Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Forumträffen 11-12/8 Avesta

2007-08-13 15:23 #0 av: Elisabeth-J

I helgen samlades vi ett gäng på 23 medlemmar från Övernaturligt ifokus i Avesta. Ewa Åkerlund hade ordnat en så fin lokal, en bygdegård för oss att hålla till i en bit utanför stan. Resan startade i fredags...

 

Jag vaknade med en oerhörd glädje och jag kände att det skulle bli en väldigt positiv och trevlig helg vilket det också blev! Resan till Avesta började bra men sen började bilen at bråka, temperaturen ökade oroväckande och vi fick fylla på vatten några gånger under resans gång. Ett tag trodde Junetta, mocha och jag att både vi och bilen skulle koka över då vi fick åka ett tag med full värme! Vi kom hem till Ewa och blev bjudna på Rostbiff och potatissallad, sen åkte vi till lokalen och ordnade lite där. Vi hade en mysig och trevlig kväll tillsammans hemma hos Ewa.

 

Alla skulle samlas klockan 12 på lördagen och dom flesta var samlade så vi minglade lite och fikade medan vi inväntade morsan1 och drutten som var sena pga strul med bilen, sen körde dom fel så Ewa och jag åkte och mötte dom. Det var en härlig stund när alla anlände och man såg vem som döljer sig bakom forumnamnen, man fick äntligen träffa sina vänner!

Efter det så hade Karl_Norberg och Fru-L varsin storseans där dom fick kontakt med några anhöriga till oss andra, seanserna var bra och glädjefyllda!

Sen åt vi pastasallad till middag och vi drack ännu mer kaffe =)

Efter middagen hade vi en övning som kallas för serpentinen. Det var några som sa innan att dom inte kunde något alls! Dom som inte kunde något alls fick klockrena svar, bybo talade t.o.m om för mig vilken gatuadress jag bor på och hon kunde inte veta det innan och adressen är inget vanligt gatunamn så jag blev så glad och imponerad av dom som inte tror sig kunna något alls men det visade sig att dom var otroligt duktiga så nu får dom jobba mer med sin mediala utveckling!

Ewa och jag hade planerat att vi skulle ta med gruppen till ett spökställe och Ewa fick tag på ett ställe med mycket aktiviteter. Där bor Linda, en tjej som jag aldrig hade träffat men pratat med i telefon så det var så trevligt att hon och jag också nu skulle få träffas =) Stället vi skulle till var hemligt, ingen fick veta något innan och det fanns en sån nyfikenhet på var vi skulle. Ewa och jag gillar att busa så vi betämde oss för att villa bort oss i Avesta ett tag innan vi åkte dit. Vi började med att åka 3-4 varv i rondellen men det slutade med att ett par bilar körde åt fel håll, vi fick oss ett väldigt gott skratt! =) Sen åkte vi till en parkering och alla klev ut bilarna, dom flesta av oss röker så där stod alla en stund och rökte. När vi var klara sa jag till dom andra att nu är det dag att åka vidare för vi är inte på det rätta stället, guuud så nyfikna dom var!
Efter en stund upptäcker vi att det saknas en bil, det var bara 4 av 5 bilar på väg. Vi stannar och ringer upp Junetta. Bilen strulade igen! Takluckan gick inte att stänga, bilen höll på att koka, sen när mocha sätter ig i bilen igen för att starta den så får hon instrumentpanelen i knät! "Någon" hade lossat på om långa skruvarna som håller den på plats. Det blev härliga skratt mitt i kaoset men det ordnade sig till slut. Junetta och jag hade sagt innan att mocha ska inte sitta vid ratten för det är vid dessa tillfällen det hände något men hon provade igen, det blev Junetta som fick köra hela vägen hem sen =)

Äntligen kom vi fram till huset och vi började med att gå upp till den stora vinden där det var starka energier som vi alla fick uppleva. Det gjordes också en räddning med 2 barn och en man som behövde komma vidare till ljuset. Det var mäktigt och sorgligt på den vinden där det har varit tragedier längre tillbaka i tiden. Huset är byggt på 1800-talet så det har hänt en del där. Sen gick vi hem till Linda och kände av hennes lägenhet där energierna var helt annorlunda men hennes granne blev så rädd! Det har tidigare spökat hos henne och nu började det igen när vi var där trodde hon. Jag gick in till grannen och fick kontakt med en person där som var väldigt kärleksfull. Hon vet vem den kvinnan är så hennes rädslor försvann och hon blev lugn igen.

Sen åkte vi tillbaka till bygdegården och snackade en stund, sen var dags att sova och jag kände mig inte alls trött, jag var full av energier just då men sen när jag lade mig å somnade jag ganska fort ändå =) Jag hade tydligen jobbat även under natten =) När jag vaknade så berättade Ewa att jag hade pratat i sömnen, jag hade sagt
-Angående mordutredningen i Töreboda så vill jag bara tala om att tiden övergår existensen. Ja alla skrattade gott åt det och jag fick namnet kommisarie Elisabeth =)

Sen var det meditation med många häftiga och härliga upplevelser, sen hade vi psykometri där alla fick känna av varandras föremål, alla var så duktiga under övningarna!
Det blev privatsittningar och healing ochså under helgen.

Efter det blev det middag och då åt vi potatisgratäng och kassler, supergott! Efter middagen var vi tvungna att lämna för att starta vår färd hemåt, det var med tårar i ögonen och separationsångest jag tog farväl av alla vännerna. Vi bestämde att nästa gång måste det bli i flera dagar för 2 dagar räcker inte till! Det tar ju 8 timmar att resa och hemfärden gick otroligt bra utan några bilproblem. Vi åkte lite fel en gång men det var säkert menat för vi var hungriga och hittade en Ok-mack där vi köpte korv med mos =)

När jag kom hem var det mycket att tänka på och försöka smälta alla positiva intryck och glädjande känslor efter helgen. Jag hade känt innan att helgen skulle bli glädjefylld men det blev så oerhört mycket mer av positiva känslor. Jag är så glad och tacksam för mötet med er som var med! Man kände det verkligen som att alla var en stor familj tillsammans. Många av er hade jag inte träffat innan men det kändes som att vi har träffats och känt varandra under väldigt lång tid.

Tack till alla som gjorde helgen så otroligt trevlig och underbar som den blev! Nu hoppas jag att ni andra fyller på här i tråden med era upplevelser i helgen och lägger ut fler foton, för det fotograferades vilt hela helgen!

 

Kramar / Elisabeth

 

Relaterade länkar

Datum för publicering

  • 2007-08-13
Anmäl
2007-08-13 15:29 #1 av: Elisabeth-J

Vad är det på fotot?

Anmäl
2007-08-13 15:40 #2 av: melia

nu vill nog fega lilla jag bara säga att jag helst inte vill att några foton med melia på läggs ut Glad melia är den där minsta lilla rädda saken på korten ;) om jag nu lyckats fastna på nåt kort :) elisabeth liknade mig vid en sköldpadda så kanske jag stack in huvet i skalet när det fotades haha

Jag har några foton som jag tog med mobilen blir ju inte lika bra kvalite men säg till först alla om det är nån mer som inte vill att kort på dom läggs ut så jag vet innan jag lägger ut nåt Glad

för övrigt så kan jag bara hålla med om att det var en underbar träff! med helt underbara människor :) spökvinden tyckte jag var jätte obehaglig men man ska ju övervinna sina rädslor :)

Är så ledsen att jag missade allt kul ni gjorde på söndagen bara Gråter

Elisabeth fick ni den där mannen att gå över också? eller var det bara barnen som gick över?

Anmäl
2007-08-13 15:49 #3 av: Elisabeth-J

#2 Vi pratade om fotograferingen och formet på lördagen men det kanske var innan du hade kommit melia? Om du inte vill vara med på foto här så respekterar vi självklart det! Både mannen och barnen gick över och jag hoppas att han inte åtrkommer med dom energierna igen.

Anmäl
2007-08-13 16:16 #4 av: Karl_Norberg

Jag vill gärna ha fotton  av er som har ! ni får gärna skica dem till

mrflanell@hotmail.com

 

kram

Anmäl
2007-08-13 16:23 #5 av: topsie

så här såg vi ut närvi väntade på maten

Anmäl
2007-08-13 16:26 #6 av: Happyspirit

Ja Bybo känner jag ju igenSkrattande Då måste du vara den andra snyggingen Flört

Anmäl
2007-08-13 16:30 #7 av: Karl_Norberg

vilka härligt glada tjejer man blir så glad då man  ser bilden,  glädje sprider värkligen glädje, gud vad glad jag vart

Anmäl
2007-08-13 16:33 #8 av: topsie

Nej det är inte jag det är vår solstråle  Hon får presentera sig själv

Anmäl
2007-08-13 16:35 #9 av: topsie

Karl hade du inte lika roligt som tjejerna Dig glömmer jag aldrig när du brakade lös (pastorn)

Anmäl
2007-08-13 16:39 #10 av: MariaJ

Vilken trevlig träff ni hade.. jätteskoj !!! Skrattande Kram MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-08-13 16:52 #11 av: evawa

# 6 hej kommer o smyger lite så där försiktigt...psst tack för komplimangen, det är jag som sitter brevid  härliga bybo..

topsie, du dyker säkert upp på nåt foto så hon får se hur snygg du är.. håller med dig om pastorn kalle,, helt underbartSkrattande

kramar

Anmäl
2007-08-13 17:09 #12 av: Happyspirit

Jaha! Var det du Evawa! Du har ju en sån liten bild annars, Kul att få se digSkrattande

Anmäl
2007-08-13 17:36 #13 av: KarolinaNowak

Oj, vad avis jag blir! Låter som en mycket trevlig och lyckad träff ni haft! Skrattande

Varma Hälsningar
Karolina - Caballos De Karo

Anmäl
2007-08-13 17:40 #14 av: melia

#3 vad skönt att han också gick över!! den här mamman som ewakristina kände av med dom tre barnen inne i det där andra rummet blev dom kvar där? eller vad två av barnen dom som gick över? (visst var det mamma m tre barn ewa?) eller minns jag fel?

Anmäl
2007-08-13 17:42 #15 av: melia

#3 vad kom ni fram till föressten om att lägga ut foton? var alla okej med det? (utom sköldpaddan då förstårs :)) i så fall har jag nog nåt jag kan lägga ut knäppte mest i era rökpauser där utanför :)

Anmäl
2007-08-13 17:44 #16 av: Thinka

helt ok för mig! (fast jag tror nog att jag lyckades hålla mig undan för dom flesta kamerorFlört)

Anmäl
2007-08-13 17:46 #17 av: Karl_Norberg
topsie  *ler och skrattar* pastor karl hahahaha
Anmäl
2007-08-13 18:02 #18 av: EwaKristina

Det du och jag mötte på vinden,Melia var en mor med sina 3 barn.De var de vi hjälpte upp i ljuset.Med all vår gemensamma kraft och kärlek.Och jag hoppas att de nu leker och stojar runt sin älskade farmor och farfar.För tillfället är det väldigt lugnt och skönt i huset.Kram

Anmäl
2007-08-13 18:16 #19 av: Morsan1

Jag lägger ut två av bilderna jag tog på vinden. En av dom är speciell, förstora och titta noga!

Hälsn. Åsa Elisabeth Sandin Strängnäs Sverige

Anmäl
2007-08-13 18:18 #20 av: Morsan1

Här kommer nr 2

Anmäl
2007-08-13 18:19 #21 av: melia

#18

Jaha! så alla följde med till ljuset :) både gubbe mamman och dom tre barnen!! jag fattade det som att det bara var gubben och två barn! men oj så bra att ni fick över alla!!! jag har tänkt så mycket på dom, det kändes så jobbigt att lämna dom kvar där på vinden :( men då har dom det bra nu! det var jätte skönt att höra!! Glad Ni är änglar :) Alla skulle ha en liten EwaKristina eller en Elisabeth med sig i fickan Glad

Anmäl
2007-08-13 18:21 #22 av: melia

orber ser jag på båda fotona :)

Anmäl
2007-08-13 18:22 #23 av: Morsan1

Lika bra och bränna iväg lite fler bilder. Synd att man inte kan skicka fler på en gång!

Ps, Topsie du är med på bild. Brevid Elisbeth, högra hörnet. Ds

Anmäl
2007-08-13 18:23 #24 av: Morsan1

Galdra, du underbart vackra kvinna!

Kram

Anmäl
2007-08-13 18:24 #25 av: StefanW

#0 -Angående mordutredningen i Töreboda?

Vad är det för något (nyfiken då man bor i närheten) eller det kanske är något "internt"!?

//Stefan

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl
2007-08-13 18:24 #26 av: Morsan1

Drutten och Shintaid (??? nu kom jag inte ihåg hur man stavar)

Underbara kvinnor av bästa sort!

Anmäl
2007-08-13 18:29 #27 av: melia

rökpaus Glad en av 372 st Flört

Anmäl
2007-08-13 18:36 #29 av: Elisabeth-J

#25 Nej det är inget internt Skrattande Jag kommer snart att skriva mer om det här då jag har fått mer trådar i innebörden av det.

Anmäl
2007-08-13 18:56 #30 av: EwaKristina

#27 *skrattar gott*

Anmäl
2007-08-13 19:03 #31 av: Bybo

hahaha...Och jag har druckit liter med vatten....Trots att jag ej röker måste det bero på alla rökpauser....;-) neråå..vet varför.

Har egentligen mycket att skriva om,  angående träffen, men "kan" inte än *ler*

En liten skum grej...Nu när jag kommit hem ifrån Träffen kommer det då och då en märklig kyla på mitt högra ben, från knät och neråt...Hm, behöver ju inte vara nån "svit" av allt. Men nu har man ju bara Träffen i huvudet. Ja, och så har lampor blinkat och så har det kommit röklukter hahaha...

Puss!

Anmäl
2007-08-13 19:07 #32 av: Elisabeth-J

#31 Lilla vän, det är bara vi som följde med dig hem med våra energier så vi har koll på dig! Kyss

Skämt åsido, du har någon kär i andevärlden som vill visa sin närvaro. Du har ju öppnat upp dig storartat i helgen så nu får du säkert besök som vill hälsa på. Se till att du har Gevalia hemma Skrattande Blir det jobbigt får du gärna höra av dig vännen!

Kram

Anmäl
2007-08-13 19:11 #33 av: Bybo

*skratt* Du är för go Elisabeth!

Aha, det kan vara så....det kändes nämligen så, men jösses på mitt högra "under"ben!! :-)

 Så länge det känns gott, så är det bara kul!! Tack iaf! Kram kram.....

Anmäl
2007-08-13 20:11 #34 av: galdra

#24 No comments....Hahaha

Anmäl
2007-08-13 20:35 #35 av: MissQuinn
Va roligt att få se era söta nunor...Kyss och vem av alla dessa smokie ladys är EwaKristina då...Fundersam ingen bild på henne eller??Skrattande
Anmäl
2007-08-13 20:42 #36 av: Elisabeth-J

#35 På fotot i inlägg #27 ser du henne lutandes mot handduken som hänger på räcket. 

Anmäl
2007-08-13 20:45 #37 av: MissQuinn
#36 Ahaaaa....är det inte Ewakristina ni kallar för "lillEwa" ?? fick för mig att hon var i yngre 30 årsåldern...Fot i munnnen hoppla hoppla...som det kan gå...roligt att få se vilka ni alla är...Skrattande
Anmäl
2007-08-13 21:07 #38 av: junetta

Måste ju säga att det är kul att se er igen även om det bara är på bild.

Saknar er alla! Ledsen    Kram Junetta

Anmäl
2007-08-13 21:08 #39 av: Sofiae

Det verkar ju som att det var en lyckad träff, det trodde jag nog också att det skulle bli för alla som for dit var ju så positiva (annars hade de ju inte åkt) och då kan det inte bli annat än bra.

Men kära ni------ jag är så oroade över att så många av er röker!!! Har ni inte hört att det är skadligt? Det måste ni göra nånting åt. Trodde att rökning bland kloka, förståndiga människor hade upphört. 

 Är också nyfiken på hur ni ser ut, roligt med bilderna.

 

Anmäl
2007-08-13 21:24 #40 av: Morsan1

#39 Instämmer helt ang. rökningen.

Jag slutar röka söndagen 9 september!

Men rackarns vad gott och socialt det är.....:S

 

Anmäl
2007-08-13 21:32 #41 av: junetta

#40 Lycka till med det! Och är det så att det inte funkar så.... finns det ju alltid SNUS! :)

Anmäl
2007-08-13 21:52 #42 av: Morsan1

#41 Ha ha ha ha javisst! En redigt stor prilla lössnus av bästa sort!!!

Kram

Anmäl
2007-08-13 22:17 #43 av: shintaida

#39

Ett talesspråk:

 Rökt fläsk håller sig längre än färskt! *fniss*

Aktivitet fanns också i köket emellanåt. Faktiskt mellan rök- och kaffepauser. Skrattande 

 I går "dimmade" vår lampa som har dimmer! Och sen när jag satt och skrev (sitter med brett isär för jag sitter i en soffa och har datorn på bordet) rörde sig en ljuspunkt på golvet mellan mina fötter,

Någon som vet?? Det KÄNNS inte farligt...men ändå... 

Längtar tills nästa möte

Med Ljus och Värme // Shintaida 

Anmäl
2007-08-13 22:23 #44 av: Morsan1

Ha ha ha Shintaida, det har du så rätt i!

Kram till dig

Anmäl
2007-08-13 22:31 #45 av: galdra

#37 Vad menar du.Vi är i 30-årsåldern allihop...Och snyggare och snyggare för varje foto blir man....Men vi bryr oss inte om utseendet -vi har upplevt verklig kärlek i helgen-det kan jag lova dig.Så stark så man gråter.....Glad

Anmäl
2007-08-13 22:57 #46 av: Mocha

Har man ålder och hull, så rullar man på bättre i en rondell ,så här är det inte tal om points inte. Ha haSkrattande

Ma råkes har saknat er alla i dag   kramar från oss i Jämtland .Cool

Anmäl
2007-08-13 23:02 #47 av: MissQuinn

#45 SkrattandeJo,det ser jag ju nu...en del 30+ och en del andra 30+++ Flört och snygga är ni,det är så det gnistrar i min skärm här...Fot i munnnen

Utseende har man endast för att skilja sig från andra...det är insidan som man minns på riktigt... Skrattande

MQ 

Anmäl
2007-08-13 23:14 #48 av: Karl_Norberg

det är så kul att se sig på bild ;)

Anmäl
2007-08-13 23:33 #49 av: topsie

bybo:   HAHAHA va gla så länge det är på nederbenetSkrattande

Anmäl
2007-08-13 23:35 #50 av: MissQuinn
#49 Asgarvar.....Skrattande
Anmäl
2007-08-14 00:25 #51 av: Tuva-Lena

Vad roligt att får se er alla på bild! Eller var det alla? Ni är ju jättesöta allihop! Kyss Ni ser ut som en skolklass på sin första skolresa, fast ungarna i den här klassen var fasligt brådmogna! 

Snälla, berätta lite mer om den där serpentinen som Elisabeth skriver om i början. Vad gick den ut på och hur gjorde ni?

Sååå glad att få er era söta nunor! Glad Var rädda om er!

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2007-08-14 00:28 #52 av: Snuttenuttan

Kul ni verkar ha haft...hade gärna velat varit med men tyvärr kom det saker emellan...:-)

Anmäl
2007-08-14 00:33 #53 av: MissQuinn
#26...Eeeeeeh........är det "knogjärn" som Drutten har på handen Fot i munnnen eller ser jag helt tokigt....asg....är det isåfall för att hålla ev björnar på avstånd...Skrattande Vakthunden drutten...Hemlis
Anmäl
2007-08-14 00:36 #54 av: Morsan1

Ha ha ha det är remmen till väskan! Sen hade hon ganska många ringar också.

Hi hi hi knogjärn......

Anmäl
2007-08-14 00:41 #55 av: evawa

Hej alla ER jag har fått äran att få träffa och hej alla som jag hoppas att  få träffa.. Jag har inte smält helgen ännu men vill tala om att den här träffen den betyder oerhört mycket för mig. Ni alla har en del i att jag känner mig mycket starkare idag än vad jag gjorde innan..Att vara närvarande två dagar i dom energierna som härjade i lokalen, det var något unikt..

Tack till er alla goa härliga människor..

kramar

Ps,, nu längtar jag till skotern och snus

evawa

Anmäl
2007-08-14 00:44 #56 av: Bybo
#49 topsie *gapskrattar* Va va...va menar du? ;-) Kan dem bli så fräcka!! hahaha....Kram
Anmäl
2007-08-14 00:54 #57 av: EwaKristina

#47 Bara så du vet Miss Quinn, så är jag 30+SkrattandeCoolKyss Och vissa dagar är jag 100+Fot i munnnenKram Ewa

Anmäl
2007-08-14 00:55 #58 av: galdra

#46HAHAHAHA

#47 Nu hänger du med i galoppen.HIHI

Anmäl
2007-08-14 01:17 #59 av: MissQuinn
#57 Precis min ålder oxå...30+ och morgnarna 100+ Fot i munnnen Kram
Anmäl
2007-08-14 13:27 #60 av: Elisabeth-J

Angående mordutredningen så kan jag meddela att det har skett ett mord i Backe medan vi var i Avesta, sanndröm kanske?

Anmäl
2007-08-14 13:29 #61 av: Chicanika

ja e druttens dotter.... Och ja har fått uppgift från mamma eftersom hon inte har nått internet ännu pga av flytt..

 Hon vill tacka för en trevlig helg Och trevliga männiksor som hon träffade... den goda maten allt skoj ni hittade på

ett stort Tack till Elisabeth & LillEva att ni tog hand om oss & härlig upplevelse. jag har kort på vinden av orbier

ett foto på en orbie & bybo de kommer hon att sätta in så fort internet hoppar igång

bilresan från avesta till strängnäs gick bra med några regnskurar de var dags att åka från strängnäs då gick tåget sönder. så att eskilstunatåget hann gå innan ja kom från strängnäs. när vi fick igång tåget så anropa i högtalarna att de vart stopp i eskilstuna sen skulle vi få byta tåg åka upp till södertälje o byta tåg som åkte ner till Katrineholm men ja ringde min Käre Ulf i eskiltuna så han kom o hämtade mig..

 

ETT JÄTTETACK...

Anmäl
2007-08-14 13:31 #62 av: Elisabeth-J

Tacka din mamma för en underbar helg! Vad skönt att höra att allt har gått bra, att hon kom hem efter omständigheterna på vägen.

Kramar till er båda!!!

Anmäl
2007-08-14 13:42 #63 av: Happyspirit

Spännande ElisabethCool Med drömmen där, det var kanske en sanndröm. Vilken tur att du berättade om den innanSkrattande

Kramis

Anmäl
2007-08-14 13:49 #64 av: Elisabeth-J

#63 Jag vaknade imorse av att min mobil ringde. Innan jag kollade vem det var så fick jag en så stark känsla av vem det var och att hon skulle säga att det har hänt något i Backe. Jag hann inte svara, gick upp och drack kaffe och sen ringde jag tillbaka och då berättade hon det här för mig. I Backe har det hänt 2 fall och det ena är inte färdigutrett än, vilket jag ofta tycker är jobbigt då det har gått nästan ett år, vad händer i utredningen? Tänker jag ofta. Så den drömmen tror jag symboliserar det fallet också, eftersom jag sa att tiden övergår existensen angående mordfallet. Men det kan ju också vara en innebörd i det fall som har skett nu. 

Anmäl
2007-08-14 14:02 #65 av: Happyspirit

Ja, verkligen spännandeSkrattande

Anmäl
2007-08-14 16:04 #66 av: zeretki

Men GUD så kul att se er på foto! Nästan som på riktigt fast jag hade ju hellre träffat er på riktigt. :)

Blir så avuuuuundsjuuuuk! :D

Anmäl
2007-08-14 16:40 #67 av: Tiia

Nästa gång SKA jag medSkrattande

kunde inte denna gångSkrikandes

Anmäl
2007-08-14 17:01 #68 av: shintaida

Det var URKUL...man blev ett med sig själv, kan man säga, genom att träffa dessa underbara människor...man "hittade hem" så att säga!

Med Ljus // Shintaida 

Anmäl
2007-08-14 19:29 #69 av: drutten53

hallå mina underbara vänner..nu sitter jag här som min dotter  hon fyller 26 år..käkar smörgåstårta och smög in här till datan..läset lite om vad ni har skrivit här....ja vill åter tacka er   knogjärn  ja du   det är bara ringar...ja nog skydda vi lilleva från björnarna...men lilleva var busig..lura oss till gottskratt...men som sakt..det finns plats för lite bus tillbax...hi hi..ps se nu ett info..här  (hitta rätt i Avesta..om det nu är lilleva som har sattt ut denna info..så lita inte på den...hon hittar inte  ha ha ha...hon skulle lotsa oss till fourmträffen...men men  hon fick allt ta sin bil för att hitta oss sen..och när hon sätter ut plakat efter vägen..så vänner titta efter skylta som står mitt på vägen istället för i dikerna...så det är jättsvårt att se dom..men vänner som sagt..tittar in snart igen..men var rädd om er...härliga bilder  mer kommer sen från mig...morsan galdra..finner inga ord...olilleva o elisabeth..och evawa cilla bybo..om dom alla dom andra..tack tack för att jag fick träffa er....

ps...shintaida.kom ihåg det du skulle titta efter åt mig...försäkringskassan...kram

Anmäl
2007-08-14 19:54 #70 av: shintaida

Glömmer inte Drutten lilla!! *blink*

Kramen till Dig // Shintaida 

Anmäl
2007-08-14 19:59 #71 av: EwaKristina

#69 *skrattar gott* Ja,det var lite märkligt...INGEN såg de skyltar jag satt upp,så det var bara att åka iväg och hämta er på alla märkliga ställen:FlörtMen det gjorde vi ju så gärna!!Kramiz till dej,vännen!!

Nu vet ni hur det är när jag beskriver hur man ska köra.Säger jag vänster,MÅSTE ni svänga HÖGER och tvärsom,hahaha

Anmäl
2007-08-14 21:04 #72 av: galdra

#69 Hej druttfia.Vad roligt att du är med en stund.Himmel vad jag saknar dig på forumet.Ja visst var det trevligt och mysigt på alla sätt och vis.Kom snart in igen .Hälsa dotra som fyller år idag.Kraaaaam

Anmäl
2007-08-14 21:09 #73 av: galdra

#71 Här i stan hade vi en tandläkare,dessutom chef på folktandvården.Han hade alltid en röd och en grön strumpa så att han inte lagade på fel sida.HIHI Ett tips kanske.

Anmäl
2007-08-14 23:19 #74 av: topsie

Här kommer en underbar bild från helgen kolla in ljuskäglan vid junettas  axel tolka den om ni kan

               Många kramar från topsie/Annelie.

Anmäl
2007-08-14 23:53 #75 av: Morsan1

#74 Herrgud så häftigt! Verkligen!

Anmäl
2007-08-15 00:13 #76 av: galdra

#74 Otroligt stor och klar.

Anmäl
2007-08-15 01:09 #77 av: Thinka

# 74 den vackra blondinen som Junetta hade bakom sig på lördag kvällen! Helt underbart, ser henne klart och tydligt (igen).

Anmäl
2007-08-15 01:12 #78 av: Morsan1

Jag ser ju nu inget annat en ett ljusklot men det är väl inte omöjligt att det är Junettas vackra följeslagare.

Junetta, vet du vem det är eller kan hon vara din guide?

Anmäl
2007-08-15 01:16 #79 av: junetta

Det var inte underligt att det kändes som jag hade någon med mig HELA tiden. Jag må ju säga att det här var riktigt häftigt att se. Tack för bilden topsie. Kram Junetta

Anmäl
2007-08-15 01:26 #80 av: Bybo

 # 74  Åh...va coolt eller nåt!! :-) Är väl hon i den vita klänningen igen!

# 79 Vad myyysigt!!

Hm, Drutten hade visst en bild på mig å en orb...Å DET lär väl vara på vinden...Inga skira kvinnor där inte!! *GULP*

Anmäl
2007-08-15 01:30 #81 av: junetta

#78 Jag tror att det är en av mina guider, jag träffade på henne under vår meditation som vi hade på söndagen. Men första gången jag såg henne var redan på lördag när Elisabeth hälsade oss välkomna. Tyvärr så försvann hon innan jag hann få reda på hennes namn. Hoppas att få träffa på henne igen.

Kram Junetta

Anmäl
2007-08-15 01:50 #82 av: melia

#74 Oj vilken fin orb du lyckades fota Glad det kanske var en ande som gärna ville komma till tals på seansen Skrattande

Anmäl
2007-08-16 18:02 #83 av: drutten53

tjineling vänner var nu bara tvungen att springa upp hit igen..för att titta till er...ja du bybo...det är i lokalen   när vi håller på att pumpa madrass..då du plojar dig när jag fotar dig....skulle hit upp bara för att kolla min msn   hahaha  men har glömt lösen...men får väl ta en tur senare igen hit..topsie...jag ser orbien mellan mig o junettta....det kan vara så att denna kanske hör till mig oxå..för jag kände starkt att mina nära o kära var med mig denna helg..jag hade en så stark värme på min rygg...men jag kan ha fel oxå angånde orbien...

ja du lilleva...den dagen du ska komma till mig..då är det väl lika bra att du går in på eniro..o titta på kartan o tar en vägbeskrivning hit..hi hi....o vad jag längtar tillbax till avesta o er alla...lilla galdra..vi kan höras på luren..saknar dig med o min data...men den som längtar efter något så kan man vänta (nästan) hur länge som helst...men mina underbara vänner..var rädd om er o sköt om er så hörs vi.IGEN....tjingtjingeling...KRAM

Anmäl
2007-08-16 20:22 #84 av: Bybo

#83 Drutten, det var ju skönt det...Kanske en liten Godtemlare då ;-) Men, innan du tog bilden kände jag av ngt väldigt starkt...Pling plongkramar/ Pia

Anmäl
2007-08-17 01:05 #85 av: topsie

Jag tror att det är junettas sköna dam med det  nästan lysande håret en vacker guide må jag säga

Anmäl
2007-08-17 16:22 #86 av: Tjohoo

Hej allihopa

Ni verkar ha haft en fantastisk helg. Hoppas att det passar bättre för mej nästa gång. Hade tyvärr redan bokat upp mej denna gång.

Anmäl
2007-08-28 12:00 #87 av: drutten53

hej vänner nu är jag här internet idag..men reser sen den 14 sep till thailand ..borta 15 dagar...men vill nu sätta in mina bilder..vi börjar med bybo..hon har någon vid sin sida...vid munnen och en på golvet...ska även titta vad jag ser i dom och skicka pm till bybo...har plåjar hon sig...eller hon var forumets modell..ljus o värme

Anmäl
2007-08-28 12:04 #88 av: Elisabeth-J

Välkommen tillbaka drutten! Vilken rolig och mystisk bild på bybo! Räcka ut tungan

Anmäl
2007-08-28 12:04 #89 av: galdra

Jippi drutten.Välkommen tillbaks.

Anmäl
2007-08-28 12:07 #90 av: galdra

Vilken lurig bild.....Men det var säker många med på träffen från andra sidan.

Anmäl
2007-08-28 12:07 #91 av: drutten53

här kommer en till...titta på dom tre fönsterna...varför ser man himmel i två bara...jag vet att jag titta ut i alla tre...kram

Anmäl
2007-08-28 12:07 #92 av: Thinka

Välkommen tillbaks Drutten jag har saknat dig här på forumet!!!

Anmäl
2007-08-28 12:09 #93 av: drutten53

lilleva  kan du be ägarn att kolla vinden...kolla om detta verkligen finns på plankan som går rak över....kram

Anmäl
2007-08-28 12:11 #94 av: galdra

Drutten det där såg jag på en annan bild också.Faktiskt undrade jag om det.Det kan inte vara solen som går ner på den sidan?

Anmäl
2007-08-28 12:15 #95 av: drutten53

o denna...lilleva kolla om det finns...ser nu avtryck från fingrar på träväggen...

Anmäl
2007-08-28 12:17 #96 av: drutten53

hej vänner..ser redan att några har nu sätt att jag är tillbax..tittar på mina bilder..har några till  utan orbeier oxå..men dom kommer sen..kram

Anmäl
2007-08-28 12:21 #97 av: drutten53

denna bild är den lilleva och några till hjälpte barn över...medans dom höll på..så stod jag utan för och titta in ville inte störa dom...men i detta ögonblick...så såg jag en svart skepnad som drog iväg i föråder bakom..nätetgallret...det var en obehaglig känsla i detta rum..själv ville jag inte gå in där..tog en snabb bild bara och rusa därifrån..fy fick kalla kårar över ryggen när jag stod där själv utanför....kram

Anmäl
2007-08-28 12:21 #98 av: drutten53

denna bild är den lilleva och några till hjälpte barn över...medans dom höll på..så stod jag utan för och titta in ville inte störa dom...men i detta ögonblick...så såg jag en svart skepnad som drog iväg i föråder bakom..nätetgallret...det var en obehaglig känsla i detta rum..själv ville jag inte gå in där..tog en snabb bild bara och rusa därifrån..fy fick kalla kårar över ryggen när jag stod där själv utanför....kram

Anmäl
2007-08-28 12:25 #99 av: drutten53

här bäddas det för fullt..även obi på väggen...så nog fick dom hjälp att bädda denna stora madrass..för dom höll på ett bra tag..vet inte om anden oxå släppte ut lite luft för dom..för dom höll på flera gånger att pumpa i nytt..hi hi

Anmäl
2007-08-28 12:40 #100 av: drutten53

galdra...svarar på ditt svar...solnedgång..tror inte tog massor av bilder utanför och fotona är dåliga...mörka så det syns knapp...morsan fick även mörka bilder utanför....ska kolla bilderna bättre sen ...kram

Anmäl
2007-08-28 14:16 #101 av: Karl_Norberg

hihi fnissar * vilka sköna bilder vad härligt

Anmäl
2007-08-28 20:19 #102 av: Bybo

GaahabaahHahahahaha!!! Vilken "snyggo"!! Viste inte att såna kunde fastna på bild!? Men kul att ha dig tillbaka Druttis och även kolla på andra bilder från träffen!! :-)

Asså, då undrar jag, om någon kan känna in vad det kan tänkas vara för filur/filurer runt mig!?! :-)

KramiKram/ Pia

Anmäl
2007-08-29 02:59 #103 av: EwaKristina

DRUTTEN!!!!!

Åhh,välkommen tillbaka!!!!Har saknat dej Tokmycket!!!Kram "Lill-Ewa"Flört

Anmäl
2007-09-10 02:38 #104 av: Celia

Blir jätteavis - ni har verkligen haft jättekul och en mycket spännande helg! Hoppas att det även blir någon träff längre ner i landet i framtiden :)

Jättekul att se alla bilderna och läsa. Jag blir glad av det :))))

Varma hälsningar
/Cecilia

Anmäl
2007-12-01 22:37 #105 av: Bybo

Hm...jag brukar inte putta i trådar, men kände att denna skulle knuffast till lite grann :-)

Jag hade helt glömt denna tråd, trots att den finns på startsidan...Det var Druttis som fick mig till att läsa den igen. Och det var ruktigt trevligt att kolla in alla bilder igen..

P.S Galdra finns med på några bilder...

Anmäl
2007-12-01 22:47 #106 av: drutten53

tack bybo att du putta denna tråd..har nyss läsa oxå..tankarna for tillbax till denna roliga helg...galdra vännen min...saknar dig här...kram

Anmäl
2007-12-01 22:53 #107 av: [BigMama]

#105 Tack för putten - denna omskrivna träff! Nu känns det som jag vart med själv... JAG VILL OCKSÅ... Å fina Galdra... Sådan gemenskap och alla glada själar...

Kram Mirja

Anmäl
2008-02-01 14:48 #108 av: tommytoe

Vilket äventyr och så trevligt och spännande ni hade. Vill också tända ett ljus för galdra som jag inte träffat men som verkade vara en helt underbar människa! Ja, ni är alla underbara!

Möte längre än en helg nästa gång? Ja, kanske man kan annars kan man väl sluta upp när man kan.

Anmäl
2008-03-19 11:42 #109 av: Morsan1

Eftersom det är aktuellt med en nu träff så puttar jag upp den här så ni kan läsa om vår trevliga helg förra året.

Kram Åsa

Anmäl
2008-03-19 15:26 #110 av: Eija

Tackar, för att få en titt på den, jag kan ju inte gå på sådant p g a sjukdomen min, skrev om det på forumet angående nästa träff, och efterlyste just om att få läsa om hur det hade varit, men visste inte var jag kunde hitta det....så tackar igen, det verkar ha varit en härlig samvaro.....hade kommit direkt om jag hade varit frisk...Skrattande

Anmäl
2010-05-02 01:56 #111 av: Bybo

Pyttiputt!

Kände för att lyfta upp denna tråden IGEN då forumträff 3 är på G :)) Hm...finns det nån tråd från Forumträff  2? 

Anmäl
2010-05-02 02:27 #112 av: sven-g

Ni hade trevligt där tänker på er då, tänker på den lille mannen som inte finns i livet längre. Den gången kunde jag inte vara med, men hälsade på. Den här gången ska jag vara med, tagit ledigt den helgen från jobbet.

Anmäl
2010-05-02 02:29 #113 av: sven-g

Den här gången blir det inte bara ett besök för mig

Anmäl
2010-05-02 02:44 #114 av: Bybo

Va kul Sven. jag har inte anmält mig, för jag vet inte om jag kan. Ja, jag var ju på de 2 träffarna och saknar också Zedd, och Galdra... Men jag hann morsa på dig iaf då du hälsade på oss :)))

Anmäl
2010-05-02 02:52 #115 av: sven-g

Hoppas det löser sig så du kan kommaGlad

Anmäl
2010-05-02 02:59 #116 av: Bybo

Ja, det vore kanonkul..fast anmälningstiden har gått ut.. men kan kanske komma och våldgästa..*S ..näää, men komma och säga hej, och bo i ett tält ute i skoga nånstans :))

Anmäl
2010-05-02 03:09 #117 av: mrflanell

åååååå vad roligt det var *leeeeer hääääärligt* så det är en träff på gång igen

Anmäl
2010-05-02 03:23 #118 av: sven-g

Tror nog att det finns möjligheter än, beror ju på antalet. Som vanligt det finns inget som är omöjligt.

Anmäl
2010-05-02 03:32 #119 av: Bybo

Heeeej! DET var länge sen!!! Ja, va kul det var, och du var så skojsig ;) Är allt fint med dig???? Kram

Anmäl
2010-05-02 03:45 #120 av: Bybo

#118 Ja, det är ju sant :)) Blir att testa

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.