Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medium

MEDIUM-hur blir man det?

2009-01-28 13:20 #0 av: Trisha

I denna djungel av alternativ - hur väljer man vilken väg man ska gå för att bli ett medium? Att vara ett medium är faktiskt en närvaro, ett sätt att leva. Som i naturens magi, kan du antingen vara lite rädd för kraften eller finna den fullkomligt magisk, lockande.... men det handlar om närvaro i dig själv.

Det kan visa sig på en mängd olika sätt, de mediala gåvorna och det är ditt beslut vad du vill göra av dem. En del har det med sig från start och har förmånen inte stänga av sina gåvor någonsin, ganska sällsynt men det finns som vi har hört från en del av de mer kända medierna. Andra stänger av på grund av livets törnar, för att vakna upp igen när något speciellt inträffar i livet. Kan vara en anhörigs bortgång, utbrändhet, olyckor, sjukdom och annat som får själen att komma ikapp och man undrar och inser att det handlar om något mer....

Det kan också vara en själ som pågår med livet och alla dess beståndsdelar. Personen kan vara livrädd för det okända, men själen ropar efter sitt och andliga upplevelser inträffar hela tiden. Personen försöker stänga av alltihop, kanske anlitar ett medium, men upplevelserna bara fortsätter. Själen ropar på sitt och vägrar vara tyst, hjälpen låter inte vänta på sig. Andevärlden är på och ropar o knackar.... Här gäller det att ta reda på mer, vad det egentligen handlar om så att rädslan flyr sin kos och det istället blir en kraftfull medial gåva.

Så vad gör man då när det är dags? Hur lär man känna sina gåvor? Är det här ett yrke man skaffar sig och bara är ett medium på arbetstid? Det är nog inte så.... Att vara ett medium blir ett sätt att leva och påverkar hela ens personlighet tills man blir så integrerad med sin själ att man inte slår av och på längre. Men vi ska återvända till hur de olika signalerna kan se ut. Kanske kan det hjälpa någon som har händelser, känslor i sitt liv som behöver förstås.

Det händer relativt ofta att människor ringer till ett medium av den orsaken att det händer s k oförklarliga saker i deras liv. En del är väldigt oroliga, till och med rädda, för de förstår inte vad som sker. Saker kan förflyttas, tekniska grejer påverkas och de känner tydligt en närvaro som inte liknar något annat de upplevt. Ibland kan dessa människor uppleva det hela som att det är spökerier och att det är väldigt obehagligt. Känslan kan ibland till och med upplevas som om det är något ondskefullt som sker, bortanför ens kontroll. Som medium upplever man i 9 fall av 10 (min erfarenhet!) att när man kommer till hem där det "spökar" så är det anhöriga och andevärldens lärare som söker kontakt med en andlig, medial person som själsligt är mogen för att vakna.

Personen kan uppleva det som att - "jag har inte bett om det här! Varför händer det här mig?? Stäng av eländet!" Som medium får man så många gånger förklara att det är ditt rädda medvetna jag som protesterar, din själ önskar något helt annat. Det är dags nu. Du behöver vakna, förstå vem du är och dina gåvor för du har saker att uträtta här på Jorden. Efter ett sånt besök i ett hem brukar det bli alldeles lugnt ett tag. Om personen gör något av det hela och aktivt tar del av sitt andliga uppvaknande så är allt frid och fröjd. Men slår man igen ännu en gång, så kan de andliga aktiviteteterna ta fart igen. Men återigen - det är själen och en djup överenskommelse man själv har gjort att detta ska upp till ytan! Efter bara en tids utveckling och mer förståelse av vad som sker, så infinner sig en underbar frid inuti som inte går att ersätta av något alls. Det är som att komma hem i sig själv.'

När det blir akuta händelser som inträffar som gör att man tar aktiv del av sina mediala gåvor, då brukar det vara en stark inre vilja som driver personen och man börjar sitt sökande. Kanske blir det böcker, kanske kurser och annat utvecklande,  men det är en hunger som kräver sitt och det inleds en spännande tid i livet. Ibland blir det tester och man får lyssna intensivt inåt, då man möter sådant som inte känns rätt och bra. Det är dock en lika värdefull insikt om du möter någon medial person som visar sig vara mer glitter och glamour än äkta vara, som när du möter en seriös lärare. Du lär dig vad som är rätt och fel för dig.

Det kan vara en tid när du vänder dig till olika förebilder du har för att få rådgivning om dina nästa steg i livet. Men akta dig för att fastna där. Ditt andliga uppvaknande handlar om att du ska upptäcka dig själv och din kraft. Det är inte meningen att ett medium till exempel ska vara den som fattar dina beslut. Då blir det galet till sist.

När du kommit till insikt om hur det känns när du är i balans med dig själv, när du litar på dig och din själskraft då kommer en automatisk längtan att dela med dig av dina gåvor. Men det här borde också vara något man lär sig att känna själv - när det är dags att vara lärare och vägvisare, när det är dags att gå inåt och lyssna på sig själv.

Vill du bli ett medium, så var klar över att det handlar inte om att skaffa dig vissa bitar som du bör kunna och sen är det klart. Det här är inte en mental process, det är ett sätt att vara och leva. Även om du tränar och tränar på dina intuitiva gåvor, lär dig tarotkort, färger, symboler, healingpositioner och mycket annat så kan det ändå vara så att det inte räcker för att du ska bli ett seriöst medium. Se till att du söker upp människor som du kan ta feedback från hela tiden, som du kan få uppriktiga råd från var du befinner dig som människa. Ibland ser man inte själv och det kan vara gott att ta del av sanna vänner för att ta en paus när det behövs och landa i sig själv.

Det är du som person, som själ, som närvaro som inspirerar andra människor att landa i sig själv. Det är DU som är den inspirationen, inte hur mycket du kan i din hjärna. Föreställ dig själv hur det varit när du mött människor som du bara vill hänga med, för det känns så otroligt bra. Sådan ska energin vara när du så beslutar dig för att arbeta som medium.

Det kan hända, och händer alltför ofta!!, att människor utbildar sig till medium, är väldigt ödmjuka och inkännande och karriären tar fart, för att sedan bli grumlig då egot träder in och blir Mr/mrs Know-it-all. Håll en ständig kontroll på dig själv och vart du befinner dig i ditt mående. Här kommer några små punkter du kan ha som riktlinjer. Kanske kan några passa dig:

Du vaknar på morgonen och känner dig barnlikt inspirerad av din                 förestående dag, full av närvaro. (motpol - låg, energilös, tung i kroppen)

Du känner glädje när du möter andra människor och ser hela tiden massor med möjligheter för dem och dig i mötet. (motpol - du känner dig irriterad och störd på alla idioter runt omkring dig)

När du är ute i naturen så SER du verkligen skönheten omkring dig, du känner den i varje cell i din kropp och vet att den närvaron betyder precis allt! (motpol - du ser med dina fysiska ögon, men kan inte känna den sprittande lyckokänslan, det känns dött inuti)

Du är i kontakt med din kärlekskänsla till alla de relationer som du har nära dig och har inga problem med att uttrycka din kärlek (motpol - du tycker alla är emot dig, ingen förstår dig och du känner dig ensam o ångestfylld)

Du får nya ideer hela tiden vad du kan göra mer med ditt liv, ett ständigt flöde av nya inspirationer och passioner hela tiden, även om problem givetvis dyker upp. Men dom löser du och finner andra vägar (motpol - känns tungt, inspirationslöst, som att vad du än gör går det åt helvete, ingen mening med nåt...)

När du har kontakt med dig själv på ovanstående sätt så ÄR du naturligt en medial, andlig person. Andevärlden har hopplöst svårt att komma i kontakt med oss när vi är offpist. Så är det bara. Men när du gör jobbet med dig själv - en fortgående process som pågår hela ditt liv - då bjuder du in ett kärleksfullt flöde och fullt av passionerade möjligheter hela tiden. När kaos råder och många lägger sig ned i förtvivlan och hopplöshet, kan du välja vara en som pyntar slagfältet i något hörn med blommor och ljus. På det viset smittar du andra och det är just det som är syftet med att vara en andlig person.

Vill avsluta med att skriva lite om vad du kan bli erbjuden på vägen och hur du kan lita till dig själv om du möter något på vägen som känns helt galet. Det här är inte andlighet för min del:

Någon säger att du har onda krafter med dig och att du måste ha hjälp av dem med detta.

Du blir erbjuden att betala in pengar till någon så ska de skicka energi till dig så att dina problem löses. Dom påstår sig vara bärare av en hög energi som kan sudda bort dina problem och göra din resa i livet lätt och ljus. För förstås klarar du inte det själv..... Isch säger jag till sånt.

Du får råd som formuleras som att du MÅSTE göra saker på ett visst sätt annars kommer du att bestraffas på något sätt. Andevärlden fungerar inte på sådant sätt, när det är äkta vara. Råden kommer som inspiration, kanske en spark i rumpan ibland, men aldrig hotfullt.

Någon kastar sig över dig och påstår att dom fått saker till sig om dig. Fast du inte bett om det. No-can-do!!!! Säger jag i alla fall. En person ska alltid, alltid fråga ett sant medium först. Ingen är så over-all att de har rätten att oombedd ge råd och tala om för en människa vad den ska och inte ska göra!!

Du mår bra, genuint bra efter mötet med en sant medial person. Det är inte en tillfällig kick bara, som vissa som påstår sig kunna ge en andlig orgasm som kommer från dem och deras energi. Nej, när du mött en sant andlig person så är du glad i varje cell och din själ är väckt till liv ett snäpp till och kraften får dig att upptäcka din egen själs skönhet och passion.

Utveckla dina gåvor. Det ger dig en sådan livskvalitet, helt oersättlig! Var i flödet och om det innebär att du ibland får investera i en bok, kurs eller annat, känn glädje över detta då du verkligen känner efter hela tiden och får precis det du behöver ha för ditt växande. Men betala aldrig för skräp. Och kommer någon som du känner missbrukar din integritet - säg det! Många är rädda för oss medium och tror att något hemskt ska hända om man vågar säga ifrån. Men om någon blir arg för att du diskuterar med dom, då är det förmodligen någon som använder sin karisma och sin kraft på ett galet och manipulativt sätt. Säg ifrån och lär hur du aldrig någonsin vill arbeta.

Det är gåvor att ha healinghänder, att se andras energier, att få kontakt med andevärlden. Det är glädje och kärlek. Men också tester och mycket ifrågasättande av dig som person från skeptiker. Finn den djupa ron inom dig själv, den ron som infinner sig när man vet. Man har inte bara lärt sig något med hjärnan. Nej, hela du vet vad du står för och du är här för att "smitta" hela världen med den passionerade livsglädjen!

Lycka till och väck din själ med något för dig själv varje dag!  Att gå ut i skogen och finna en sådan magisk plats som på bilden är ett sätt, helt kostnadsfritt! Men i mitt liv kan jag också säga att varenda kurs jag investerat i har varit värd varenda öre. För jag har valt mina vägskyltar. Noga. Så mina lärare har varit värda sin vikt i guld.

Foto: Carina Jonsson

Anmäl
2009-01-28 13:36 #1 av: Ina123

Så bra skrivet Trisha, tack, vilken härlig energi jag fick av att läsa den här, kramar och ha en underbar dag Glad

Anmäl
2009-01-28 13:43 #2 av: signemo

Tack Trisha. Man skulle kopiera en mapp på datorn eller skriva ut allt du skriver. Allt är av värde att ta fram och läsa igen.

Visar omtanke, visdom, mognad och en kärlek till livet.

Tack för vi får tillgång till det.

Kram

 

 

Var rädda om varandra

Anmäl
2009-01-28 13:51 #3 av: maiya

Tack Trisha. Det du skriver tar man verkligen till sig,så bra skrivet.

Ha det så bra hos Elisabeth.

Kram/maiya

Anmäl
2009-01-28 13:58 #4 av: Trisha

Tack finaste ni! Har lääängtat efter att skriva nu när jag varit datorlös... Så glad att det gläder någon det jag knackar ner. Känns gött inne i djupaste mig!

Nu ska jag släääääpa ut Elisabeth. Hon säger att hon kommer att frysa. Men det är andlighet också - knarrande snö under fossingarna!!

Anmäl
2009-01-28 14:22 #5 av: ceeson

trisha,

tack för inlägget, det här var faktiskt mycket intressant o givande.

Anmäl
2009-01-28 15:02 #6 av: wolfie

Tack goa Trisha!Blev så glad när jag läste!

Anmäl
2009-01-28 15:23 #7 av: Kvaser

Vilket härligt läsvärt inlägg Trisha =)

Kram

Anmäl
2009-01-28 15:27 #8 av: Criilona

Hej Och tack!

Vilken underbar läsning och så sann!

Kram och ljus till dig och alla andra Catarina

Anmäl
2009-01-28 15:33 #9 av: Jennie-S

Tack Trisha! Otroligt intressant och givande läsning!

Kram

Anmäl
2009-01-28 17:01 #10 av: Choklad

ja..verkligen tack så mycket!Skrattande

U R us

Anmäl
2009-01-28 22:26 #11 av: Trisha

Vad bra!

Anmäl
2009-01-28 22:32 #12 av: sweethoney

Tack för givande läsning Trisha! Glad

*kram*

Anmäl
2009-01-28 22:46 #13 av: BabyDragon

Jag fick ut mycket av ditt inlägg. Tack!

Anmäl
2009-01-28 23:29 #14 av: [Hellas]

Vad härlig läsning, detta ska jag återkomma till, tack goa du!

Anmäl
2009-01-28 23:29 #15 av: Jane-Lyzell

Fint inläggSkrattande

Vänligen Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2009-01-28 23:49 #16 av: Trisha

Tack, fina vänner!

Anmäl
2009-01-29 01:03 #17 av: GudinnanLilith

Härligt...vilken spirit du har....kramar om dig

Anmäl
2009-01-29 10:16 #18 av: Dimmalimm

Tack! det var mkt inspirerande o välskrivet,, och igenkännande på något vis.. kramizzzar

Anmäl
2009-01-29 15:53 #19 av: Marina2

Härligt att läsa! Tack!

Kram/Marina

Anmäl
2009-01-29 20:10 #20 av: Mads

Tack för en underbar text.

Kramar Madde

Amor Vincit Omnia

Anmäl
2009-01-29 20:13 #21 av: [Chakra]

Dethär tyckte jag mycket om att läsa!

Stort tack!

"Lev inte livet för seriöst utan våga ta ut svängarna"

rak,

men hon hittar på alla möjliga konster.” – Predikaren 7:30

                                                                                                                  

                                                                                                                                                                                              
Anmäl
2009-01-29 20:18 #22 av: Trisha

Gläder mig mycket!!

Anmäl
2009-01-30 01:05 #23 av: Kerstina-61

Tack för denna intressanta läsning

Kramar om!

Kerstin

Anmäl
2009-01-30 20:56 #24 av: TantAlma

Det var jätte bra skrivet.  Tack för att du delar med dig av din visdom.

Med ljus och värme

Alma

Anmäl
2009-02-01 12:00 #25 av: 3oin

Hej Trisha

Vaknade på morgonen och kände att jag ville läsa lite.

Hamnade i denna underbara text.

Tänk när något når ända in i ens själ då kan man se sig själv sitta och le när man läser. Man kan känna att man nästan blir kär i den text man läser för den talar till det inre. 

Jag känner att jag vill dela med mig av något i energi utbyte till dig när jag nu läst klart. Och gör nu det med denna lilla text.

Tack för den fina texten!!

 

I ljus och kärlek

Namasté 3oin

 

 

 

Anmäl
2009-02-01 18:52 #26 av: Trisha

Tack, vad härligt att höra! Just landat hemma efter en helgkurs, då blir man gärna lite bombad i skallen. Då är det extra skönt att få läsa så fina ord!

Tack, tack!

Anmäl
2009-02-04 20:46 #27 av: MariahMagdalena

#1 För detta vill jag bara ge dig en

 

*Stor varm kram*

 

 

Anmäl
2009-02-05 04:48 #28 av: Mads

Det bästa är Trisha att man kan läsa din texter om och om igen och njuta !

Kramar

Amor Vincit Omnia

Anmäl
2009-02-06 00:12 #29 av: lenau

Tack Trisha för den fina texten.Väldigt intressant och tänkvärdGlad

Ljus och värme Glad

Anmäl
2009-02-07 10:31 #30 av: dolla

Tack för att jag fick läsa denna underbara text är i utveckling och fick många tankar efteråt Kram från dolla

Anmäl
2009-02-11 18:38 #31 av: sarek

Mycket bra skrivet! tack

Anmäl
2009-02-15 19:14 #32 av: lottapastationen

Tack Trisha du räta ut många frågetecken för mig.

Jag mötte en intressant människa i höstas Carina TwoFeaters Sjöbäck ,hon var same,indian,zigenare alltså 3 vandringsfolk i sig ,för ett par år sedan sålde hon alla sina ägodelar,hus bil och ungarna fick o hos pappan.Och så gav hon sig ut på luffaen med en kärra

jag bjöd på fika och en dusch för jag kände att hon var speciell. Och vi satt i 3 timmar och pratade och hon kolla våra auror och att det var bra vibbar i mitt hus ,hon har seanser,healar,trumdans spår i tarotkort och säljer smycken på sin vandring hade bla dansat med Roger Pontare i Kiruna.Sedan är hon konstnär målar fantastiska tavlor på örnar ,isbjörnar lite indiankonst ,det är en människa jag aldrig glömmer

Men man kanske möts igen. Bild på Twofeaters sänder jag med.

Lotta

Anmäl
2009-02-16 00:02 #33 av: BabyDragon

#32 wow vilken kvinna :) själv har jag bara Zigenare i mig :) men de synns inte alls :P Förutom på håret och i mitt musikaliska blod ;)

Anmäl
2009-03-15 14:46 #34 av: [Hellas]

Detta är bra råd som Trisha delar med sig av

Anmäl
2009-03-20 17:58 #35 av: [Hellas]

Puffar igen

Anmäl
2009-05-05 21:18 #36 av: rore

Vilken fantastisk läsning. En sång för själen oj vad glad jag blev

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2009-05-05 21:49 #37 av: [outgrundlig]

Tack Trisha för dina ord som så fint beskriver detta.Glad

Anmäl
2009-06-20 01:54 #38 av: ewla

Tack för en bra artikel.

Anmäl
2009-08-13 01:21 #39 av: [Koppsal]

jag blev väldigt glad av att läsa denna artikel :D kanske okcså för att jag snacka med bästisen samtidigt men jag vet att minst  50 % av denna gladhet kommer från artikeln :D

Anmäl
2009-10-06 14:39 #40 av: razina1

Uppdaterar denna tråden igen med att säga att jag blev så glad av att läsa denna artikel!

Stor kram!

Anmäl
2009-10-06 17:13 #41 av: OmShanti

Så underbart skrivet!! Tack Trish!

Har en fråga dock, kanske kan någon svara på den: jag känner en person som vill börja arbeta som medium, men säger att det kan han inte göra förren han är så pass jordad, säkerligen måste han vara gift (!????) Jag har tyvärr ingen kontakt mer med denne mannen, men vad kan ha menat ??

kram!

Anmäl
2009-10-06 17:44 #42 av: Choklad

jordad betyder att man "står med båda fötterna på jorden" dvs att man ite "flaxar iväg" och känner sig stimmig....( vad han menar med att man måste vara gift föstår jag inte)..det finns jordövningar härinne tror jag...annars kan du PM a mig om du inte hittar dem...

U R us

Anmäl
2009-10-06 17:49 #43 av: [Tunridan]

Tack för en jättebra och mycket värdefull artikel!! Glad

#41 Menar du att han själv sa att han måste vara gift innan han kan börja arbeta som medium?? Eller misstolkar jag helt nu? Att vara jordad, ja det är ju viktigt oavsett om man arbetar som medium eller inte anser jag.

Ibland kan vi säga saker som gör att vi får ursäkter till att vi inte kan göra något redan nu, vi känner oss inte redo så vi skjuter upp det och har olika förklaringar till att det inte går.
Vi uttrycker detta till andra men även oss själva, kanske övertygar oss själva om att det är så. Vi är ofta bra på att lura oss själva. Ofta är det då baserat på rädsla. (Sen kan man ju känna intuitivt att man inte är redo för något och som inte har med rädsla att göra, men det är ju en annan sak).

Vet inte om detta stämmer in på personen du nämner. Jag vet ju inte heller vad han själv har för uppfattning/föreställning om vad det innebär att vara medial och arbeta som medium.

Anmäl
2009-10-07 09:37 #44 av: OmShanti

Hej Choklad pralinen och Tunridan.
Ja, han sa verkligen på det viset!! Jordad, javisst det behöver vi alla vara tror jag men gift!! Ja, jag fattar inte vad han menar.
Undrar om det har att göra med att man då känner sig så trygg och "uppbokad" att ens känslor för det andra könet inte stör en, eller något i den stilen. Hm..... Mysko.

Kram på er!

Anmäl
2009-10-07 11:41 #45 av: Trisha

#32 Vilken fantastisk kvinna! Snacka om mod....

Och tack för alla härliga ord här ovan.

Jag far inte omkring med någon kärra, men livet har sannerligen puffat mig i den riktningen. Inte alltid egot får som det vill, då skulle det ha varit mer lättsamt... men oj, vad man växer när allt rycks ifrån en....

Vill med detta säga, ge aldrig, aldrig upp - även om du mister allt, så får du ha livet kvar så kan du hitta en väg som är totalt förunderlig i sin prakt! Hmm, ska nog skapa upp en särskild tråd för det, kanske... Men vi kan behöva peppa varandra ibland - och döpa om saker! Längtanskälla istället för avundsjuka, livsfri istället för arbetslös.... osv.

Följer vi den vägen och hela tiden tittar efter nya otrampade vägar, ja, då tror jag vi blir storslagna medium hela bunten! För vad gör ett Medium? Förmedlar. Förmedlar vi Livsglädje och Inspiration, istället för uppgivenhet och offerkoftor - då gör vi jobbet. Härligt va?

Anmäl
2009-10-07 14:57 #46 av: [Tunridan]

#44
"Undrar om det har att göra med att man då känner sig så trygg och "uppbokad" att ens känslor för det andra könet inte stör en, eller något i den stilen."

Ja, det är ju en illusion om nåt det, haha. Vet inte heller vad han menade, tyvärr. Vet han nog bara själv. Glad

Anmäl
2009-10-08 09:58 #47 av: OmShanti

En fråga till er som är medium här och arbetar med det (med tanke på min fråga ovan):
hur gör ni med era känslor under en sittning. Jag menar, tänk om ni får mycket starka negativa eller positiva energier ifrån personen, hur gör ni då? Skärmar av vad jag kan förstå men om det känns super extra bra, kan detta vara störande och påverka sittningen??
Och om man då är singel i livet, längtar efter sin själsfrände/en partner, och kanske så är det personen som just då är framför en.
Hoppas jag inte krånglade till min fråga här för mycket :))

Kram!

Anmäl
2009-10-09 02:22 #48 av: Trisha

#47 Som jag ser det, är det oerhört viktigt att man gjort lite jobb med sig själv och ser till att inte blanda in sina egna längtor och önskningar när man träffar en person som kommer för rådgivning. Man är öppen och sårbar och erbjuder sitt förtroende för en person man går till för råd. Då är det viktigt, viktigt, viktigt att man inte går vilse och lägger in personliga känslor. Man kan vara väldigt engagerad i en person (det är i alla fall jag när jag jobbar) utan att det blir personligt. Handlar om etik och i mitt tycke är det väldigt viktigt. Kan bli så fel annars.....

Elinor

Anmäl
2009-10-09 09:29 #49 av: OmShanti

Tack Elinor! Då tror jag att jag förstår :)

Kram!

Anmäl
2009-10-09 10:54 #50 av: Erika-A

Har inte läst denna tidigare! Jättebra artikel! Tack för att du delar med dig. Kram Glad

Anmäl
2010-03-11 13:35 #51 av: tinisf

Din underbara artikel fick mig på mycket positiva tankar om livet.

Tack Trisha!

 

/Tina

Anmäl
2010-03-11 17:47 #52 av: Maybe

Tusen, tusen tack! Så sant, så sant... och verkligen inspirerande!

Man behöver inte gå i funderingarna att bli ett medium för att ta till sig det du skriver. Vi som söker andligheten och vet att det finns andra dimensioner känner igen oss i känslorna du beskriver när man lägger egot åt sidan och hänger sig åt flödet! De skulle bara veta alla skeptiker vad de går miste om...

Stort tack & kram

Mimmi

Anmäl
2010-04-26 01:44 #53 av: [mossquinnan]

GladVackert skrivet..direkt från hjärtat..så rent och den enda sanningen..tack

 ♥Allt som sker i mitt liv  är till det bästa♥

♥Den som verkligen är delaktig i livet slutar aldrig gå♥

ALEPH

Anmäl
2010-04-28 07:20 #54 av: Gudsjalv

Dom som söker önskan att bli ett medium - blir inte det...

Dom som lider och inte vill under lång tid kanske-blir det så då för dem..meningen

någonstans på vägen i allt.

Det djupare -där ingen prestige och tävlan existerar.

Där det finns mer än någon förstår hos dem.

Anmäl
2010-12-02 21:42 #55 av: Skogshumblan

Jättebra verkligen. Kände att det var så mycket matnyttigt kring det andliga ö.h.t även om man inte vill bli medium eller har just de gåvorna.

Anmäl
2010-12-08 12:26 #56 av: Kalendula

Jag måste ändå bara fråga vem är det som bestämmer att man är ett medium? Glad

Uppskattar att bli tilltalad "Kalendula" när man svarar mig på inlägg.

"If you kill all my demons, maybe all my angels will die to. If you kill all my angels, my demons will survive"

Anmäl
2011-11-12 18:07 #57 av: [skymningsaga]

Oh det var verkligen bra skrivet. Hela jag lyftes upp .

Anmäl
2012-01-20 22:02 #58 av: Pensson

Hej Trisha :)

Har precis läst denna text (och Andevärlden nära dig). Vill tacka dig för dessa 2 mycket bra artiklar :D

Jag är ny här och läser och läser och läser... Har ganska nyligen hamnat i det stadiet att jag inombords känner en desperat längtan att få utveckla mig och mina andliga upplevelser ! Det har inte varit mer andlig aktivitet kring mig nu än tidigare. Utan det är nog mer så att mitt inre (själen?) skriker på mig att börja agera nu. Lite svårt att beskriva...

Jag kanske tillhör den skaran som inte kommer få ut mer av andevärlden än jag gör idag, det vet jag ju inte ! Men jag vill inte leva mitt liv utan att iallafall försökt ta till vara på det jag har så att säga !

I just denna artikel har du skrivit att:

Du vaknar på morgonen och känner dig barnlikt inspirerad av din           förestående dag, full av närvaro. (motpol - låg, energilös, tung i kroppen)

Du känner glädje när du möter andra människor och ser hela tiden massor med möjligheter för dem och dig i mötet. (motpol - du känner dig irriterad och störd på alla idioter runt omkring dig)

När du är ute i naturen så SER du verkligen skönheten omkring dig, du känner den i varje cell i din kropp och vet att den närvaron betyder precis allt! (motpol - du ser med dina fysiska ögon, men kan inte känna den sprittande lyckokänslan, det känns dött inuti)

Du är i kontakt med din kärlekskänsla till alla de relationer som du har nära dig och har inga problem med att uttrycka din kärlek (motpol - du tycker alla är emot dig, ingen förstår dig och du känner dig ensam o ångestfylld)

Du får nya ideer hela tiden vad du kan göra mer med ditt liv, ett ständigt flöde av nya inspirationer och passioner hela tiden, även om problem givetvis dyker upp. Men dom löser du och finner andra vägar (motpol - känns tungt, inspirationslöst, som att vad du än gör går det åt helvete, ingen mening med nåt...)

När du har kontakt med dig själv på ovanstående sätt så ÄR du naturligt en medial, andlig person.

Jag personligen tycker att detta stämmer in mycket bra på mig, förutom på en punkt. Och det är den översta, hur man känner sig när man vaknar på morgonen. Men det tror jag beror på att jag sover så dåligt på nätterna, eller rättare sagt har svårt att somna på kvällarna. Har därmed väldigt kort nattvila och är då mer som en urvriden disktrasa på morgonen.

Men kanske jag är en andlig person ändå ?!

Hur som helst (långt inlägg blev det här) så ville jag nog bara tacka för det fina du skriver, att jag suger åt mig av texterna som en svamp.

Tack Glad

Vänliga vinter hälsningar// Pensson

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.