Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Auraändring

2007-11-09 22:32 #0 av: Elisabeth-J

Processen med auraändring börjar med att gamla upplevelser upplöses, detta är inte på något sätt obehagligt. Tidigare inkarnationer kan "rulla förbi", dina upplevelser i din barndom (återigen är det mest de känslor, du hade då) blir synliga, för att bli bortrensade. Du hade användning för dom en gång, inte längre, sett utifrån, att de inte får fylla/spärra för din utveckling, göra din utveckling "skev", eller problematisk, dina upplevelser blir nu ett fundament för "ditt nya jag".

Så är det så tid att förlösa det mentala energikroppen, det astrala energikroppen, och det eteriska energikroppen. Dessa 3 energikroppar rensas från gammal energi och man kan få en känsla av, att "de dras av". Jag vill snarare säga, att dessa 3 energikroppar lyfts i frekvens (fylls med ljus) således att tanke, känsla och det fysiska fungerar på en högre nivå. När det är rensat, kan vi starta med att fylla på med ny energi, där hjälpare från den plats, du kommer från, kommer att fylla dig med "dig" kan man säga. Det är ren gudsenergi/andligenergi, som fylls på, och i denne fas märker man en form for tanketomhet, fred och ro.

Till sist läggs det nya balansenergikropp på, som är en slags elastisk beskyddning, som gör, att du inte tar in andra så mycket, du virvlar inte in i deras känslor av smärta, vrede, makteslöshet etc.. Just detta sista är viktigt, eftersom så många är i kaos i dag, och vi skall inte in i deras kaos, utan förbli hela och centrerade i vår energi. Det betyder inte, att vi inte kan ha medkänsla med andra, men vi gör oss själva och andra en björntjänst med att gå in i deras processer.

Föreställ dig, att du har levt i massor av tidigare inkarnationer ända från tidernas begynnelse. I dessa tidigare inkarnationer har det varit väldigt lite ljus från människans själ. Vi har levt i egotillstånd, på egots premisser, där handlingar har varit styrda av medvetande tillståndet framför själstillståndet eller själsljuset. Människan har varit präglad av instinkter, begärstankar, med fokus på att tjäna pengar, skapa sig rikedom, skapa sig materiella ägodelar, utleva sin sexualenergi, etc.
Det har varit fokus på makt, att få makt, att ha makt över andra människor, att se sig själv som kung/drottning i många sammanhang. De här lägre energierna har lett till krig, mord, utplåning av hela folkslag. Manipulation, svart magi, häxkonst hör till människans historia. Alla dessa inkarnationer ligger i din aura, något är rensat bort genom bekräftelse. Var gång du får en bekräftelse, växer själen närmare mot sin egen högsta medvetenhet.

Själens mål är fullkomlighet . Så vår resa är lång. Därför må vi ha ett gott bagage med oss själv på bästa möjliga sätt. Det är dessa lägre frekvenser, vi förlöser under en auraändring.
I dessa år lyfts mänskligheten i frekvens, ljusinströmningen eller Kristus inströmningen ökar och förmedlas till människan. Vi talar om Kristi återkomst och jordens ascension, lyft från 4:e till 5:e dimension (planlagt till år 2012).

Kristi återkomst är en ny energi, tillstånd i hjärtat eller som sagt av Ärkeängeln Michael, som är "promotor" för den nya tiden:
"Hjärtan måste ha tankar". Det vill säga, att känslor och tankar måste smälta samman i balans. Det leder till ny medvetenhet. Vi kommer till att handla annorlunda.
Vi förlöses från egots begränsande famntag. Vi upplöser under auraändringen det ego på de lägre frekvenser, som har varit vant till att tänka på ett bestämt sätt, utifrån inlärda mönster (också mycket lagt i barndom). Vi öppnar för själens ljus, själen som visar dig vägen i livet, är din inre vägledare, din intuition. Når du känner själens vägledning, kommer du att lyckas i ditt liv.

Andesenergi är kall ensam, därför måste vi ha själen med, vi måste öppna för själen, själen måste ge anden ljus. Det är ju själen, som lever vidare, när vi är döde, själen måste ha sin näring för att växa och gro och komma närmare sitt dop. Många har ingen själskontakt i dag, därför finns krig, oroligheter och kaos. Vi måste gå in i oss själva och hitta vår själ, som är vacker med förmågor och resurser, som är oändliga..

Efteråt kommer du känna dig mer hel, centrerad, få mer energi, vare mer målinriktad i att hitta det riktiga för dig. Auraändring startar en process hos dig, som det är viktigt att arbeta med och själv släppa mycket och ha tillit till, att du blir ledd den rätta vägen (för det blir du). Efter auraändring är du förd till en annan frekvens, du kan därför uppleva att världen omkring dig ändras, eftersom du har ändrat dig. Det kan förekomma ändringar i relationer. När du möter andra efter auraändringen måste du öva dig i att förbli centrerad på din rätta frekvens. Du kan uppleva, att de söker dig, det är omedvetet för dem, men ditt ljus är mer synligt. Du kan gå ner lite i frekvens, allt efter hur mycket du tar på dig av andras energi. Därför kan det vara bra med efterföljande avbalansering, men också detta är mycket individuellt. Allt är beroende av, hur du reagerar på andra, utifrån själen eller utifrån egot.

Den första tiden efter auraändringen skall du öva dig i att förbli centrerad, bli på din energifrekvens.
Du är på väg till ett nytt liv, där du lever HELT, som en HEL MÄNNISKA. Du kommer att känna dig entusiastisk och glädja dig för livet, eftersom du blir mer och mer sammansmält med ditt själs ljus - DIG SJÄLV.
Du blir en vinnare!
***
En AT tar mellan 2-3 timmar. Jag fick ligga på en mjuk brits med filt och kudde, nästan lika bekvämt som att ligga i sin säng. Healern började sessionen med att be om beskyddelse för sig själv och mig under processen. Hon tillkallade Ljuset och de andliga mästarna. Det är olika vilka mästare man har tillknutet till sig, men i mitt fall var det Jungfru Maria, Sananda och Greven av St Germain. Deras uppgift är att se till att utbytningsprocessen av energier går till på högt säkerhetsmässig nivå. För som ni säkert vet, är andevärlden två motpoler, ont och gott, och det är ingenting som man leker med. Det är oerhört viktigt att man har kontakt med en ren kanal och inte låter det mörka få möjlighet att komma igenom.
Det tog inte lång tid innan jag sjönk ner i ett meditativt tillstånd och det är sedan olika hur man upplever processen, beroende på vilket sätt man är medial. Vissa kan uppleva att tidigare liv spelas upp som en film för en, några upplever som att de badar i färger och ljus och andra märker inte någonting. Det finns inget rätt eller fel, utan om det skulle vara så att man inte märker något, så lägger det sig ändå i det undermedvetna. Så man ska absolut inte ligga och kämpa för att uppleva något, eller bli besviken om man inte ser eller känner något. Slappna bara av och njut av den själsliga rengöringen.

Avbalansering
Efter en tid behöver man en hjälpande hand till att avbalansera hela energiutbytet. Man kan jämföra det med att man har fått en ny motor i sin bil, och så går det en tid och så måste man in med bilen på service och få den justerad, för att den ska fungera optimalt. Det är olika hur många avbalanseringar man har behov av, eftersom det är individuellt hur mycket det är att flytta runt på. Om en människa har många av felprogrammeringar/ mönster, så kräver det såklart fler avbalanseringar än en människa som har färre.
Effekterna av en AT varar upp till flera år, men det är viktigt, precis som i allt annat som har med personlig utveckling att göra, att man lyssnar på sig själv, och tar sig själv på allvar. Får du helt plötsligt mostånd på mat som du har ätit i hela ditt liv, så är det viktigt att du lyssnar på de signalerna, eftersom det är din intuition som blivit starkare och som tydligare visar vad som är bra för dig och vad som INTE är bra för dig. Är du beredd att låta ditt nya jag ta den plats som den behöver, så går det också snabbare med hela din utveckling.
Man får den inre styrkan att bryta sig loss och komma vidare, för att man bara kan leva med sin egen inre sanning. Det blir mycket svårt att tvinga sig själv att göra saker som man egentligen inte vill, eftersom sanningen, den inre egna sanning blir essentiellt för att kunna ha ett sunt, hållbart liv.
***

Nedan kommer lite utdrag från min blogg jag skrev i samband med min AT.

Fjärilar och vita duvor
Det var verkligen en fantastisk upplevelse i söndags.

Jag fick bergskristaller och rosenkvarts på mitt bröst, Sananda och Jungfru Maria var där och under en del av healingen, så fylldes hela rummet med esoteriska ( osynlig energi) fjärilar och vita duvor flög ur mitt bröst.

Under karmarensningen från tidigare liv, kom det fram att jag levt i bl.a Egypten, Holland, och Skottland, gift med en otrogen adelsman och handelsman som förliste med sitt skepp och har alltid omgett mig med många barn. Suttit i fängelse och bott i grottor.

Jag blev även presenterad för mig skyddsängel, eller gudinna som hon kallade sig och hennes namn är Dana.

Jag upplevde det hela som en SPA behandling för själen. Jag blev rensad i kroppens alla skikt och de gamla karmaresterna som sitter kvar är upplösta och på väg att försvinna.

Jag fick reda på att energitillförseln kommer att fortgå under 42 dagar i mig, så fram vid midsommar är min aura ändring komplett.

Jag kom hem, åt och sedan stupade jag i säng och sov flera timmar. Jag var helt slut, men nu känner jag mig stärkt och tydligare på något vis.
***


Hipp hipp hurra!
Jag mår lite illa, och har gjort det lite då och då under den senaste veckan. Det kan vara blockeringar som håller på att lösas upp, som en förberedning inför det som komma ska. Det har även luktat ovanligt äckligt när jag varit på toa, nästan luktat häststall om mig...puha....skiten ska bara ut!

Jag vägde mig idag. För mycket, men enligt Fillip så är det "känslo-kilo" bundna i kroppen som en följd av blockeringarna jag har dragit på mig genom åren. När blockeringarna är upplösta, försvinner även kilona. DET ser jag fram emot..hihi....

Jag kan se denna dagen som en ny födelsedag.
Ett helt nytt kapitel i mitt liv och tack och adjö till det gamla. Jag behöver inte det mer!
So long, adieu, farewell....

Jag har säkert mycket hårt arbete framför mig, med att vänja mig vid att bli ännu känsligare vad gäller mat, lukter, ljud.....ja..energier i stort, men det är värt varenda "pina". Jag är så innerligt trött på att vara slav under de gamla, destruktiva beteendemönstren.

Hipp, hipp hurra, hurra, hurra, hurra!

***

Glödande händer och känslig för beröring

Det började redan märkas igår, direkt efter auraändringen att mina energier är annorlunda. Och i morse vart jag helt varm i kroppen, som om någon skruvat upp för full värme i eldningscentralen, och mina händer var som glödande kol. Energin verkligen strömmade ut ur handflatorna! Det höll på i ca 10 minuter, sedan försvann det.

I skolan var det en tjej som inte mådde så bra. Jag såg på henne att hon var verkligen mörk och tung inombords och jag lade handen på hennes rygg, precis nedanför nacken och sedan började jag må såå illa. Det var som om det var direktkontakt med hennes illamående och min hand och det gick rakt in i mig. Puh...känslig var ordet....

Jag har även märkt att min hud har blivit känsligare för beröring. Varje liten strykning känns väldigt mycket, och ibland kan jag känna lite obehag av det. Det känns nästan som när man har influensa.

Toa besöken stinker fortfarande, och färgen är läskigt ovanlig. Men jag gör det jag ska väldigt snabbt, sen får det bli några rejäla sprut med luftfräscharen! Pschhhhht!

Jag fick healing på levern under auraändringen, och eftersom det är vrede som fastnar på levern, så kan det vara all gammal förtryckt vrede genom detta livet och andra reinkarnationer, som nu plumsar ner i toan.

Mina behåar känns nästan för små också. Healern menade att det är för att mitt hjärtchakra är under expandering. Intressant.


***

En sur fis

En auraändring medför att de gamla, invanda reaktions- och tankemönster som finns så djupt inom oss blir lösgjorda från sina fästen och så småningom flyter de upp till ytan för beskådning och tillitetgörande.

Det låter nästan som om man kan sitta i soffan och slå några sura fisar, och titta på tv samtidigt och bara låta stanken dunsta bort , och sedan är det färdigt.

Tyvärr.

Det är hårt arbete att rannsaka sig själv, det är hårt arbete att minnas jobbiga situationer, det är hårt arbete att vara tvingad att bara vara i de tärande känslorna, utan någonstans att fly. Ingen att beskylla, och ingen att slänga sin skit på.

Men känslan när man "ser" vart känslorna har sina rötter, och i samma sekund som det säger *poff*
och friheten lyfter själen och självinsikten och glädjen växer sig starkare, den känslan är värd alla sura fisar i hela världen.
***
Expanderat kraftfält
En upplevelse som jag har glömt att berätta om, är det som hände häromdagen, när jag låg och vilade.
Jag låg i sängen, men var fortfarande vaken, när jag börjar fick en känsla som närmast kan beskrivas som att hela jag expanderade. Det kändes som om jag fick ett kraftfält omkring mig ca 2 meter ut från kroppen. Det varade kanske 5 minuter, sedan försvann känslan.

Det var en skön känsla och jag kände mig stärkt efteråt. Det måste ha varit en leverans av ren energi som jag fick...
***

Tvångströjan stryper intuitionen
Intuitionen är ett ovärdeligt verktyg i livet. Den visar vägen, den ger svaren, den är du.

Men efterhand som vi blir äldre, tar vi på oss Tvångströjan som hindrar från att röra oss fritt, hindrar oss från att slåss mot det /de som behandlar oss orättvist, hindrar oss från att leva livet som vi innerst inne vill.
Med Tvångströjan på oss blir mottot; Jag lever efter andras regler och åsikter.

Vi kanske sparkar och kämpar oss trötta, tills vi en dag ger upp och låter oss dras medströms. Oskrivna regler om "hur man ska vara" , matas in som lugnande medel och tillslut blir vi beroende av drogen.

Tanken på att bli drogfri kan vara skrämmande. Vad blir abstinenseffekten? Klarar man av att stå där, ensam när alla andra zoombies i tvångströja släpar sig vidare?

Jag tänker ta av min tvångströja nu. För alltid. Min intuition är mitt levnadselexir, utan den dör jag.

Mitt motto; Jag lever och ger mitt liv mening!

 

Artikeln är skriven av kermit

!

Relaterade länkar

Datum för publicering

  • 2007-11-09
Anmäl
2007-11-09 22:35 #1 av: Elisabeth-J

Tack kermit för att du ville dela med dig! Det är en jättebra artikel! :)

Anmäl
2007-11-09 23:08 #2 av: Tuva-Lena

Puuh! Mastigt att läsa, men jag kunde inte sluta! Väldigt intressant, jag har aldrig hört talas om nåt liknande tidigare. Det som slår mig sedan jag läst artiklen ät att livet kan bli lite ensamt efter en sådan Auraändring - om nu effekterna hos alla blir som det beskrivits här: Att man börjar reagera annorlunda och omvärdera saker i sin omgivning. Det värsta vore väl om mina bekanta börjar uppfatta mig som en "som flyter ovanpå", och drar mig undan, p g a att jag inte finner nåt meningsfullt med att umgås med "det gamla livets slavar". Att man bara "följer med strömmen" är nåt som jag vill protestera emot. Man kan ha en stark självuppfattning även om man inte gör en auraändring, den kan till och med vara en egenskap som jag burit med mig genom alla reinkarnationer.

Men jag förstår syftet! Vill man gå på djupet i sin personliga utveckling så är det säkert nåt som kan vara en god hjälp på vägen. För min egen del så föredrar jag nog ändå att ta det lilla lugna och vänja mig så sakteliga.. Glad

Tack för en intressant artikel Kermit!

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2007-11-10 00:03 #3 av: kermit

Våra själar har olika åldrar, vi har olika erfarenheter, vi har olika livsuppgifter. En auraändring låg på min väg, och det hjälper mig dit jag ska. Känner man inget behov av det, så ska man inte fördjupa sig i det. 

 Det är väldigt intresant ämne och upplevelserna är lika många och varierande som de som gör det. Det som jag upplever passar mig och mitt liv, så man behöver aldrig vara rädd att något händer eller man blir någon som man inte vill.

Glad

Anmäl
2007-11-10 00:12 #4 av: Tuva-Lena

#3 Vad var det som fick dig att börja fundera över en aura ändring? Trivdes du inte med ditt gamla jag..? Och hur märker du skillnaden idag - både i din omgivning och hur du bemöter olika situationer..? Fundersam

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2007-11-10 00:33 #5 av: kermit

  Jag hade ingen aning om vad det var för något innan jag träffade min sambo.  Han har själv genomgått det för några år sedan och när han berättade hur det hade hjälpt honom i hans utveckling, blev jag fashinerad och intresserad. Jag trodde inte ens man kunde påverka auran, utan att den var konstant.

 Ibland blir man "av en slump" presenterad för något eller någon som har en avgörande påverkan i ens liv. När eleven är mogen , uppenbarar sig läraren, finns det ett talesätt som säger.

Jag var varken missnöjd med mig själv, eller hade andra negativa tankar om mitt liv innan, utan det kändes bara som ett naturligt steg att ta. Andra får plötsligt behov att börja meditera, gå på yoga eller genomgår andra utvecklingsfaser. Jag blev presenterad för auraändring och kände att det var rätt för mig.

Glad

Anmäl
2007-11-10 00:39 #6 av: kermit

Hur jag märker skillnaden? Jag är inte så osäker längre. Vågar säga vad jag tycker, utan att vara rädd för vad andra har för åsikter.  Jag är mer kärleksfull, både mot mig själv och mot andra. Jag har haft tendens att kunna vara riktigt elak och kall mot människor, som skydd för min egen osäkerhet, men det märker jag att jag inte har lika stark benägenhet för längre.

Jag har blivit mer kreativ. Kommer lättare i flow och framför allt har intuitionen blivit tydligare. Frågar jag min vägledare hör jag mycket tydligare svaret, och det går snabbt.

Anmäl
2007-11-10 01:00 #7 av: kermit

#1 Tack själv! Glad

Anmäl
2007-11-10 18:27 #8 av: Tuva-Lena

#6 Tror du att man kan ändra sin aura utan aura ändring..? I takt med att man blir mer medveten om sitt sanna jag så borde även aura utstrålningen förändras, eller hur? och då kan man kanske uppnå en auraändring genom "vanlig" personlig utveckling. Inget illa ment, men det finns kanske alternativa vägar..? Vad tror du om det? ;)

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2007-11-10 20:54 #9 av: kermit

Jag frågade min sambo, som har längre erfarenhet av det här än jag. Han sa att man hinner nog inte göra det i ett liv, genom "vanlig" personlig utveckling, som en auraändring kan göra. OM man vill försöka sig på det, krävs det nog att man går i kloster, bli munk eller annan form av fullständig hängivenhet till sin egen utveckling. Det är svårt att mobilisera den kraften på egen hand, utan hjälp av de andliga Mästarna. Så ja, jag skulle nog vilja påstå att det går att ändra sin aura/utstrålning/renhet/universumkontakt, men det blir på en annan nivå.

Anmäl
2007-11-10 22:01 #10 av: Celia

#0 - Wow och tack! :)

Anmäl
2007-11-11 00:13 #11 av: Carina.S

Mycket givande och intressant läsning!! Tack kermit :)

Anmäl
2007-11-11 00:15 #12 av: kermit

Kul att det uppskattas! Då blir jag glad...  Glad

Anmäl
2007-11-11 01:25 #13 av: Tuva-Lena

#12 Allt som är utvecklande blir intressant. ;) Du är en finurlig tjej Kermit! Flört

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2007-11-11 01:45 #14 av: kermit

#13 Jag är gärna en finurlig filur, det bjuder jag på   Glad

Anmäl
2007-11-11 10:27 #15 av: Helleh

Oj! Det där lät som nåt jag skulle behöva göra :)  Jag har en massa skrot som skulle behöva rensas bort :)

Anmäl
2007-11-11 11:37 #16 av: felixifokus

Intressant o välskrivet Glad

Anmäl
2007-11-11 11:52 #17 av: Happyspirit

Hej! Mycket intressant artikel Kermit.
Har aldrig hört talas om detta. Är det någonting nytt? Vart kommer det ifrån? Och är det vanligt?

Är lite inte på linjen av att allt kommer när det ska. Har lite svårt för att manipulera saker utifrån. Jag tror att vi automatiskt når till en succsesiv auraändring helt naturligt när vi utvecklas.

Jag blir lite rädd för att om man går in och maipulerar för mycket så borde det bli en obalans nån stans. Hänger du med?? I hur jag tänker.

Men du verkar ju må bra och det är ändå det viktigaste i det hela. Och som du säger så blir alla visade sin väg om man bara lyssnar. Så i ditt fall kanske det här var en jättebra sak att göra. Men i mitt eget så har jag valt att låta alla olika bitar i utvecklingen få ta sin tid i takt med min personliga utveckling. *ler*

Men jag påstår inte att något är mer rätt än det andra. Kul i alla fall att du hittat någonting som känns bra för dig och att du vill dela med dig av detta till andra.
Kram

Anmäl
2007-11-11 12:23 #18 av: Rabarber

Bra artikel,tack för den.Glad

Anmäl
2007-11-11 15:58 #19 av: Morsan1

Mycket intressant. Tack för att du delat med dig Kermit.

Kram Å

Anmäl
2007-11-14 00:15 #20 av: Annkis54

intressant artikel
som nån skriver så "kommer" nog saker till en när man behöver det..eller är mogen för det
en kompis till mig frågade mig igår om jag har märkt ´någon förändring i "energierna"..nåt som påverkade honom "negativt". Så idag så hamnar jag härinne o läser denna artikel
undrar om den har nåt budskap till honom, till mig eller båda
hmmmm

 

 

Perser o Exotic vitfläck
www.annkriellas.se

Anmäl
2007-11-17 23:48 #21 av: Solkraft

Tack för intressant artikel. Låter mycket intressant o givande.

Hoppas jag stöter på det där irl Glad

Anmäl
2007-11-18 22:24 #22 av: Hoppfull

WOW!!!

Det där vill jag göra!! Kändes som precis det jag skulle behöva eftersom jag liksom "sitter fast" på ett sätt som är lite obegripligt! Fast kanske inte lika obegripligt efter att ha läst detta... Vart (alltså var någonstans) hittade du detta?

Anmäl
2007-11-18 22:32 #23 av: Hoppfull

Ooppsss... hittade "prislappen" och insåg att jaja, kanske när jag ´slutat plugga, blivit gammal och barnen har flyttat hemifrån... :-)

Anmäl
2008-04-17 21:21 #24 av: stina63

Vilken bra artikel..Mycket spännande och intressant

Anmäl
2008-08-08 14:48 #25 av: Elisabeth-J

Jag lyfter fram artikeln.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.