Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Intervju med Lynx1

2013-07-04 15:09 #0 av: Fjäril

Tack till dig Lynx1 för ditt deltagande och för att vi fick intervjua dig här på Övernaturligt.iFokus!

Ni andra medlemmar får gärna delta med era frågor som uppkommit i och med Lynx1`s svar som följer nedan.

1. Berätta gärna lite kort om dig själv (som person).
Min själ är lite av en ärlighetens soldat/kämpe som känner otrolig stolthet över att få vara en del av alltet medan jag som person är lite ettrig av naturen och hittills i livet alltid siktat högt vad gäller utbildning, jobb, materiell status etc. Det sistnämnda känns faktiskt inte så himla intressant längre, av någon konstig anledning ;-)

2. Hur hittade du till sajten Övernaturligt?
Ärligt talat kände jag mig väldigt ensam i mina känslor samtidigt som jag hade ett enormt behov av att uttrycka mig och att starta blogg till höger och vänster för att uttrycka mig var inte aktuellt kände jag så en dag bad jag bara rätt ut: Snälla Gud, ge mig ett forum där jag får möjlighet att uttrycka mig! Och med forum menade jag inte direkt ett riktigt forum med trådar och kommentarer utan bara ett ställe. Men så 2 dagar senare trampade jag in på Övernaturligt (troligtvis via någon sökning på google) och kände direkt en rejäl tacksamhetskänsla.

3. Om du verkar medialt (på något sätt), vad fokuserar du på?
Min expertis (just nu iallafall, det är likabra att medge att livet är föränderligt) är själen, jag ser var människor är på deras andliga resa och vad det är för typ av själ personen har och därmed också uppgift här på jorden. Jag är duktig på att vägleda personer i deras liv också vad gäller det mesta just eftersom jag kan känna in dem och deras känslotillstånd. Helt enkelt prata med folks själar - det berättar en hel del om dem. 

4. Om JA på fråga 3, hur kom du underfund med vilken inriktning som var och är den rätta för dig?
Oj vilken svår fråga. Men man kan väl säga såhär, allt vi gjort tidigare i livet ger ledtrådar om ens själs motiv och uppgift här på jorden. Jag har alltid kört någon form av vägledning antingen genom att som liten ge tips till kompisar eller som äldre, arbetat som coach och chef. 


5. Har du alltid varit andligt intresserad/övertygad? 
Så länge jag kan minnas! När jag var 9 år kom jag dessutom på mig själv med att bara veta att jag är speciell men inte kunna förklara för mig själv hur. Har också alltid känt mig ensam och aldrig som "en i gänget". Jag har aldrig varit fullständigt mobbad i skolan och i gymnasiet var jag nog den som hade flest kompisgäng runt mig, hade verkligen svårt att hinna med alla kompisar som ville umgås men kände mig ändå ensam. 

6. Vad fick dig att bli säker i din tro?
En vacker dag vändes hela min tillvaro upp och ner och jag blev bokstavligt talad tvingad till att sätta mitt ego åt sidan helt och hållet. För överlevnads skull. Känns som om livet tvingade mig. Visst hade jag andra utvägar, men inte några som fungerade med mina principer. Så jag satte egot åt sidan. Efter några dagar började jag öppnas medialt. Jag ville inte tro det först, eller jag tänkte, men va? Jag? njaaaaaaa. Men bevis på bevis slog mig med häpnad och detta är längre inte en tro för mig. Det är vetskap för mig. Jag är fullständigt övetygad den här gången. Jag har varit troende till och från förut, och släppt det igen, men nu finns det inget i hela världen som kan ta det ifrån mig. 

7. Möter du människor som inte delar din åsikt där du måste stå tillsvars gällande varför du tror som du gör?
Aldrig. Förr - ja. Men inte nu längre när jag har en inre övertygelse. Antar att det är för att man inte drar sådana till sig då. Jag vet inte, jag har bett om att få slippa trilskas med skeptiker och så har det även blivit. 

8. Är din familj/släkt mediala?
Min bror är det, mitt barn är troligtvis det, min svägerska är det och min mamma är det. Längre bakåt vet jag inte med säkerhet.

9. Hur resonerar du gällande barn och andlig tro? Hur mycket bör man eller bör man inte involvera dem?
Barn ska inte skrämmas upp. Men vissa grejer kan inte jag kontrollera, lika lite som jag kan kontrollera allt som kommer hända min son t.ex. MEN ej skrämma upp med flit genom att prata om andar till höger och vänster. Däremot tycker jag att barn ska uppmuntras att tänka magiskt och fantasifullt. De ska veta att allt är möjligt.

10. Tror du på alla former av "andlig energi". Som väsen, änglar och tomtar?
Jag tror på olika namn på olika saker beroende på vilken trosinriktning det är vi pratar om. Gud och änglar och själar tror jag på.

11. Tror du på mörk energi?
Ja, jag tror på att man ska lära känna sin "fiende" så man känner igen den mörka energin när den närmar sig. Därför tycker jag aldrig synd om människor som genomgår olika svåra perioder i sina liv, allting är lärande och där av en anledning. 

12. Tror du på Gud? Berätta gärna varför du tycker och tänker som du gör
Absolut. Jag har upplevt mig själv sätta undan mitt ego för att 100% lägga över allt i Guds händer. Och jag har gång på gång förstått hur väl Gud känner mig och hur mkt godhet Gud vill mig. Vi tror att vi vet vårt eget bästa men det gör vi inte. Om fler vågade underkasta sig Gud helhjärtat skulle folk förstå vilken härlighet det finns bortom egots värld och hur man faktiskt kan leva paradiset redan här på jorden. 

13. Vad är universum för dig?
En del av Guds verk. Många vill kalla universum, gud och goda energier och oss för samma sak, men jag gör allt för att i möjligaste mån inte begränsa Gud till något alls. Det gör manifestationerna som händer runtom mig ännu starkare, ju mer och större tro jag har på Gud. Trots allt vet ju forskarna nu att universum är begränsat. Jättestort men fortfarande begränsat. Min Gud är långt ifrån begränsad. 

14. Healing och dess energier, vad betyder det för dig?
Massor! Ren och pur livskraft, i koncentrerad form. Kan ju inte få en bättre behandling :-) Håller själv på och tränar upp min healingförmåga, det går framåt sakta men säkert. 

15. Om du skulle lämna ett tips till dem som är i tidigt stadie under sin andliga utveckling, vad skulle du säga till dem då, som skulle hjälpa dem att komma framåt (även om det sker i den takt det gör)?
Låt livet ske. Lär dig att be om saker av Gud, och släpp det sedan. Låt inte egot styra, egot är en extremt begränsad upplaga av din själ. Och vet med dig att du är älskad, oavsett dina gärningar. Och slutligen, gör slut på allt vad dåligt samvete och skuldkänslor heter. De är inte bra för någon. Alls!

Slutligen, har du någon speciell ("övernaturlig") händelse som du vill dela med dig av?
Allting är naturligt, det som är övernaturligt eller onaturligt är sättet vi begränsar oss själva på. Nu var det kanske inte det svaret ni ville ha, men det är inte viktigt för mig att skriva om vilka upplevelser jag haft, tar för lång tid och är i det stora hela ganska irrelevant för någon annan, i värsta fall ett sätt att skapa prestationsångest hos någon som håller på och öppnar upp sig :-)


Tack Lynx1 Blomma

Vill du också bli intervjuad, kika då här!

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2013-07-04 16:59 #1 av: J-Artur-K

#0 Tummen uppHärligt skrivet Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-07-04 17:18 #2 av: Amandla

Tack Lynx för att du delar med dig, det var intressant att läsa Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-07-04 17:19 #3 av: yamher


:)

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2013-07-04 17:20 #4 av: [Lynx1]

Tack för att jag fick möjlighet att dela med mig :-)

Anmäl
2013-07-04 17:32 #5 av: [Kattuggla]

Tack för intressant och lärorik läsning! Blomma

Anmäl
2013-07-04 18:15 #6 av: [Sol69]

Kanon intressant Tummen upp

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-07-04 18:29 #7 av: [dizzytunes]1

Mycket inspirerande att läsa !

Anmäl
2013-07-04 18:30 #8 av: ALPHIRA

Härligt och intressant att läsa. Tack.

Anmäl
2013-07-04 19:20 #9 av: [Bettanbop]

Glad Tummen upp Tack Lynx1 BlommaAnmäl
2013-07-04 19:32 #10 av: [Lynx1]

 Kärlek! Hjärta

Anmäl
2013-07-04 19:50 #11 av: Tarotstollan

Tack, mycket intressant! Vill veta ännu mer nu!Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-07-05 09:38 #12 av: daga

Intressant att läsa om dig Lynx1. Lycka till på din fortsatta inre resa.Hjärta

Anmäl
2013-07-05 11:00 #13 av: [NeferNefer]

Underbart! Tack, kloka Lynx, och tack, Fjäril! Hjärta

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2013-07-07 22:35 #14 av: Fjäril

Lynx intervju måste ju såklart lyftas fram till första sidan igen :)

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.