2007-03-02 11:57 #0 av: Elisabeth-J

Jag har i många år åkt runt i landet på mässor och arbetat. Vissa perioder har man rest bort nästan varje helg och till slut blev det för mycket resande. Jag kände att jag levde och bodde med min resväska.

Eftersom jag en gång tidigare hade varit utbränd så kände jag att det var dags att fatta beslut angående mässorna. Då fick jag fundera mycket på alla alternativ och mitt val blev att fortsätta med livsstilsmässorna. Arrangörerna bakom de mässorna är så otroligt underbara, de är som ens föräldrar. De finns där i alla lägen och det är en ömsesidig glädje att arbeta tillsammans. Många av kollegorna är som syskon och vi ser fram emot att få mötas på olika platser och då har vi massor att prata om och har trevligt och roligt tillsammans. Besökarna är som övrig släkt och man knyter vidare kontakt med många som man sedan håller bra kontakt med och som man träffar 1-2 gånger per år. 

Det fanns en period när jag funderade på att sluta helt med att åka på mässor över huvud taget men jag kan ju bara inte eller vill lämna min andra familj!!! Nu är det dags igen och träffa familjen för vårens mässor. Jag känner att det var rätt beslut jag tog, speciellt med tanke på dessa underbara arrangörer som hjälper mig vidare och alltid finns där för mig i både motgång och framgång. 

Relaterade länkar

Av: Elisabeth.J

Datum för publicering

  • 2007-03-02