Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Intervjuer

Frågor & svar Andlig kirurgi

2007-03-12 16:23 #0 av: Elisabeth-J

Nu har Markus svarat på era frågor och jag har sammanställt dessa här. Det är viktigt att komma ihåg när det gäller andlig kirurgi att man själv hjälper till att lösa upp sina inre blockeringar som skapar kroppsliga besvär.

Vad som gäller för att släppa blockeringarna är att du är tillräckligt motiverad att släppa taget. Allt beror på hur öppen och känslig du är och hur motiverad du själv är. Markus behandlar desa punkter med avsikt att du ska gå in i ditt undermedvetna och arbeta. Under behandlingen får man oftast upp dessa känslor och orsaker, det är ju inte alltid vi är medvetna om vad som har orsakat vissa besvär. Mer finns att läsa på Markus hemsidan.

Bild på Frejas

Frejas
2007-03-02
10:57

 

 

Då måste jag fråga :-)

Är så nyfiken på Andlig kirurgi. Eftersom jag har Fibromyalgi sen ett antal år tillbaka, så undrar jag om du har någon erfarenhet att någon blivit bättre efter behandlingar hos dig?

//Lotta

 

 

Markus: Ja det har jag, både stora och mindre förändringar till det bättre. Fibromyalgi orsakas av rädslor och i viss mån syranivån i din kropp. Ett råd är att inte äta griskött.

 

#2 Bild på kath

kath
2007-03-02
11:32

2007-03-0211:32

 

 

 

Hej

Andlig kirurgi är helt nytt för mig. Har svår astma och allergier och går på en massa mediciner,finns det ngt "alternativ" för att slippa dessa mediciner,framförallt cortisonen? (Har även fibromyalgi)

Tillägg: Har även migrän

Katie

 

 

Markus:Astma beror på att man har svårt att ta in livet. migrän beror på spänningar i nacken då blodflödet har svårt att passera, så då behandlar jag nacken. Allergi beror också på rädslor.

 

Bild på Tiia

Tiia
2007-03-02
14:03

 

 

 

Hej!

Jag undrar om du Marcus kan ta bort fettknölar med Andlig Kirurgi?

Sedan undrar jag när man är ofrivilligt barnlös.........om du kan hjälpa till med Andlig Kirurgi där också?

 

Markus: Fettknölar har jag ingen erfarenhet att arbeta med.
Barnlöshet däremot har jag erfarenhet av. Barnlöshet orsakas oftast av blockeringar kring blygbenet. Tecken på blockeringar är svår mensvärk, kraftiga blödningar eller inga blödningar alls. Denna spändhet orsakas av känslor som sitter där. Jag ska berätta om en som jag har behandlat. Kvinnan hade 2 barn sedan tidigare och nu när hon träffat en ny man ville de ha ett barn tillsammans men det fungerade inte, hon blev inte gravid och ingen orsak kunde hittas. Under behandlingen framkom det att hennes tidigare man hade misshandlat henne och dessa känslor orsakade blockeringar. Hon blev sedan gravid!
Viktigt är också att i tanken ändra mönstret. Tänker man negativt skapar det negativt och tvärtom. Det vi tänker orsakar också besvär och svårigheter att släppa blockeringarna. 

 

#4 Bild på drutten53

drutten53
2007-03-02
17:07

2007-03-0217:07

 

 

andlig kirurgi..nyfiken blev jag..undrar om det finns något för mig...Har astma/psoriasis/diabetes/ledvärk...ja så mitt liv består av mycket mediciner...känner att min kropp nu inte orkar..MVHOskyldig
 

 

 

 

Markus: Ledvärk beror på syranivån i kroppen - gikt. Du bör äta mer frukt och gröna grönsaker och råkost.
Testa ditt ph-värde och det är bra att höja det. Ph-värdet ska vara 7,3. Du kan köpa sticka på apotek, hälsokost eller zoo-affär. Dina besvär beror också på rädslor och hur du ser på omgivningen. Ändra negativt till positivt, vara öppen, acceptera och frigöra känslor.

 

#6 Bild på evawa

evawa
2007-03-04
11:20

2007-03-0411:20

 

 

 

 

Hej!

Känner personligen mig väldigt dragen/ nyfiken till andlig kirurgi. Jag har aldrig fått en behandling.Vet inte så mycket om ämnet.. Frågan till dig är,,jag känner att jag har saker som sitter långt inne och som jag inte vet vad det är?? Vet bara att det är nåt. Kan du se det? Hur behandlar du sånt som är oarbetat? Hoppas du förstår vad jag menar?

Eva

 

Markus: Under behandlingen går jag själv inte in och tittar på det då det tar alldeles för mycket energi. Men jag hittar punkterna under behandlingen och du får upp de underliggande känslorna beroende på hur öppen och känslig du är och hur motiverad du är att släppa det du bär på. 

 

#9 Bild på lightworker

lightworker
2007-03-11
10:35

2007-03-1110:35

 

Jag skulle vilja veta vilken utbildning/kurser du har gått?? Och hur du kom på att du skulle arbeta som andlig kirurgi??
 

 

Markus: Du kan gå in på min hemsida och läsa allt om mig, det är för långt att skriva om här :-)

 

 

Bild på Pomperipossa

Pomperipossa
2007-03-12
11:45

 

*suck* Som vanligt är jag väl för sent ute eftersom jag hamnade på ifokus först idag... Är kronisk smärtpatient med nack och ryggmärgsskador... Går det att fixa??

 

 

Markus: Möjligheterna finns men det kan krävas flera behandlingar.

Relaterade länkar

Av: Elisabeth.J

Datum för publicering

  • 2007-03-12
Tack Markus och välkommen tillbaka senare som gäst här på övernaturligt!!!
Anmäl
2007-03-12 19:55 #1 av: kath

Hej

Skickar ett Tack och en hälsning till Marcus för hans svar.

Mycket intressant... bär tydligen på en massa rädslor... får nog beställa tid för en "rensning"

Anmäl
2007-03-12 20:39 #2 av: Pomperipossa

Tack Marcus... Finns det någon som sysslar med nåt liknande i mellansverige?

Anmäl
2007-03-12 22:00 #3 av: Elisabeth-J

#2 Jag vet ingen annan som gör samma sak som Markus men kanske något liknande finns. Annars reser Markus runt i Sverige och har behandlingar så kontakta honom så får du veta om han kommer där du bor.

Anmäl
2007-04-18 17:17 #4 av: dilba

hmmmm....jaa nu blev faktiskt sjuksköterskan i mig skeptisk...detta går helt emot mina kunskaper, nu har jag  nog stött på en del av det övernaturliga jag inte tror på! Men keep on believing you others!

Anmäl
2007-04-18 17:49 #5 av: [Driva]

håller med dilba... alla får väl tro va de vill.
men jag tror inte riktigt på de där, mycket som strider på de jag själv vet.

Anmäl
2011-07-10 16:47 #6 av: [kersteriksson]

Jag har testat och tyvärr..det funkade inte..bara någon tusen lapp och inget kvitto tillbaka..klart besviken....trots resultattet var bra sa markus och hans fru.......

Anmäl
2011-07-10 16:47 #7 av: [kersteriksson]

Jag har testat och tyvärr..det funkade inte..bara någon tusen lapp och inget kvitto tillbaka..klart besviken....trots resultattet var bra sa markus och hans fru.......

Anmäl
2011-07-10 21:13 #8 av: [carlsbergs]

 

Samtal/terapi för de misshandlade kvinnorna, och den hjälpen behöver kvinnorna verkligen få tillgång till.

Men att det skulle kallas för av någon andlig kirurgi.Har aldrig hört talas om.

Är du andlig kirurg i gynekologi eller i i vilket område opererade du i kvinnans fall?

Anmäl
2011-07-11 06:27 #9 av: [walkinbeauti]

Ett otroligt intressant ämne,har egen efarenhet av andlig kirurgi på distans från en man vid namn John of God.Hade en krämpa som under många år var kronisk något läkarna aldrig kom till rätta med utan menade att detta skulle jag få leva med.

Anmälde mig på John o Gods distanshealing och kände hur smärtan lämnade kroppen medan han och hans andeteam arbetade med mig.Så nog fungerar det och en resa till Brazilien och möta John på plats är i planerna.

För er som är nyfiken finns videos på you tu be med John.Andlig kirurgi är en djupare healing och han utför kirurgiska ingrepp utan att använda sig av bedövningsmedel och klienterna känner ingen som helst smärta under ingreppen.

Känsliga personer för blod bör inte se dessa videos,det förekommer lite blod om än inte mycket.

Markus har jag inte haft förmånen att träffa men vet från andra som besökt dom att han är bra på det han gör och folk jag mött har enbart vart nöjda med deras insats och hjälp.

Smärtan jag skulle ha kroniskt under mitt liv har ännu inte gett sig till känna och detta var längesedan jag tog kontakt med Brazilien.Jag rekomenderar varmt andlig kirurgi en uppgift och gåva som är få förunnat och en fantastisk form av riktigt djupgående healing.

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-07-11 07:00 #10 av: [carlsbergs]

#9 Men jag tror inte att du har fått den rätta hjälpen.

Anmäl
2011-07-12 11:45 #11 av: [grinda]

#9 Jag såg en dokumentär på TV om John of God för flera år sedan..och jag blev verkligen tagen av det han lyckades åstadkomma. Så jag är INTE alls förvånad att du blev hjälpt WB!

Anmäl
2011-07-12 11:48 #12 av: [walkinbeauti]

# 11 Visst är han imponerande och har en enormt trevlig personal som tar hand om dom som söker hans hjälp ,hoppas kunna åka dit nån gång för att på plats uppleva denna man Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-07-12 11:52 #13 av: [grinda]

Vem vet vi kanske ses där...jag har också funderat på att resa ditSkrattande

Anmäl
2011-07-12 11:56 #14 av: [walkinbeauti]

Cool Det vore väl coolt Grinda Skrattande

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-07-12 12:00 #15 av: [grinda]

Ha, ha det vore detCool

Anmäl
2011-07-13 01:00 #16 av: tarotlasse

Andlig kiurgi är väldigt intresant och som namnet säger så handlar det om operationer.

Där man går in i kroppen och operar bort tumörer o.sv.

Andlig kiurgi handlar om rent fysiska ingrepp i kroppen hos patienten inte att jobba med blokeringar i kroppen för det behövs ingen kiurgi till det kan man göra med vanlig healing utan några fysiska ingrepp.

I andlig Kiurgi går mediumet i djup trance och är sovande under dessa operationer.

Mediumet  skär upp patienten med skalpell utan bedövning och utan smärtor och arbetar inne i patientens kropp och sedan syr mediumet igen såret  precis som en vanlig operation.

Vad jag vet finns det inte ngt medium eller healer i Sverige som arbetar på detta sätt.

Sedan finns det ju även dom som enbart arbetar med händerna där man kan se hur händerna på mediumet börjar vibrera kraftigt för att sedan gå rakt igenom huden och handen är inne i kroppen och arbetar med organen.

Vet inte heller ngn i Sverige som sysslar med detta och det är vad andlig kirurgi handlar om.

Sedan finns det ju osynlig kiurgi där mediumet arbetar utan instrument där ande världen arbetar inuti kroppen även här är mediumet i  djup trance.

Patienten är vaken och kan då känna hur ngn öppnar huden och hur ngn arbetar inuti kroppen och även om det är en operation utan fysiskt ingrepp så kan man alltid se ett svagt ärr på kroppen efter ingreppet.

Även här kan tumörer eller andra saker avlägsnas ur kroppen men då kan man även se tumören som hamnar i papperskorgen eller i en skål efter operationen..

Det är få medium i Europa som arbetar med andlig kiurgi.

Jag vet en i England och en i Sweitz men första gången jag hör talas om att ngn i Sverige sysslar med Andlig Kiurgi.   

Däremot i Syd Amerika och speciellt Brasilien så är det rätt så vanligt.

John of God är ju den mest kända men finns många fler som är riktigt duktiga på detta.

Jag var på en föreläsning i England där vi fick se flera olika andliga operationer som var filmade o fantastiskt att se även om  en del var riktigt blodiga.

Men ngt som fängslade mig var en ung  Brasiliansk tjej som opererade bort en tumör i ryggen på en person.

Där hon gick ner i trance sedan tog hon fram skalpellen skar ett snitt i ryggen och gick in med fingrarna och tog bort tumören som hon slängde i soptunnan bredvid sängen.

Patienten var vaken hela tiden och fick ingen bedövning eller liknande och kände ingen smärta men kunde ändå känna när skalpellen skar upp och hur mediuemt arbetade med sina fingrar och avlägsnade tumören.  

Under operationen så sjöng denna unga tjej vaggvisor på Portgisiska  sedan så när hon sydde i hop patienten efter operationen så använde hon inte nål och tråd som vid dom andra operationerna vi fick bevittna utan hon slöt såret med blicken.

Vi fick även se operationer som gjordes av medium i Inodnesien  även där går mediumet i djup trance o där dom utan att skära upp med skalpell gick in i kroppen med fingrarna och opererade.

Fingrarna gick rakt igenom huden och in i kroppen vid den operationen vi fick bevittna så plockade man ut en liten bit av levern för analys.  

Efter det gjorde mediumet en ögon operation där mediumet plockade ur ögat ur ögongloben skrapade lite med en kniv och satte in ögat igen.

Patienten fick tillbaka sin syn efter detta ingrepp så helt fantastiska saker som kan göras med andlig kiurgi.

Lasse

Anmäl
2011-07-13 04:46 #17 av: [walkinbeauti]

# 16 Ryser när jag läser det du skrivit,detta är ju så fantastiskt underbart vilka gåvor en del människor sitter med.Filmerna du nämner finns dom möjligen på nätet att se? skulle gärna vilja se dom.

Man kan bara tappa hakan och bli imponerad,vet fimler med John of God jag sett där man bara gråter av glädje över vilka gåvor det finns Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-07-13 09:34 #18 av: tarotlasse

Jo visst är detta fantastiskt dessa filmer jag pratar om tror jag inte finns på nätet.

Men man kan finna flera filmer  med John of God på nätet när han gör sina operationer.

Men allt är inte en dans på rosor har bekanta som varit i Brasilien och berättat om helt fantastiska saker men även berättat om svåra smärtor osv efter operationerna.

Det är väldigt mycket regler o.sv  alla måste vara klädda i vita kläder för att andevärlden ska ha lättare att arbeta med patienterna. Vilket jag inte kan förstå andevärlden har inga problem att se oavsett färg på kläderna.

Efter en operation så får inte patienten lämna sängen förutom vid toalett besök dom får inte läsa se på Tv eller samtala med ngn det första dygnet.

Vill man ha ngn mat dagen efter operationen så får man redan innan operationen be ngn av dom andra deltagarna att hämta mat till rummet.

Annars får man ingen mat den dagen.

En av mina vänner berättade att under operationen så kunde hon känna hur det öppnades och att dom arbetade inuti hennes kropp. Men  hon kände ingen smärta vid själva ingreppet.

Men efter operationen så hade hon svåra smärtor och kunde även känna hur det stramade i huden där själva ingreppet hade gjorts och hon hade  svåra smärtor i 3 dagar efter operationen.

Som vilken operation som helst så helt smärtfritt är det inte alltid. 

Även om dom flesta inte känner några smärtor så finns det dom som känner smärtor både vid operationen och efter operationen.

Det är väldigt mycket folk som reser dit och det mesta av tiden går åt till att stå i kö och vänta på sin tur.

Har även hört dom som varit hos John of God som beodrats att meditera i ett av deras meditations rum.

Dom får inte lämna detta rum så länge entiteterna opererar folk vilket kan ta 5 -6 timmar.

Att då sitta på en hård träbänk i 40 graders värme utan dryck och toalett besök i 6 timmar och meditera var fruktansvärt påfrestande och jobbigt vilket inte visas på filmerna på nätet.

Så inte alla som blir opererade där utan får vanlig healing och meditation i stället men bara det är ju en fantastisk upplevelse.  

Många som åker dit får göra flera resor dit och göra flera operationer.

Inte heller alla som blir botade där så finns inga garantier att man blir botad vid dessa operationer även om många blir det.

Men har hört dom som varit där som fått uppleva och se mirakler ske där folk kommit dit i rullstol och  varit förlamade och när dom lämnat stället har dom gått därifrån och lämnat  kvar rullstolen.

Så mirakler är möjliga och ett fantastiskt mediumskap detta med andlig kiurgi.  

Lasse

Anmäl
2011-07-13 09:37 #19 av: eggebanroth

#16

Du pratar om riktig andlig kirurgi.        Det är motsatsen till-

#3 Vanlig massage blandat med ord som är påhittade.

Anmäl
2011-07-13 14:04 #20 av: tarotlasse

#19

Ja visst Andlig Kirurgi är väldigt specifikt och speciellt och går inte att förknippas med ngt annat.

och ett Mediumskap som funnits under långa tider och där Mediumet alltid är i djuptrance så svårt att förknippa detta mediumskap med ngt annat.

Det som beskrivs i början av tråden har inget med Andlig Kirurgi att göra överhuvud taget.

Lasse

Anmäl
2011-07-13 18:14 #21 av: eggebanroth

#19

Det är skrämmande vilken utveckling medialitet har. Att man kan kalla detta nonsens för Andlig Kirurgi. Det är bestämt ngt helt annat.

Anmäl
2011-07-15 10:13 #22 av: tarotlasse

#21

Ja det är tyvärr så det ser ut i dag  folk som skapar nya arbets sätt och kallar det ngt som redan existerar även om det är helt skilda arbets sätt.

Eller så arbetar man med gamla mestoder och kallar det ngt helt nytt  och utger sig som den enda som kan utbilda i det.

Eller så jobbar man med nya energier som man redan beskrev i böcker på 20 talet och kallar det nytt.

Eller folk som blir certfierade som Medium men alldrig fått lära sig hur en andekontakt fungerar  utan bara fått lära sig att arbeta med sin intuition och kallade sig Madium.

Så visst är det en skrämmande utveckling men affärsmässig.

Lasse  

Anmäl
2011-07-16 10:21 #23 av: Andina

Ja, det stämmer nog att inte alla mår bättre efter en resa med John of God. Jag har ett par bekanta som varit och besökt honom, även de fick sitta i meditationsrummet hur länge som helst.

Hälsoförbättringarna har de, tyvärr. inte fått uppleva. Men de är mycket nöjda och glada över resan i alla fall. Så inombords har det kanske skett något i alla fall.

Det är intressant detta med andlig kirurgi...

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2011-07-16 11:29 #24 av: eggebanroth

"23

Alla kan ju nte bli friska eller bli bättre.

Det är bevisat att John og G.. har kontakt som det beskrivs...

Tyvärr finns det ingen i sverige som har den förmågan.

Masage utfört av en okunnig person räknas inte  hit.

 

Anmäl
2011-07-17 22:57 #25 av: tarotlasse

#24

Jo då eggenbrandt  jag vet 3 st medium här i sverige som utfört andlig kiurugi här i Sverige. Ingen av dom har använt sig av vektyg eller skalpell för att öppna ngn.

Men i dessa Svenska fall har dte rört sig om onsynlig kiurgi där mediumet varit i djuptrance och hur klienten berättat om hur dom känthur dom öppnats och hur det varit händer som arbetade i dom.

I 2 av dessa operationer så var inte operationerna smärtfria utan klienten vrålade ut i smärta .

Men i bäge dessa fall så kunde man ställa in dom planerade operationerna eftersom problemen var lösta efter denna andliga kiurgiska ingreppen.

Var samma med en ung flicka som skulle operera bort äggstockar osv  för ett flertal stora cyctor sammasak här så gick mediumet i dhup trance  och klienten kände hur händerna lade sig på kropppen för att hon sedan kände händerna jobba  i buken o med underlivet.

När hon skulle göra operationen och man gick in med ultraljud så kunde man inte finna några cyctor så operationen ställdes in.

Finns två tll medium där jag gar hänt liknande sake roch helt fantastiska saker som inte läkarna kan förklara eftersom det omöjligt skulle fungéra. Den ena läkaren hade sagt att till klienten vad du en gör så fortsätt med detta.

 
Så 3 st jag vet som arbetar med osynlig kiurgi här i Sverig.

Men ingen av dom gör ngt väsen av detta eller beskriver sig att jobba med andlig kirurgi.

O dessa operationer ja dom är helt spontana o inget som sker planerat utan andevärlden själva som bestämmer när det blir och mnär dom försätter mediumet i trance.

Lasse

 

Anmäl
2011-07-18 08:51 #26 av: eggebanroth

Då respekrerar jag detta. Som du Lasse säger här.

 

Det glädjer mig oerhört att det finns seriöst andlig kirugi även här i landet. Jag ger 10 points  för det uttalandet av 10 möjliga.

Hoppas fler läser inlägget från dig.

Anmäl
2011-07-18 22:44 #27 av: tarotlasse

Ingen av dessa tre personer annoserar om att arbeta med andlig Kiurgi.

Utan har alltit skett spontant i deras övriga healing arbete.

O ingen av dessa som vill slå sig för bröstet och gå ut med att vara andliga kirurger för enstaka ggr.

Dessa välkända mediums som sysslar med andlig kiurgi är väl en sak om  som har flera års erfarenhet av operationer 

Men när man råkar ut för det vid några enstaka tillfällen så är det knappast  ngn man gör ngn stort sak av det äller utger sig för ngt man inte är.

Jag ssisterade en kurs ledare i en trance kus för några år sedan där en av eleverna gick en helg kurs i trance.

Jag kunde tyvärr inte se ngn ande kontakt alls hos denna person. Några veckor sedan läser jag en annons där detta medium bokat in en sotor  trrancedemostarion för betalande gäster.

jag blev chockade  att gå ut och jobba utan ande kontakt.Men ändå säga sig arbeta itrance.

Samma har jag sett folk på mässsor som påstår att dom är itrance.

Som tränat och vant medium som jag är i dag så kan jag se om dom har kontakt eller inte  o tyvärr kallar jag det inte trance utan trams många ggr.

Så medium måste idag rannasaka sig själva om det dom  gör .Eller är det bara lurendrejeri jag sysslar med.

Lasse

Anmäl
2011-07-19 05:23 #30 av: [walkinbeauti]

# 28 och 29 Borttaget då det anses vara att driva med sierösa utövare !

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.