Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Intervjuer

Svar från Andreas Hindström!

2007-09-05 18:32 #0 av: EwaKristina

Nu har svaren kommit från Andreas Hindström,Spiritualistisk minister,Göteborg och grundare av Sveriges första Spiritualistiska Kyrka.Och längst ner skickar Andreas med sin mejladress,utifall att ni har följdfrågor,som han kan hjälpa till att svara på.Varmt Tack Andreas för att du besvarat frågorna från våra medlemmar!!

 

 

 

Hjärtligt välkommen hit  kul att träffas igen Andreas  du är en gåva med alla dina kunskaper och med din erfarenhet.
Så ser verkligen fram emot dina kloka svar här inne på Övernaturligt.
Kan även beräta att även jag är medlem av den  Svenska spritualistiska kyrkan som stämmer så bra med mina egna grundvärlden inom religon ngt jag själv trodde var ensam om.
När jag börjar med min medialitet har träffat många andra med samma åsikter om religonen därför så roligt att det idag finns en kyrka som står för det jag trodde var ensam om.
Trots att jag för 2 år sedan sa att jag kommera alldrig gå med i ett religöst samfund  eftersom  det mesta onda som händer i världen är en kamp mellan olika religösa grenar.
Men efter jag träffade Andras och deltog i hans gudstjänst som var uppbyggd av healing och budskap fråna andevärlden med en sådan glädje och empati ja där kände jag mig hema inga hotelser om ngn guds förbannelser utan här pratades om en empatisk och ödmjuk gud gemensam för alla religioner.
Så ni med medialt och  andligt intresse titta in mer på detta kanske är det ngt som även lockar er .Detta är bara en liten kyrka i Sverige  men finns även utomlands och det är en rörelse på frammarch vore härligt att kunna få ut fler församlingar i Sverige där man under gudstjänsterna kan få uppleva healing och bevis på att ande världen existerar som dom är riktgt bra på.
I Ljus Lasse

-----

Hej hej
Jag trodde att alla kyrkor var som en slags länk mellan högre makter och prällen? Och enligt rykten så healade ju Jesus åxå.
SEV


Kyrka betyder ordagrant på grekiska "Det som hör herren till", det betyder också familj.
Spiritualismen ser alla människor som en enda stor familj. I den spiritualistiska kyrkan träffas man och man får vara som man är, vi har inga dogmer eller så. Vi har alla vår egna personliga tro men vi förenas av vårt intresse för den spiritualistiska filosofin. Den högre makt du talar om finns inom oss själva och den kan spiritualismen hjälpa dig att upptäcka. Vad Jesus påstås ha gjort och inte står väl att läsa om i kristendomens bibel. Spiritualismen är inte kristen, muslimsk, buddhistisk eller någon annan -istisk rörelse mer än just spiritualistisk. Vi anser att det finns en andlig kärna i alla religioner och vi ser Jesus som en stor healer och ett stort medium. Likväl accepterar vi Buddha och Mohammed som människor med stor andlig kontakt och kunskap.

En kyrka är inte en byggnad utan våra medlemmar och den gemenskap vi har.
-------
Hej var inne och läste om att ni hade certifiering av mentalt mediumskap,hur lång är er kurs,vad kostar den och vad innehåller den?Sol-Angelica

 

 


Hej Sol.
Utbildningslängden för mediumskap är omöjligt att ange eftersom det beror på elevens utveckling och mognad. För vissa går det fortare än för andra men eftersom jag förstår att du vill ha en tidsangivelse och räkna med 3 till 5 år. Då går man kvällskurs varannan vecka samt är med på en del helgkurser. Vissa är obligatoriska andra är frivilliga. Kursen lär dig att på ett riktigt sätt förena dig med andevärlden så att du kan vara en länk mellan vår värld och nästa för att hjälpa dina medmänniskor. Vi går bland annat igenom spiritualistisk filosofi, privata sittningar, demonstrationer, inspirerat tal och hur du leder meditationer.
Kostnaden är som du förstår avhängig av hur länge och mycket kurser du går, du får räkna med någonstans mellan 4 - 8 000 kronor per år.
-------

Hej Andreas
Har funderat starkt på att gå ur svenska kyrkan och bli medlem i spiritualistiska kyrkan men är inte helt övertygad?
Kan du berätta lite mer ingående med just begravningar. Jag är inte så noga med sten och så men någonstans måste ju kroppen ligga. Måste jag boka en plats eller hur funkar det? För mig är det viktigt att vara säker på att jag har en plats och väljer jag sp, kyrkan så vill jag ligga där också.

Vad jag vet får alla som vill begravas på en "vanlig" kyrkogård oavsett tro och jag kan utföra begravningsceremonin var som helst.


Vet att det finns planer på att starta upp flera kyrkor men när tror du att det blir av och vart?

Vet att det finns planer på att starta upp flera kyrkor men när tror du att det blir av och vart?


I höst startar vi ministerutbildning här i Göteborg med människor från olika delar av landet, och när de är färdiga med utbildningen öppnar de lokala kyrkor så förhoppningsvis inom 2 år.

 

 

 


Jag är inte döpt och jag har funderingar på hur den spirit sidan anser om det? Är det viktigt eller inte?
Andevärlden bryr sig inte det minsta om du är döpt eller inte, det gör inte jag heller.
Andreas du får övertyga mig lite mer med just det praktiska detaljerna innan jag tar ett beslut. Personligen så tycker jag helheten är det viktigaste. Alla bitar ska finnas med.Kram Eva

Jag vill inte övertyga någon att gå med i Sveriges Spiritualistiska Kyrka. Jag tycker man ska gå på några så kallade seanser eller demonstrationer som jag kallar det. Vara med på en gudstjänst och känna efter hur det känns. Är det som sägs vettigt för dig? 
I så fall kanske du ska gå med. Ingen förväntas tro eller acceptera saker som inte kan bevisas eller verkar rimliga för dig själv.
------
Är jag välkommen som medlem till kyrkan ? Hur fungerar det då ? Eggebanroth


Ja, alla är välkomna som medlemmar i Sveriges Spiritualistiska Kyrka, oavsett tro eller hudfärg. Man betalar medlemsavgiften på 300 kronor och får då bland annat vår medlemstidning "Andemeningen" två gånger per år, rabatt och förtur till våra evenemang och möjlighet att ta del av våra ceremonier som vigsel och namngivning. Du kan fortsätta vara medlem i statskyrkan.
-----
Han man kommunicera med andevärlden bara genom att tänka?? Kramar //Carro


Hej Carro. Ja det kan man, det är till och med det vanligaste sättet men det kräver lite förberedelse. Du behöver lära dig att försätta dig i kontakt med andevärlden, det kallas för intoning. Ungefär som när du ställer in en kanal på radion. När du ställt in kanalen kommunicerar du genom dina tankar med andevärlden och de svarar med tankar, känslor, bilder, ord, smaker och lukter.

--------

 


Ursäkta, men jag irriterar mig på namnet "spritualistisk". Det rätta är ju spiritistisk. Enligt svenska akademins ordbok heter det spiritistisk. Spiritualism = kvickhet. Att vara spirituell är att vara kvick och fyndig. Det förstnämnda syftar på spirit = ande. Vet du varför man förvrängt namnet? Yvonne

 

Det var tråkigt att vårt namn irriterar dig Yvonne.

Om Svenska Akademien skriver som du påstår har de tyvärr blandat ihop spiritismen med spiritualismen. Spiritismen var det som fanns förr och de ägnade sig enbart åt fenomenen. (I min utgåva av SAOL från 1998 skiljer SA korrekt de tre termerna åt)
Spiritualismen är en filosofi, vetenskap och religion med kyrkor i hela världen. Bara i England finns det över 1 000 kyrkor, mer än en i varje stad!

Sedan blandar du ihop spiritualism med spirituell, Spirituell = kvick kommer från franskan espirit om jag inte missminner mig.

------

Är också lite fundersam över om detta verkligen är en religion?! Med vigslar, dop och allt möjligt. Skall vi skippa Gud helt och hållet nu och enbart förlita oss på vår andlige guide?

Gud finns i oss alla, vi säger inte att vi ska skippa Gud, det är omöjligt dessutom.
En andlig guide är en ande som hjälper oss att förlita oss mer på oss själva en någon annan människa, ju mer du lär dig att kommunicera med din guide så förstår du det.

Personligen känner jag att jag vill behålla min frihet och min nyfikenhet utan att bli alltför påverkad av olika "kyrkor" och sekter. Det smyger sig lätt in pekpinnar och dogmer när man blir medlem i något sorts trossamfund.

Vi har inga pekpinnar eller dogmer, man behöver inte vara på ett visst sätt, se ut på ett visst sätt eller på andra sätt vara någon annan än sig själv i vår kyrka.

Hoppas du inte tar illa upp utan förklarar lite närmare hur just du personligen tänker. Undrar mycket över på vilka grunder detta blivit en religion. Blev mycket förvånad när jag såg det.
Vänliga hälsningar från en andlig sökare med "animistisk tro" som inte  känner behov av någon kyrka.

 Yvonne W

1871 kom 7 principer från andevärlden genom ett världens mest framstående medium, Emma Hardinge Britten. Utifrån de principerna verkar spiritualismen och de är:

Gud är vår fader
Vi är alla syskon
Andlig gemenskap och guidad ledning
Anden är odödlig
Personligt ansvar
Gottgörelse och vedergällning för alla våra goda och dåliga handlingar (Karma)
Vägen för andliga framsteg är öppen för alla som vill gå den

Alltså vi kommer alla från samma källa, kärleksenergin, det gör oss alla till systrar och bröder.
Vilket vi borde tänka på när vi möter varandra. Vi har en andlig gemenskap både med andar i kroppar och andar utan kroppar. Vi har också hjälp att få om vi ber om det från andevärlden.
Vår ande är odödlig, när kroppen är slut så "dör" vi, alltså lämnar kroppen och lever vidare i andra dimensioner. Var och en av oss har ett stort ansvar för våra liv, vad vi säger tänker och gör. Vi kan inte lägga det ansvaret på andra, det är vårt och ingen annans. Allt du gör får en återverkan, förstå det så kanske du tänker dig för i livet innan du gör, säger eller tänker något.
Slutligen är vi alla här på jorden för att utvecklas och bli mer kärleksfulla individer fria från rädslor.

 

 

 

-----
Hej!
Hur kom du in på det andliga spåret från början och vad var det som gjorde att du valde att ingå i en Spiritistisk "kyrka". /Hellas
Hej Hellas.
Jag har sett andeväsen sedan barnsben och alltid känt en dragning till just spiritualismen.
Jag hamnade i en utvecklingscirkel första gången för 12 år sedan och kände mig hemma där.
Jag upplever det som att andevärlden och spiritualismen valde mig och inte tvärtom.
Sedan använde jag min fria vilja och bestämde mig för att arbeta för andevärlden och spiritualismen. Observera ovanstående förklaring på skillnaden mellan spiritism och spiritualism.
------
Hej!
Fick en på hälsning av pingst kyrkan, dom undrade om jag hade läst bibeln. Nej, svarade jag lite generat faktiskt. Jag vart inbjuden till bibel stunder men jag tackade nej. Dom vart lite stötta och påpekade att nu var stunden inne, gud skulle rensa ut alla människor som är kriminella o dyl! Vad anser du om det budskapet?Kram Eva


Hej Eva.
Jag tror du kan ta vilken religion eller filosofi som helst och sätta den i händerna på människor som kommer att tolka den efter eget förstånd, eller brist på det.
Andlighet för mig är att vara kärleksfull och ickedömande. Graden av andlig utveckling avgörs av hur kärleksfull och förlåtande man är.
Med tanke på alla dessa människor som gör vissa avskyvärda olika handlingar och som många riktar hat emot, så skulle jag vilja fråga dig hur du tänker och varför?

Jag är inte säker på att jag förstår din fråga och vilka dessa handlingar skulle vara men generellt så tycker jag att alla icke kärleksfulla handlingar är en bön om hjälp och healing.
Från den sjuåriga mobbaren på skolgården till länder som startar krig för olja.

 

 

 


Du utövar och även utbildar andra i healing, det utövas healing i många olika namn och metoder. Men vad är healing för dig? Kan det vara så att det är vi som hittar på en massa men i grund och botten samma sak??

Jag skulle önska att all healing är i grunden samma sak men så är det inte, tyvärr.
Spiritualistisk healing är en del av mediumskapet där du övar upp kontakten och kommunikationen med andevärlden och med deras hjälp överför helande energier till en människa eller ett djur. Jag kommer i kontakt med människor som inte har kontakten med andevärlden utan är magnetiska healers, d v s de använder sin egen energi istället och blir väldigt trötta av det. Vid andlig, spiritualistisk healing blir du inte trött, utan tvärtom, energierna påverkar även dig som healer positivt.

Har du några planer på att åka runt på föreningar och föreläsa eller dyl runt om i landet?

Jag åker runt och håller kurser, föreläsningar och gudstjänster dit jag bjuds in. På min hemsida brukar jag lägga upp aktuell information.

Med hänsvisning till det jag skrev förut så är jag i tveksamhetens tecken?? Känner att jag dras till att vilja bli medlem men känner också att jag vill vara mer delaktig än bara ett ekonomiskt bidrag. Göteborg för mig är 50 mil bort + boende= väldigt dyrt. Hur går dina tankegångar i den frågan?

Inom två år kommer vi ha flera spiritualistiska center i landet med de olika ceremonierna samt kurser och liknande.

Sen har jag en liten orolig tanke som ligger och spökar,,,,Kommer det här med kyrkan ligga mer i focus än utbildningar i den fortsätta framtiden? Eller kommer det att bedrivas mer som en kursgård?

Det viktiga är att nå ut till människor som är intresserade av andlighet och spiritualism, vare sig man når dem på en demonstration, föreläsning, privat sittning, kurs eller gudstjänst.
Fokus ligger och kommer alltid att ligga på att sprida kunskap om andlighet, livet efter detta och hur man kan utvecklas.

-------


 

 

 

 

 

 

 

Frågor till Andreas Hindström:
Jag undrar hur ang healing sessionerna du utför, hur pass illa däran de svåraste fallen varit o hur pass gott resultat du får el har fått? Miramis
Hej Miramis.
Jag har mött människor med alla möjliga sorters problem, fysiska som psykiska. Utan att gå in på vem som varit sjukast så kan man säga att även i de fall då människor inte blir fria från sin sjukdom så får de kvalitetstid fram till dess att de går över. Vissa sjukdomar får man enligt inte behandla i Sverige om man inte är läkare.
Men överlag så blir människor helt eller delvis återställda efter healingbehandlingar.

2)HUr ser en genomsnittlig session ut session ut gällande healingen, hur börjar det o avlöper det sen? Börjar du med en bön el hur går det egentligen till, hur tänker du?

 

Jag börjar alltid allt andligt arbete med en bön till andevärlden och dess invånare. Oftast lägger jag händerna på patienten men inte alltid. Andevärlden ger mig instruktioner om vad jag skall göra. Ibland rör jag aldrig patienten med mer än en hejdå kram.
När healingöverföringen är färdig tackar jag andevärlden.

3) Hur ofta o hur mycket healing sessioner ger du o har gett genom din tid som healer?

Ibland blir det mycket och ibland mindre, det kan jag nog inte svara på.

4) När började du med allt detta?

Jag började gå i utvecklingscirkel 1994 och har sedan dess med uppehåll gått olika kurser och medverkat i cirklar för att på heltid arbeta sedan 2004.

5) Vem är Andreas bakom din titel?

Något jag frågar mig varje dag och undersöker efter bästa förmåga.

6) Vad är det bästa med detta jobbet?

Att jag känner att jag gör nytta och faktiskt hjälper medmänniskor framåt på deras väg. Sedan är det väldigt skönt med stödet från både människor och andevärlden, jag träffar så mycket trevliga och fina människor.

7) Vad är/skulle kunna vara det jobbiga (för dig) med detta jobbet?

Jag vet inte riktigt, allt är jobbigt när man har en dålig dag, precis som allt är underbart när man har bra dagar. Inget särskilt.

8) Du säger att du är medium med, men hur ser egentligen en genomsnittlig vecka ut , kort i punktform, i detta jobbet?? (Jag läser att du utför vigslar begravning dop som en präst gör, men hur sammanlänkas detta med mediumskap o healing rent praktiskt....? Det verkar vara välidgt många olika uppgifter.

Det är nog en av de stora fördelarna, att det inte finns någon genomsnittlig vecka, en vecka är aldrig någonsin den andra lik. Och än så länge har jag inte gjort så många ceremonier eftersom inte så många människor känner till vår verksamhet ännu.
Alla ceremonier sker i nära samarbete med andevärlden, liksom alla kurser, behandlingar och sittningar, mediumskapet är en förutsättning för allt mitt arbete.

-------


 

 

 

 

 

 

 

I svenska kyrkan finns en liturgi som man följer vid sina "sammankomster", eller gudstjänster som det ju heter. Jag skulle vilja veta om den spiritistiska kyrkan har några liknande ceremonier? Tuvstarr

 

Hej Tuvstarr.
Vi har spiritualistiska ceremonier där gudstjänster är en central del. På våra gudstjänster finns möjlighet att få healing av medverkande healers samt meddelande från andevärlden. Vi har också begravningsceremonier, vigsel, namngivning med mera.

Och hur blir man medlem i denna kyrka?

Man blir medlem genom att betala in årsavgiften på 300 kronor. Då får man bland annat vår tidning "Andemeningen" som kommer ut två gånger per år med intressanta artiklar och intervjuer. Du får också rabatt på våra evenemang och möjlighet att delta i kursverksamhet.

Hur finansieras den?

Genom medlemsavgifter, frivilliga donationer och frivilligarbete. Vi får inte en krona i bidrag av varken stat eller kommun. För att få bidrag från staten krävs ett medlemsantal på 3 000 och vi är i dagsläget snart 90 medlemmar, en bit kvar alltså.

Betalar man sk "tionde" som görs i frireligiösa kyrkor?

Nej.

Hur upptas man i denna kyrka? Jämför svenska kyrkan genom dop/konfirmation. Genomgår man en utbildning för att verka inom denna kyrka, eller räcker det med att ha "den rätta tron"?

Genom att bli medlem, se ovan. Det räcker att sympatisera med den spiritualistiska filosofin.


Själv har jag gått på en folkhögskola som drivs av EFS, där många frireligiösa samfund fanns representerade. Istället för att bli mer övertygad om tron på Gud så fick det året mig att dra mig undan alla religiösa funderingar, tills vidare.. En tro har jag fortfarande, men jag upplever alla sk frireligiösa kyrkor som väldigt påträngande - och faktiskt ibland också lite falska..Kommer självmant att tänka på fariséer..

Vi är inte frireligösa, eftersom vi inte är kristna. Vi är heller inte muslimska, buddistiska eller hinduistiska. Vi respekterar alla och envars tro, spiritualismen är framförallt en filosofi med BEVISADE principer. När det är BEVISAT att vi överlever den fysiska döden och kan förmedla oss till människor i andevärlden är det ingen TRO längre utan FAKTUM.

-------
Hej!
Arbetar din "Kyrka"med att hjälpa utslagna och missbrukare?
Om så är fallet hur?
Tack för svar/Gladra


Hej Gladra.
Vi gör ingen skillnad på folk utan hjälper alla som kommer till oss och vill ha hjälp.

-------
Hej Andreas!
Jag har din underbara Healingmeditations cd.
Lite frågor till dig.
Jag skulle vilja veta i stora drag hur er Gudstjänst går till, vad är det som skiljer er ifrån den vanliga kyrkans Gudstjänst??

Hej Opal. Roligt att du gilla meditationen, jag håller på att spela in flera nya just nu som kommer finnas ute i höst. Jag har inte närvarit vid den "vanliga" kyrkans gudstjänster sedan jag konfirmerades och det är ett tag sedan därför är det lite svårt att berätta om skillnaderna, jag berättar mycket hellre vad vi gör.
På våra gudstjänster ber vi för freden, håller föreläsning/tal kring ett intressant ämne, man kan gå till healers under gudstjänsten och få healing, ett medium genomför en demonstration eller storseans som en del kallar det.


2. Måste man vara medlem hos er för att gå på gudstjänsten, döpas och vigas??

Alla är välkomna på gudstjänsterna många kommer på en gudstjänst eller två innan de bestämmer sig. För Namngivelse (Dop är ett kristet sakrament) och vigsel fordras att man såklart är medlem.

3. När ni har ett medium där, håller ni seanser i kyrkan då??

Ja, att lämna bevis på att livet fortsätter efter döden är en av spiritualismens främsta uppgifter.

4. Åker du runt i Sverige och håller föredrag, döper och viger du på andra orter??/Opal

Ja, faktum är att jag alltid tackar ja, så länge det finns möjlighet, till att komma ut att berätta om vad vi sysslar med och utföra gudstjänster och liknande.
-------

 

 

Hej Andreas  och tack för senast och för den trevliga tidningen jag får hem i lådan.
Jag är lite nyfiken på vad ni kräver för förkunskaper  i eran utbildning till pastor i eran kyrka  och hur länge varar denna..
Jag vet att du läst mycket i utlandet  kommer även denna utbildning du startar krävas utlands studier och studier på enegelska.

Hej Lasse.
Utbildningen som startar i höst kommer att hållas på svenska förutom när engelska gästföreläsare kommer över, men deras engelska brukar vara lättbegriplig.
Jag har nämligen översatt allt utbildningsmaterial till svenska för att göra det lättare att vara med på utbildningen, det är också naturligt att svenska ministrar utbildas på svenska om möjlighet finns.

 Andreas du får gärna höra av dig till mig om en gudstjänst i HBG  nu är det lättare att planera in för nu har vi hittat en egen lokal som bara är vår egen till hösten  där vi bör få plats  ca 50 personer.
Skulle vara en glädje att få hit dig.
I Ljus Lasse

Jag har skrivit till dig om detta och ser fram emot att få komma till er i Helsingborg i höst.


Hej Andreas :)
Blev lite nyfiken på det som jag läste om andligt dop. att alla har ett evigt namn från begynnelsen, det har jag aldrig hört förut, kan du berätta mer om det?
Mvh Katie

Hej Katie.

Alla och envar har en unik ton eller vibration från det att vi skapades, som är med oss till tidens slut, den vibrationen motsvaras av ett namn som du kan namnges till här på jorden.

 


Jag förstår om det kan uppstå följdfrågor av de svar som jag lämnat.
Det går bra att emaila mig om det är någon som undrar något.
Min emailadress är andreas@sjalavard.se

Guds frid,

Andreas 

http://www.sjalavard.se

www.spiritualism.se
 


 

 

Relaterade länkar

Av: EwaKristina

Datum för publicering

  • 2007-09-05
Anmäl
2007-09-05 19:24 #1 av: kath

Jag tackar dig Andreas för dina svar. Detta lät intressant så ett (eller flera..) besök hos er kommer det att bli Oskyldig

Vänliga hälsningar /Katie

Anmäl
2007-09-05 19:43 #2 av: Elisabeth-J

Hej Andreas! Tack för intressanta svar och välkommen till Övernaturligt.ifokus!

Anmäl
2007-09-05 19:47 #3 av: EwaKristina

Hej och välkommen,Andreas!

Anmäl
2007-09-05 20:23 #4 av: YvonneW
Tusen tack för dina svar Andreas! Det rätade ut många frågetecken för mig.
Varma hälsningar/Yvonne 
Anmäl
2007-09-05 20:48 #5 av: Tuva-Lena

Åhh, vad intressant det var det här! Mmmm! Och du talar som en riktig predikant! *skojar lite* :) Det måste kännas skönt att ha en sådan stark tro som du har, jag velar lite som vanligt, jag. Men det första intrycket din kyrka ger mig, blir frihet. Frihet att vara som man vill/känner för, och bara det gör att jag känner stor sympati för din tro!

Stort tack Andreas! Kyss

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2007-09-06 10:11 #8 av: galdra

Hej.

Intressant läsning.Tack för dina svar.

MVH/Galdra

Anmäl
2007-09-07 11:55 #10 av: SEViking

Tack för svaret

SEV 

Anmäl
2007-09-07 12:03 #11 av: miramis2

Tack Andreas för intressanta svar. mvh miramis2

Anmäl
2007-09-07 13:47 #12 av: evawa

Generad Jag tackar Anders för svaren, hmm kanske en del av mina frågor var lite konstiga det inser jag nu....men jag vet lite mer idag än igår och det är ju braSkrattande

tack och kram

Eva

Anmäl
2008-06-17 12:42 #14 av: Elisabeth-J

Lyfter fram artkeln då den nu är aktuell igen.

Anmäl
2008-06-17 12:45 #15 av: anna-08

Tack för att du finns Andreas! Du behövsGlad Kram Anna

Anmäl
2008-06-17 15:32 #16 av: Manthrax

OT: Snälla snälla snälla snälla snälla människor, sluta skriva med centrerad text! Bara för att det går att skriva med centrerad text så betyder det inte att det är snyggt och det är definitivt inte praktiskt. Det blir jättesvårt att läsa sådan text och målet med att skriva en text måste väl ändå vara att så många som möjligt ska läsa den? Om det är lättare att läsa, tror ni inte att fler läser texten? Just den här texten får jag väl kopiera in ett ordbehandlingsprogram och vänsterställa så den blir läsbar? ;-)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.