn. Ifrån far gick bort och 2.5 år efter det. Så hade jag förlorat 4 familje medlemmar och 3 av dom såg jag döda. Hittade min egna bror. Men även nä jag var 13 år fick min mor cancer som jag innan hon berätta visste att hon hade något alvarligt problem men som hon inte berättade. Men när hon berätta om det visste jag att hon kunde dö på grund av min förmåga. Men hon ljög för mig för att inte oroa mig. Att det fans ingen chans för det. Men jag visste att hon ljög för inte oroa mig. Så jag spelade med att jag trodde på henne. Hon överlevde. Men jag fick bo hos en vän när hon var på behandlingar. För fans ingen i familjen som kunde ta hand om mig. Samtidigt som jag visste att det var mycket allvarligt. Men jag var ofta skräckslagen över att gå och lägga mig på grund av manen som alltid var i mitt rum och stirra på mig.. Då bad jag om Guds hjälp och jag kände ett skydd runt mig att han kan inget göra du är skyddad. Jag var tvungen att lyssna på mitt inre för orka med. och be om Guds hjälp. På det sättet fick jag bra kontakt med andra sidan och bra kontakt o korntroll med mig själv och undermedvetna. Jag var tvungen för att överleva kan man säga. Jag är bara så tacksam över hjälpen man fick ifrån Gud ,änglar och andra sidan som man fick, Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-07-25 00:26 #14 av: J-Artur-K

Det du nämner om kämpigt som barn o ungdom det har jag tänkt på samma sak att det är oftast så att många med förmågan eller vad vi ska kalla det för har haft. Som barn har man ju förmågan men sedan växer man ur det kan man säga. Men har man haft det kämpigt så vill man försvinna på sätt o vis . Så i tanken försvinner man till universum kan man säga och  in i sig själv. så man bevarar förmågan i vuxen ålder. Enkelt förklarat. Fast behöver ju inte vara just så. Men så tänker jag GladJag tycker det är roligt att tänka på hur saker fungerar som. och tänka varför saker blir som det blir. Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-07-25 01:06 #15 av: tarotlasse

#14 

Jag förstår precis vad du menar och denna känsla av att vilja  försvinna  och det hanterar vi  människor på så många olika sätt.

Hur vi en väljer så växer vi enormt mycket av det för vissa går det snabbare och för andra tar det längre tid. 

Jag tog den långsamma o svåra vägen o valde att försvinna i ett missbruk redan som 12 åring och det tog 10 år innan jag tog tag i verkligheten igen.

Vilket lärde mig enormt mycket om männiksor.  

Vissa medium tar inte emot  kriminella, missbrukare och  påverkade personer. 

Men genom min egen livserfarenhet så vet jag  att de om några är behov av hjälp.  

Andevärlden dömmer ingen oavsett vad de gjort. 

Men tyvärr många medium som gör detta och som skällt ut mig för att jag tar emot fel klienter.

Du har drabbats svårare en många andra vilket gör att  du kan hjälpa  vissa människor på ett helt annat sätt som ingen annan människa kan göra som inte har den erfarenheten.

Men glöm inte dig själv för det är en tung  och smärtsam börda i bland.

Lasse    

  

Anmäl
2013-07-25 12:02 #16 av: J-Artur-K

Ja dom som lider av missbruk är oftast dom som verkligen behöver hjälp. Jag hamna själv i missbruk. För varje år som gick så blev allt värre. Jag fick bära på min familjs problem. Dom gjorde det inte med vilje. Men var lättare att he över sina egna problem till en som inte kunde försvara sig. Som 12 blev jag utskälld av min egna morfar att om mor skulle dö i cancer var det mitt fel och mina syskons fel. Men jag visste om att han sade det på grund av att han inte kunde hantera sina känslor, Men för varje år som gick så blev det väre o väre ifrån hur familje medlemmar behandla mig. Jag kände större o större svek från min familj att jag höll mig i liv för deras skull för att dom inte skulle vara med om samma sak igen. Men fick bära på deras egna problem. Så till slut blev allt för mycket att jag umgiks med tyngre Kiminella inom droger (Mest Amfetamin) och blev nära vän med sådana. I den där världen är det mycket våld. Det hände att en stor kraftig person försökte pressa min vän på pengar som han inte var skyldig. Men i den världen så vill dom  bara ha mer o mer till droger. En dag så hade den manen besökt min väns flickvän o försökt få tag på min vän. Sedan på kvällen när vi var flera stycken hos min vän så hörde vi ljud ifrån balkongen. Mannen klättra upp på balkongen för att ta sig in i lägenheten. Nu var det alvarligt, Mannen är stor som oxe. Kraftig, Och i den där världen brytter man sig inte in i en lägenhet för att prata. Mannen hade tagit andra droger med som gör att man kan bli väldigt våldsam. Man kan säga man slår eller hugger till personen ligger ner. Man har inget stop. Vi ville inte ha något våld. VI var emott våld för våld föder våld. Men vi var tvungen att hämta kofot , järnrör allt som vi kunde hitta för att ha en chans att försvara oss. Vi vilde inte ha något våld så vi gick ur lägenheten sedan gick vi längst upp i byggnaden , efter ett tag hörde vi mannen och en annan gick nere i byggnaden. Efter ett tag försvann dom. Så vi undvek våld. En dag fråga jag Gud , varför har du inte låtit mig bara dö ? Gud svara med sanningens röst, Din tid är inte kommen , du har en viktig uppgift i detta liv, men för att få det att hända måste du sluta med drogerna och prata med din familj. Annars blir det din undergång.

Efter det sluta jag med droger och prata med min familj om allt. Efter det så utvecklades jag enormt mycket inom det andliga. Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-07-27 20:26 #17 av: yamher


:)

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2013-07-27 23:37 #18 av: Tarotstollan

Tack för att du delar med dig av ditt livs berättelse!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-07-31 11:50 #19 av: J-Artur-K

Man lär sig av varandra Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-08-20 22:56 #20 av: kattfesk

Yay! :)

Anmäl
2013-08-22 00:07 #21 av: cerah hati

Tack för att du delade med dig, mycket spännande att höra om din resa! :)

Trevligt med symboliken med ditt namn! Jag kollade upp mitt eget namn för skojs skull, har aldrig gjort det förut och Beatrice, som kommer från Latinet, betyder tydligen ljusbringare eller den lyckosamme. Ur engelsk betydelse står det för "resa genom livet". Det tyckte jag var fint. :)

Anmäl
2013-08-22 00:22 #22 av: J-Artur-K

#21 Vad roligt att du gillade den Glad

Vad fint ditt namn betyder , Ljusbringare Glad Då kanske du aldrig är i mörker fast det bara är svart i rummet egentligen Tummen upp Jag tycker vi säger att det betyder : 

                             Ljusbringare i resa genom livet Skrattar

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-08-22 15:53 #23 av: cerah hati

#22 Visst är det! Det tycker jag också vi säger! :D

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.