Annons:
Etikettintervjuer
Läst 9609 ggr
EwaKristina
2007-05-08 02:34

Astrolog Kerstin Bylund-Paulsson

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Vi välkomnar Astrolog Kerstin Bylund-Paulsson till Övernaturligt och till Övernaturligts medlemmar!Här kan ni ställa era frågor om Astrologi,Horoskop etc och denna Intervju kommer att ligga på Forumet fram till den 20 maj.

Kerstin har skrivit en bok: Astrologiska profiler. Astrologiska Profiler- Att tolka och se helheten. Kerstin Bylund-Paulsson.Det finns lite att läsa på svenska när man har passerat nybörjarstadiet inom astrologin. Här är boken som berättar hur man går tillväga när man tolkar och hur man får ihop det hela. Boken är praktisk och ger konkreta exempel utifrån sju kända kvinnor. Den är därför mycket nyttig för den som vill fortsätta i sina astrologiska studier och lära sig tolka horoskop.Boken är enkel i sitt upplägg. Den innehåller sju berättelser om kända kvinnor beskrivna ur astrologiskt perspektiv-deras personlighet och livsöde. Dessutom flätas aktuella transiter in vid kritiska punkter i deras liv för att illustrera hur dessa inflytanden manifesterade sig. Boken är praktisk och konkret för den som vill lära sig att tolka horoskop. (Boken finns i Inspirit.)

Kerstin Bylund-Paulsson är verksam på heltid som Astrolog,och har varit så i 15 år.

Kerstin har en Bachelor of Philosophy,från Waine State University,Detroit,Michigan,USA

Hemsida:www.come.to/constellium

 

Relaterade länkar

Av: Bounty

Datum för publicering

  • 2007-05-08
Annons:
drutten53
2007-05-08 09:17
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#1

hej Kerstin Bylund…nu undrar jag..hur kommer det sig att jag tydligen kan läsa både väduren o fiskarna..en  säger att jag föddes så tokigt…har även för mig i ormens tecken…skulle bli glad över om du kunde se oxå om det stämmer…jag föddes den 22/3-53 klockan 12.10..en söndag tror jag mamma sa…vad hände den dagen när jag föddes i astologin…tack på förhand..ha en bra sommar

soulwings
2007-05-08 12:06
#2

                          kerstin!

         Delar ditt intresse,så lycka till

Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Fdtr
2007-05-09 10:40
#6

Kan man säga några generella procenttal hur mycket sol, måne och ascendent påverkar oss?

Vad jag menar är… om man läser vanliga "veckotidningshoroskop" så läser man sitt soltecken men även ascendenten påverkar ju så man borde läsa den också. Är det 50/50 elller 70/30 eller hur stor skillnad kan det vara på sol och ascendent? Hoppas du fattar vad jag menar…

Det är ingen vits att ha huvudet upp i det blå om du inte har fötterna stadigt förankrade på jorden.

Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
enba
2007-05-10 00:40
#8

Hej Kerstin!

Har samma problem som#1. Är född i 2 Tecken. Kräftan eller lejonet? Är född 23 juli 1958 kl.9.05 en onsdag.

Vore kul att veta.

Denna kommentar har tagits bort.
Tarotsanna
2007-05-11 20:51
#10

När man får ett personligt horoskop så undrar jag om det liksom tarot är en vägledning om vad som kan komma eller om det är mer bestämt vad som kommer att ske?

Jag fick ett personligt horoskop på många sidor men det enda jag minns av det är att jag i slutet på 30-års åldern kommer att drabbas av en enorm sorg Fundersam 

Sanna

Denna kommentar har tagits bort.
MissQuinn
2007-05-12 11:37
#12

 **Hej Kerstin!
**

Det sägs att alla har en medial förmåga,mer eller mindre….nu undrar jag om det visat sig att det finns ett eller flera stjärntecken som ger mest mediala personer? och vilket/vilka skulle det i såfall vara??

Mvh MissQ

evawa
2007-05-12 14:37
#13

Hej Kerstin!

Själv är jag fascinerad av astroligi mm men har fått för mig att det krävs ett läs huvud och ett bra kom ihåg för att arbeta inom detta område. Stämmer det?

Sen undrar jag även om du använder dig av tarot korten?

På nätet så finns det en uppsjö av best av horoskop och dyl! Som i alla övriga områden så finns det skojare som bara är ute efter pengar. Hur kan jag och flera med mig som inte är så insatta inom detta område lära oss att urskilja seriösa och dom oseriösa? Kan du ge några kännetecken eller varnings Tecken som en hjälp på vägen?

Tack

Eva

Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
galdra
2007-05-17 10:34
#18

Hej Kerstin!

Jag är född 550115.Talade med min mor men hon mindes inte klockslaget tyvärr.Måga människor har reagerat på mitt födelsetal-varför vet jag inte-om det kan vara femmorna????Jag är stenbock och rent allmänt när man läser om stenbocken stämmer det bra.Jag är en fighter,seg och uthållig.Min styrka i detta livet är just min enorma styrka.

Man föds in i en familj där medlemmarna har olika stjärntecken-vissa av dessa ska ju inte gå så bra ihop-men man får ju ändå samsas på resans gång.Men om man läser ett horoskop för  framtida partner så sägs det ju att man ska undvika vissa stjärntecken.Min man är fisk.Mina barn Lejon+Vädur.Eller är det så att man även här har den fria viljan som styr-dvs allt går .Man ska inte låta sig styras av astrologin och horoskopen?Utan det är bara ett rättesnöre?Förstår du dessa underliga tankar?Vill jag som stenbock ha en man som är tvilling och dom inte ska enligt astrologin passa tillsammans så går det i alla fall pga att???? Tack för svar och kramar till dig/Galdra

Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Annons:
EwaKristina
2007-05-20 19:25
#21

 Sista dagen nu innanfrågorna sänds till Kerstin…Har du funderingar över ditt stjärntecken,passa på…/Ewa

Upp till toppen
Annons: