Annons:
Etikettböcker
Läst 48381 ggr
Fjäril
2012-06-07 19:24

Boktips

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Förutom att meditera så rekommenderar jag varmt att läsa böcker. Via dessa kan man få de "aha-upplevelser" man behöver för att få sin egen känsla bekräftad - "jag är inte ensam om att känna så här"

En av det första böckerna jag kikade i var Sinnets magi med Betty Shine.

Betty Shine`s böcker är skrivna med en mjuk text, de är lättlästa och man lever sig in i hennes beskrivningar och erfarenheter. Betty Shine gick tyvärr bort för några år sedan men hon är som en mentor för mig ändå.

Hennes böcker fortsätter att hjälpa människor världen över.

Sinnets Magi
Kärnan i Sinnets magi består av en serie övningar baserade på Betty Shines egna metoder och erfarenheter som utvecklar fantasin och tankekraften. Varje övning har ett specifikt mål - allt från stresshantering till minnesförbättring. Dessutom får man praktiska råd som rör vitamin- och mineralterapi, färgterapi, kraften i Positivt tänkande och mycket annat.

_
_

Tankens Makt
I Tankens makt utforskar Betty Shine de vågor vi alla skickar ut och som tränger in i allt runt omkring oss. Genom att beskriva enkla, praktiska övningar och genom att dela med sig av personliga berättelser, upplevelser och känslor, hjälper hon oss att själva skapa den medvetenhet som behövs för att vi ska kunna utnyttja tankevågorna på ett positivt sätt. Med den utgångspunkten kan vi – med en sannare förståelse av våra rädslor och känslor – förbättra våra liv och livet för dem som finns runt omkring oss.

_
_

_Källa bildinfo: http://www.formabooks.se
http://www.free-wallpapers-free.com
_

_Betty Shine - hemsida: http://www.zitaglio.com/bettyshine/_

Lämna gärna dina boktips Skrattande

edit: 190403/M-c/vinjettbild från pixabay.com

Sajtvärd på Övernaturligt

Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
Annisangel
2012-06-10 12:04
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#2

Alla har vi en möjlighet att förbättra vår hälsa - om vi bara kan förstå de andliga orsakerna till vår ohälsa. Vi kan lära oss att utveckla vår egen intuition så att vi förmår sammanlänka ande och kropp. På så vis kan vi själva upptäcka när det finns en obalans i vår andliga energi - innan en sjukdom brutit ut. Och det kan dessutom hjälpa oss tillfriskna från pågående sjukdomar.

Caroline Myss, som är en framträdande röst i den alternativa hälsovården, presenterar i denna uppmärksammade bok ett komplett program för andlig och fysisk hälsa. Genom att sammanlänka visdomar från tre stora världsreligioner (kristendomen, judendomen och hinduismen) coch egna mångåriga erfarenheter som intuitiv healer tecknar hon en stark bild av en andens anatomi - minst lika viktig som någonsin kroppens…

---------------------------------------------------------------

Jag håller på att läsa den nu och förundras över hur enkelt det egentligen är. Det enda som krävs är att man börjar känna av sig själv och börja ta ansvar för sig själv.

Rekommenderas varmt!!!Kyss

Många Goa Kramar

Annisangel

Denna kommentar har tagits bort.
Anaid
2012-06-10 14:15
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#4

Jag håller på och läser Sexhealern av Mia Ottosson, den är en viktig bok tycker jag eftersom boken är en påminnelse om att inte svälja allt med hull och hår utan att tänka kritiskt (vilket jag nog gör själv) och känna efter vad som är sant och vad som är falskt när det gäller vad en själv och andra upplever, tänker och säger.

"Rädslan klänger fast vid och håller kvar allt vi har, kärleken ger bort allt vi har."
ur Samtal med Gud

Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Marr
2012-06-15 19:40
#10

Jag gillar:

 Lennart Lidfors-Gåvan från Stjärnorna

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Marr
2012-06-15 19:48
#11

Ut på yttersta grenen-Shirley MacLaine (självbiografi)

Det finns ingen död-Rauni Leena Lukkanen

Dessa böcker läser man som rinnande vatten. Tycker dom är underbara! Flört

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Läslusen
2012-07-07 18:52
#12

Michael Newton - Själarnas resa, är en av mina favoriter. Den beskriver tiden mellan liven och är baserade på regressioner.

Denna kommentar har tagits bort.
Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
[skymningsaga]
2012-09-12 21:59
#15

Väldigt bra tråd.

dock så faller jag inte för dessa böcker då jag har svårigheter med att koncentrera mig men mitt tips är väl.

Kraften är din -Rosemary altea

Sen så köpte jag för ett tag sen boken Kartan som har tillhörande orakelkort.

Boken handlar om hur du ser tillbaka på ditt liv och ser annorlunda på ditt liv. Ser livet som en saga som berättats. Och hur du formar om händelser och så beskriver hon korten grundligt.

Colette Baron-Ried heter författarinnan

Loris M
2012-09-28 19:29
#16

#12

#13

Håller med! Min favorit också! En helt underbar bok.

En annan favorit är Sylvia Browne. Har köpt fem av hennes böcker: Insikt, Lär av dina tidigare liv, Livsredskap, Besök från andra sidan samt Mellan två världar som är en favorit. Den boken har skänkt mig både tröst och glädje. Den är kanske mest omfattande också (jämfört med hennes andra böcker) och berör tidigare liv, andar och hemsökelser, livet på andra sidan, våra livsteman, änglar och guider…

Maria Katarina
2012-09-28 21:01
#17

Håller på och läser Lorna Byrnes Änglar i mitt hår och den är alldeles underbar! Jag slukar i mig varje ord och det känns så otroligt bra inombords. Lorna Byrne berättar om sin uppväxt och hur hon i hela sitt liv har sett änglar och andar. I versionen jag läser ingår också övningar.

Denna kommentar har tagits bort.
Maria Katarina
2012-09-28 21:24
#19

Har för ett tag sen läst Sylvia Brownes "All Pets Go To Heaven" (har tyvärr inte hittat den på svenska) och den är helt underbar! Särskilt för dom som sörjer ett husdjur, kan verkligen rekommenderas.

Joggan
2012-09-29 15:28
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#20

Jag rekommendera…

Andarna mitt ibland oss 
Redan som barn var James Van Praagh medveten om dimensioner som de flesta av oss inte kan se, och han har ägnat sitt liv åt att förklara dem för oss andra.
I Andarna mitt ibland oss tar han oss med på en fantastisk resa till andevärlden och kastar ljus över ett av våra största mysterier - vad händer med oss när vi dör?
Med sanna spökhistorier och överraskande information om hur andar deltar aktivt i våra liv utmanar James Van Praagh oss att ifrågasätta våra uppfattningar, och han visar oss hur vi kan leva ett rikare liv genom att förstå andarnas värld.
Med berättelser om kusligt korrekta läsningar, författarens utveckling som medium samt konkreta övningar och instruktioner är Andarna mitt ibland oss en heltäckande vägledning till det övernaturliga.

Häls/Joggan

Annons:
Joggan
2012-09-29 15:33
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#21

Också jätte bra är…

Levande bilder från andevärlden   
av Lena Ranehag 

och

Med mina ögon   
av Gordon Smith 
2009

"Gordon Smith arbetar som medium för att hjälpa människor som är förkrossade och handlingsförlamade av sorg. I den här starka och inspirerande boken öppnar Gordon ett fönster in till sitt liv för att beskriva världen sedd med hans ögon. Han lotsar läsaren genom andevärlden och besvarar många av de frågor om döden som hemsöker dem som förlorat någon som stått dem nära. Många av de personer som Gordon har gett lindring och tröst ser gärna att han berättar deras historia, i boken, i hopp om att det ska hjälpa andra som upplever intensiv sorg. Gordon hoppas att denna intima och rättframma bok ska erbjuda hans tusentals läsare vishet, tröst och praktiska råd. "

Häls/Joggan

Denna kommentar har tagits bort.
Joggan
2012-09-29 15:41
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#23

Och…..för alla som är duktig på engelska…

Edid Fiore
The Unquiet Dead:
A Psychologist Treats Spirit Possession

och

When Ghosts Speak..
Understanding the World of Earthbound Spirits   
av Mary Ann Winkowski 

Toppen!

Häls/Joggan

Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
[Kottschejk]
2012-09-29 20:27
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#26

Har tre stycken pocket böcker på lager.

Nu var det ett litet tag sedan jag själv läste dem, möjligt de får bli en ny genomgång snart igen då allt var så nytt första gången.

Den första i raden..

Stjärnfödd av författaren Solara Antara Amaa-Raa.

Har även skrivit Invoking Your Celestial Guardians, The Legend of Altazar och EL*AN*RA The Healing of Orion.

Förord, Hon reser runt på jorden för att aktivera de Stjärnfödda och förbereda mänskligheten inför öppnandet av porten till 11:11.

Under tiden hon skrev den här boken levde Solara enkelt i en stuga i en avlägsen dalsänka vid ett berg i södra Arizona helt isolerad förutom sällskapet av den gyllene strålen och hennes änglabröder.

Text baksida, Tiden är inne att minnas…vilka vi i sanning är, var vi kommer ifrån och varför vi kommit till jorden. Genom att se det Osedda, genom att lyssna på tystnaden, genom att förenas med vår ängla närvaro, öppnar vi oss för multidimensionella frekvenser kommande från ovan. Var och en av oss som vidrört stjärnorna blir en lanterna som lyser upp med stjärnljus..Det här är en accelererad stig hemåt som leder till den nya oktaven av den större verkligheten.

Carpe Diem Förlag

Svensk översättning Pia Spjut

327.s

"omslags bild hittas ej"

Sylvia Browne med boken Livsredskap.

Finns Gud?

Blev världen skapad eller utvecklades den?

Vilken ställning har jag i universum som helhet?

Bland många andra övriga frågor som tas upp i boken.

Svensk översättning av Anita Sandberg, Richters förlag.

235.s

[Kottschejk]
2012-09-29 20:32
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#27

Nästa, även den boken skriven & författad utav Sylvia Browne.

Livet på andra sidan. Ett mediums guide till vår värld och nästa.

Är du nyfiken på var du ska tillbringa evigheten? Livet på andra sidan är den definitiva guideboken till livet efter detta, full av intressanta avslöjanden, skarpa iakttagelser och fascinerande reseberättelser av personer som besökt andra sidan.

Svensk översättning av Anita Sandberg, Egmont Richters förlag.

240.s

Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
[Kottschejk]
2012-09-30 00:21
#29

Ska väl tilläggas ifall man är intresserad av läsa hennes böcker.

Just den är skriven ifrån en annan tid då det var ganska nytt & diskutera öppet om mediala frågor och personlig inre utveckling. Den har några år på nacken. Jämför man denna med dagens böcker så kan man märka en viss skillnad, den riktar sig nog också mot människor som på ett eller annat vis känner sig lite annorlunda jämfört med sin omgivning, där ligger den rätta målgruppen. Kan vara en intressant bok om man gillar & samla på mediala böcker och vill följa med lite hur utvecklingen inom det mediala har ändrat sig med åren. Blicka lite tillbaka sådär.

I övrigt kan man känna igen det mesta som ingår i vad vi brukar diskutera om här i trådarna. Lite fantasy sagoboks touch över det hela. Vissa delar detaljrikt varvat med författarens egna förklaringar om hur saker fungerar och hur allt är uppbyggt, lättläst med många gulliga avsnitt av diverse små verser som bryter av lite här & där.

Mycket om änglar Glad

Joggan
2012-09-30 04:08
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#30

En till…

Friedrich Jürgenson

Rösterna Från Rymden

(The Voices from space)

utgiven av Saxon & Lindström Förlag i Stockholm).

Om det elektroniska röstfenomenet och instrumentell transkommunikation

Fredagen den 12 juli 1959 befann sig konstnären Friedrich Jürgenson vid sitt sommarställe i Södermanland. Han ville spela in bofinkens sång på band. Han använde sin bandspelare på vanligt sätt. Men då bandet spelades upp hördes dels främmande fågelläten, av fåglar som inte fanns i närheten, dels en röst som talade norska. Vid senare liknande inspelningar hördes främmande röster som talade till honom personligen. De identifierade sig som "de döda". Jürgenson blev så småningom övertygad om att rösterna inte var av jordiskt eller mänskligt ursprung. Han arbetade med inspelningarna några år och redovisade resultaten i boken Rösterna från rymden 1964. 1 boken berättar han också att han månaderna före den första inspelningen hade upplevt telepatiska kontakter med "en annan dimension". Dessa inre röster förberedde honom på de yttre röster som skulle följa.

Vidare här…

Häls/Joggan

http://www.algonet.se/~shekinah/r-f-r1.htm

Joggan
2012-09-30 04:16
#31

Edit…

Rösterna från rymden
Del 2

Om det elektroniska röstfenomenet och instrumentell transkommunikation

SNIT

Svenska nätverket för Instrumentell Transkommunikation**

**http://www.algonet.se/~shekinah/snit.htmhttp://www.algonet.se/~shekinah/r-f-r2.html

sluggoman
2012-10-23 23:45
#32

Anthony de Mello - Se med öppet sinne.

Denna boken är riktigt bra, även om den kanske inte faller till 100 % under kategorin med att se spöken etc. Men den kan absolut fortfarande rekommenderas, då den handlar lite att man ska "vakna upp" som person :)

Magi-cat
2013-01-09 21:52
#33

Kommer att tänka på de underbara böckerna av Marci Pogacnik, om elementarväsen, naturandar, helig geometri m.m.:

Naturandar och Elementarväsen

Gudinnans återkomst

Läkedom för jorden

Även från Vattumannens bokhandel:

http://www.vattumannen.se/Search.aspx?q=Pogacnik


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Denna kommentar har tagits bort.
Annons:
Joggan
2013-02-03 22:53
#35

Döden är livsviktig : Om livet, döden och livet efter döden

Elisabeth Kübler-Ross

Detta är Elisabeth Kübler-Ross' mest personliga bok. Hon berättar här om några av de nyckelepisoder i sitt liv som gjort henne till pionjär inom vården av döende och ger inblickar i sitt arbete med döende barn genom gripande och numera klassiska fallbeskrivningar. Hon beskriver också några av sina egna nära-dödenupplevelser och anda andliga upplevelser som gjort henne övertygad om att livet fortsätter efter döden.

aadlihtam
2013-02-04 14:14
#36

DEN NIONDE INSIKTEN

Jag gillade den för den fick en att tänka till och fundera på ett härligt sätt! Läs den så förstår ni, man ser och känner massor av saker i vardagen efter att man läst denna boken.

Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
mayolica
2014-05-31 23:46
#39

 Jag kan också rekommendera Betty Shine`s  böcker,👍  har flera stycken.  Sinnets magi var min första ,den är min favorit . Tankens makt är också jättebra.🙂

~ mayolica ~

emilym
2014-06-02 18:55
#40

Jag skulle vilja rekommendera böcker av Sanaya Roman: 'Leva med glädje' och 'Personlig Kraft' t.ex. :)

Denna kommentar har tagits bort.
Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
mayolica
2014-06-03 11:05
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#43

 Livet efter döden av Deepak Chopra är också  en av mina favoritböcker

~ mayolica ~

Denna kommentar har tagits bort.
The_pearl
2014-06-03 16:36
#45

Har välsorterade bibliotek såna här böcker tro?! Mest så man slipper gå i personlig konkurs för att man vill läsa en massa böcker :p

Magi-cat
2014-06-03 19:20
#46

#45 Det går alltid att låna via bibliotek, man behöver inte köpa! 🙂

Har de inte boken själva så beställer de från en bibbla som har…😎


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Fjäril
2014-06-03 20:03
#47

Jag säger som Magi-cat;

Nu har jag inte letat efter just den "typen" av böcker men här är det så bra för jag kan beställa/boka en bok via nätet och samtidigt välja vart jag vill hämta den. Katalogen sträcker sig över hela kommunen 🙂

Sajtvärd på Övernaturligt

mayolica
2014-06-03 20:17
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#48

  Jaa då biblioteken brukar ha en hel del, jag brukar låna en del privat också. Många bra böcker har jag köpt jättebilligt, på loppisar , second hand butiker, lågprisbokhandlar och bokreor. Det gäller att hålla ögonen öppna.🙂

~ mayolica ~

Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
Ming
2014-09-30 19:19
#50

Brian Weiss , paret Hahn , Betty Eadie,Melvin Morse och Raymond Moody är mkt läsvärda.

Denna kommentar har tagits bort.
Dan Mattsson
2014-12-25 12:00
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#52

Det har kommit en ny bok om  Friedrich Jürgenson, som heter  "Min vän på andra sidan", skriven av en nära vän till honom. Från baksidestexten:
"Det här är den nästan osannolika historien om Friedrich Jürgenson som upptäckte det som kallas EVP – Electronic Voice Phenomena. Organisationer och sällskap över hela världen ägnar sig i dag åt att på elektronisk väg bygga vidare på den bro mellan två livsdimensioner som han lade grunden till. 
Journalisten Anders Leopold var en av de första som skrev om Jürgenson och de var nära vänner i ett tjugotal år, innan Jürgenson den 15 oktober 1987 gick över till det han kallade den fjärde livsdimensionen. Under åren gjordes åtskilliga inspelningar som uppmärksammades i media, och en av dem som besökte Jürgenson och fick in de kanske tydligaste rösterna, var den svenske TV-legendaren Arne Weise, som här berättar om sin skakande upplevelse. 
Under arbetet med denna bok fick författaren, bland flera tydliga egna röstupptagningar, en hälsning från sin, sedan två och ett halvt år, avlidna hustru, som kände Friedrich Jürgenson och visste att boken förr eller senare skulle skrivas. Budskapet på bandet är: Jag finns… jag är med dig! 
Läsaren hänvisas i boken till en särskild websida och kan där avlyssna denna inspelning, upptagningarna med Arne Weise och ett 40-tal andra inspelningar – flera gjorda utan Jürgensons medverkan. 
I bokens avslutande kapitel finns instruktioner om hur man själv kan spela in via mikrofon och radio. "

Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Magi-cat
2020-10-10 10:59
#55

📚


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Annons:
Upp till toppen
Annons: