Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Övningar

Försvunna föremål, djur och personer

2010-02-13 12:59 #0 av: Elisabeth-J

Det är ofta som det kommer in frågor här på sajten om hjälp med att hitta något eller någon som är försvunnen. Alla gånger hittar men inte det eller den man söker men det händer att en del får hjälp med att hitta ganska snabbt. Hur gör man då? Varför blir det fel med det man ser? Jag tar upp en del i den här artikeln om vad det kan bero på och hur man kan göra.

Allt har energi, även föremål innehåller energi från dig som äger det och det kan finnas energier från en tidigare ägare. När man gör psykometri så kan man genom att hålla i ett föremål få in känskor och bilder från den som äger det och även från tidigare ägare. När man vill hjälpa någon att hitta ett borttappat föremål så kan man se bilder från ställen där föremålet brukar befinna sig eller en speciell plats långt tillbaka om det är ett gammalt föremål. En nyckel t.e.x kan man se i en jackficka eller i en låda som den brukar ligga i annars. När den sedan är borta är det inte konstigt om man då inte ser direkt var den är just då, man kan se dom ställen där föremålet brukar finnas.

När det gäller försvunna djur är det också så att man kan få bilder på platser där djuret brukar tycka om att vara, det kan vara platser där djuret har gått. Ett djur som rör sig lämnar energispår och är djuret på rymmen kan man se platser där djuret har varit eller är just vid den stunden men när man går dit så finns inte djuret där för att han/hon rör sig hela tiden.

När man ska hjälpa till att leta en försvunnen person är det likdant, man kanske inte ser den aktuella platsen där personen befinner sig just då, man kan se platser där personen har varit, platser som betyder mycket för personen och man kan se platser som ledtrådar.

Kraftplatsen 21 aug 2007 005.jpg

När man vill prova att leta så sätt dig en stund och slappna av, nollställ alla tankar och fokusera en stund på den eller det som du ska leta efter, kanske du behöver ett foto eller ett föremål om det är ett djur eller en person. Se till att inga logiska tankar kan störa, det bästa är om man inte vet något alls om platser osv. för att inte störas av det logiska tänkandet. Skriv gärna ner det du ser och känner in, lämna det till den som frågat dig. Det händer att när någon frågar att man direkt får en stark känsla eller en bild, det första som kommer brukar vara det som är mest rätt för många. Man har inte alltid rätt när man vill hjälpa något att finna men fortsätt att träna ändå! Tänk även på att minsta lilla detalj som kan verka konstig eller obetydlig för dig kan vara klockrent och avgörande för personen som vill ha hjälp, så våga framföra allt du upplever.

 

Anmäl
2010-02-13 14:11 #1 av: [Sisa]

Den erfarenhet jag har...då man tar hjälp att leta efter djur är...man beskriver platsen, men inte vart den platsen finns...rätta mej om jag har fel...men då är det svårt att leta och hitta rätt plats...Gråter

Anmäl
2010-02-13 14:37 #2 av: Elisabeth-J

#1 Visst är det så, man beskriver det man ser om en plats, var platsen är kanske man inte alltid vet, men man hoppas att den som söker vet på beskrivningen man ger.

Anmäl
2010-02-13 17:38 #3 av: [Sisa]

# 2

Det svåra är att många platser ser likadana ut...Sen beror det väl på inom vilket område också. Förlåt...men jag tycker det är svårt att leta med hjälp av ett medium...och tro mej...jag har provat många!

Anmäl
2010-02-13 22:37 #4 av: Steffis

#0 Elisabeth.

Jag förstår inte riktigt din artikel här att du skriver när det gäller föremål så ser vi det på platser där det brukar vara även om det inte ligger där?

Är det så du menar?

I så fall skulle jag som själv arbetar med detta önska att du ville tillägga att det gäller dig och dina erfarenheter. Jag har en annan erfarenhet. Var den brukade vara spelar ingen roll. Det som spelar roll är vad den befinner sig vid det aktuella tillfället. Kan tänka mig att andra har en annan erfarenhet. Allt ses efter var och en och dennes förmåga.

Detta gäller saker, djur och även människor.

SkrattandeSteffi

Anmäl
2010-02-14 10:40 #5 av: Elisabeth-J

#4 Jag skriver inte om enbart min erfarenhet, det här är vi några som har delat erfarenheter av. Jag menar att man kan få en bild på en plats där föremålet brukar finnas och man kan se en bild av var den befann sig innan den försvann. Även om det inte spelar någon roll så kan det hända att man inte ser var föremålet är just då. Jag har personligen sett direkt var föremål finns många gånger och jag har hjälpt många att hitta under åren och även räddat en tragedi genom att hitta en kniv direkt när jag fick samtal om att hitta den. Har räddat en persons liv genom att direkt se en bild var h*n befann sig, dessa händelser glömmer man aldrig, det är med stor tacksamhet och glädje att jag kunde hjälpa dom. Med artikeln vill jag berätta om vad som kan hända då man vill träna på att hitta något och det är av erfarenheter från flera. Men ni som har egna erfarenheter får ju gärna berätta hur det är för er.  

Anmäl
2010-02-14 19:24 #6 av: [Sisa]

Jag tycker det skulle vara intressant om något medium ville berätta om hur det är att söka personer, djur och föremål...kanske om hur det gått till någon gång, då man funnit det man söker....

Anmäl
2010-02-14 19:41 #7 av: Elisabeth-J

#6 Ett fall som jag är så enormt tacksam över är när jag hjälpte till att hitta en person i sista stund. Jag fick ett samtal om att en person var försvunnen och direkt fick jag en bild som jag beskrev, sa till personen att springa dit snabbt för det var bråttom. personen fanns där och hade dött inom kort om h*n inte hade hittats.

Fick samtal från en som ville ha hjälp med att hitta extranycklarna till en bil som skulle säljas, nycklarna hade varit bort i 5 år, direkt såg jag en garderob och en grå sommarkavaj, men nycklarna jag såg verkade mindre än bilnycklarna. Personen ringde snart tillbaka och var jätteglad för jag hade hjälpt att hitta nycklarna till bankfacket som varit borta länge. Jag bad personen att beskriva bilnycklarna och då såg jag en större klädkammare, en byrå intill en vägg och en svart väska som var klämd där emellan, såg inuti väskan och beskrev i vilket fack jag såg nycklarna, personen ringde snart och hade hittat bilnycklarna exakt där jag beskrivit.

En person ringde och frågade om jag kunde hitta en kniv som var borta på jobbet. Jag såg ett rum med en säng och ett sängbord, såg kniven ligga i lådan, sen såg jag en person som jag beskrev. Personen sa bara: Ok, då vet jag, tackade och la på luren. Efter en stund ringde h*n tillbaka och berättade att kniven låg där och var glad för min hjälp då det kunde ha gått illa. Jag visste inte vem personen var eller vad h*n jobbade med.

Det här är tre händelser som berört mig extra mycket där jag kunnat hjälpa till. När jag får en fråga om att finna något så kommer bilderna spontant direkt oftast.

Anmäl
2010-02-14 22:12 #8 av: [Sisa]

# 7

Tack Elisabeth, för det du berättar. Då jag kontaktat medium för att söka efter något har det hänt att de beskrivit ett rum, där det jag letar efter finns. Men det verkar vara svårare att beskriva huset...kanske verkar dumt detta, men kan det vara så, att man ser inne i huset, men inte utsidan...eller var det ligger på kartan?

Detta med medium är för mej ett mysterium...

Kram från frågvisa Sisa

Anmäl
2010-02-19 16:25 #9 av: Jane-Lyzell

puttar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-02-20 02:15 #10 av: JILE

Intressant detta tycker jag väntar på mer intressanta inlägg..fortsätt (inta alls frågvisa)Sisa.Glad

Kram Jile som inte hittar mitt andra guldörhänge

Anmäl
2010-02-20 13:05 #11 av: Jane-Lyzell

Jag skriver ju i en veckotidning om just bortappade saker & även oförklarliga fenomen!

Och det jag kan säga är att det är olika från fall till fall hur man arbetar och vilka sinnen man använder - iblan kanske man följer energin  och ibland kanske man har som i mitt fall ande kontakt till hjälp- då oftast någon som varit siare i detta livet förut.

Och ibland kombineras allt tilsammans:-)

När det gäller djur och människor brukar jag se de dom ser - altså med deras sinnen, hörsel,syn smak mm.

Lägger med en artickel  ifrån tidningen:-)

Vänligen Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-02-20 13:10 #12 av: Anna-Helga

Det är fantastiska gåvor vissa besitter, underbart!

Hoppas någon kan hjälpa mig hitta min försvunna katt... Fick ju en ny katt istället, men jag hoppas fortfarande hitta min egen...

Anmäl
2010-02-20 13:44 #13 av: Jane-Lyzell

*12 Jag brukar inte hjälpa på forum så här eller i telefonen när det gäller bortappade saker, jag prioriterar människor o djur och då per telefon direkt! Här inne är jag av privat natur inte som arbetande!

Jag skulle inte få göra annat än svara på människor bortappade saker  och det räcker att göra det i tidningen jag skriver för. Sen tycker jag personligen att mina gåvor ska användas till där behoven är som störst!Och inte som en del tror att använda mig som ett subitut för deras dåliga minnen!

Jag får tusentals brev om just bortappade saker o djur, vilket jag omöjligt kan svara på alla. Reddaktionen skojar att jag har störst brevskörd- vilket för mig visar intresset för det övernaturliga i sverige alla åldrar.

Tyvärr ser jag inte din kisse, vilket många gånger betyder att dom bytt värld- men det behöver inte vara så , det kan vara andra faktorer som gör att just  jag inte ser just han!

Lycka till med din nya misse

Vänligen Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-02-20 13:45 #14 av: Anna-Helga

Jag gläds åt den nya som kommit i min väg. Tack!

Anmäl
2010-02-20 14:26 #15 av: Tarzan88

# 12 vilken fin katt,va e de en skogs katt?

Anmäl
2010-02-20 14:48 #16 av: Anna-Helga

#15 en Maine Coon... :) Fantastiskt vacker!

Anmäl
2010-02-20 15:37 #17 av: [outgrundlig]

Verkligen en vacker kattGlad

Jane, kul att höra om ditt arbete på veckotidningen.Glad

Elisabeth, härliga berättelserGlad

Anmäl
2010-02-20 18:11 #18 av: Issa

Mina erfarenheter stämmer bra med vad Elisabeth skriver. När det gäller saker får man ibland upp där saken brukar ligga och det stämmer med detaljerna. Jag brukar kalla det att "man backat filmen för långt bakåt". Då får man börja om och försöka spela framåt istället. Sedan vill jag ha en delatjerad beskrivning på vad är det jag letar efter så jag kan få upp en bild av det innan jag börjar. Sedan kan det bli lite knas iallafall. Ex. man letar efter en försvunnen guldring, får upp beskrivning var och så ringer den som söker och säger: "Jag hittade en guldring men det var inte rätt för den jag hittade har varit borta längre ändå än den jag letar efter nu!" Då kan beskrivningen vara för likartad.

Sedan kan det bero på hur man letar också för den som tappat bort något. Där är vikigt att inte låsa fast sig att det måste var just där, utan tänka på om beskrivningen passar in på något mer ställe.

Djur är alltid svårare att leta efter än saker som ligger stilla. Ex. letade efter en skarpsprungen hund i Malmö i 3 dagar. (bor väldigt långt från Malmö och har aldrig varit där). Ägare och kompis sprang efter med mobiler efter min beskrivning och när de kom fram till platsen så hade hunden varit synlig där för flera timmar sedan. Som tur var kopplade en rådig kille upp hunden så tjejerna hann ifatt.

Jag jobbar på ett annat sätt än Elisabeth men erfarenhetsmässig är det lika.

Anmäl
2010-02-20 20:40 #19 av: Kretiker

#11 Iblann sir jag du gissa rätt. Fortsätt me de. De e bäst.

Anmäl
2010-02-20 20:51 #20 av: [Sisa]

Jag har, som många härinne vet, länge letat efter Lilla Anna. Har haft kontakt med ett 20-tal medium, alla säger olika saker...jag får inget sammanhang i detta, vilket gör att jag anser ( förlåt ) att det är jättesvårt att leta, efter ett mediums beskrivning. Vet att vissa kan vara oseriösa...men har man kontaktat så många borde det leda till nåt, eller...Varför lyckas vissa...och vissa inte...Många funderingar...

Sunt förnuft säger kanske, att jag nu då det gått ett år ska sluta leta...men jag kan inte...Lika gärna som Lilla Anna gått över till andra sidan...lika väl kan någon tagit hand om henne...

Kan någon härinne se om Lilla Anna lever...eller ge mej ett råd...glömma Lilla Anna...eller fortsätta leta...

Kramar från Sisa

Anmäl
2010-02-20 21:26 #21 av: FetOchGlad

#20 Alla gissar och de gissar lite olika. Det innebär att för varje ny gissning så ökar sannolikheten att någon ska ha kommit i närheten av sanningen.

Förtvivlade människor utnyttjas. Ingen behöver ställas till svars för sina gissningar. Det finns en mängd ursäkter. Jag tror du känner till dem, så jag upprepar dem inte.

 

Anmäl
2010-02-20 21:28 #22 av: Jane-Lyzell

21 hear wee go aghen... en gissningsskeptiker, hua att ni orkar!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-02-20 21:52 #23 av: Steffis

#22 Du har aldrig frågat dig själv samma sak Flört

Anmäl
2010-02-20 22:40 #24 av: [Sisa]

Jag tvekade länge...innan jag skrev detta inlägg, vet ju hur det blir då fel människor svarar. Jag känner mej inte alls utnyttjad...tvärtom...jag är tacksam mot alla medium som tagit sej tid, och verkligen stöttat mej i detta. För jag vet...jag har själv varit påstridig och jobbig...

Kanske går det aldrig att få en lösning...då får jag väl acceptera. Det enda jag vill...är att få ett avslut på detta...då är det så lätt att gripa alla chanser.

Anmäl
2010-03-10 14:13 #25 av: Morfars-lillaMy

Jag är helt ny här och undrar hur jag ska gå till väga...Jag kan känna på mig saker som ska hända, haft flera sanndrömmar samt syner men jag skulle vilja utveckla det och bli bättre.

Min älskade morfar försvann -98, mamma hittade ett avskedsbrev som han hade skrivit och gömt..."jag finns inte här mer..." hade bla skrivits. Kroppen hittades aldrig och det har varit mycket blandade känslor, stor sorg, mycket ilska, skuldkänslor osv....vi hopppades allihopa att han bara hade åkt iväg ett tag men vi kände ganska så starkt att han har tagit livet av sig.

Han blev dödsförklarad för två år sen och jag bröt ihop på begravningen, det är så jobbigt att inte veta var han dog eller vad som har hänt, att man inte förstod hur dåligt han mådde.

Jag har drömt om morfar om en plats där han kanske finns/dog men jag skulle vilja få kontakt med någon som kanske kan se mer?

Vem kan hjälpa mig och hur ska jag göra? Kan någon känna något av att läsa detta bara? Tack för en bra sidaGlad

 

Anmäl
2010-03-10 18:32 #26 av: Jane-Lyzell

ibland ska vi inte veta! tyvärr!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-03-10 19:09 #27 av: Morfars-lillaMy

Jag har också tänkt så...men det är så svårt att bearbeta det och jag undrar varför han mådde så dåligt plötsligt, det kommer i perioder då jag grubblar så mycket på det. Kanske bäst att inte veta, vem vet..

Anmäl
2010-03-14 00:06 #28 av: Morfars-lillaMy

Tack för att du svarade mig JaneGlad, kan du hjälpa mig med mina funderingar över morfar om jag får kontakt med dig på något sätt? Du hade skrivit per tel, går det?

Som sagt så har jag kanske i min dröm sett en plats där han kanske dog och jag kan på ett sätt förstå varför han blev så olycklig tyvärr...ska vi veta var han försvann tror du?

Anmäl
2010-03-15 16:00 #29 av: Jane-Lyzell

28 Det bästa för dig är att ta personlig kontakt med ett duktigt medium som kan hjälpa dig med dina funderingar, kanske får ni kontakt med din morfar då och han själv kan berätta - det han vill berätta! Om han kan!

Vänligen Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-03-19 11:03 #30 av: Morfars-lillaMy

Tack så mycket Jane, förresten va duktig du är och bra att du kan hjälpa så många!

Jag vill att min morfar ska få ro, att han inte går omkring som en orolig ande någonstans...Jag ska försöka kontakta ett duktigt medium.

Någon som vet ett duktigt medium man kan få kontakt med i Östergötland?

Allt gott från mig

 

Anmäl
2010-05-11 11:02 #31 av: Imported

Kan man vända sig hit om man behöver ha hjälp med att lokalisera VART man lagt , eller om man rent av slängt sitt hästpass ?
I passet finns hans /mitt ägarbevis , vaccinationskort ...
Passet är grått ...

Anmäl
2010-09-17 15:40 #32 av: Evelina-J

Hejsan allihopa! Har just skaffat mig två underbara katter som jag älskar och nu har en utav mina små älsklingar sprungit bort han är bara 15 veckor och har aldrig varit borta såhär lägnge...

jag är jätte ledsen och förtvivlad..kan knappt sova om nätterna..


någon som kan hjälpa mig hitta lilla rasmus snälla?

Mycket tacksam

Anmäl
2010-09-17 15:45 #33 av: JustMe08

Hej Evelina-J!

Jag flyttar ditt inlägg till Borttappat-tråden i stället, där den alltid är synlig för medlemmarna.:)

Anmäl
2011-07-23 14:43 #34 av: NettanB

För flera år sen kom min förra hund bort i Malmö och min väninna ringde ett medium (som aldrig varit i den delen av vårt avlånga land). När man är med om en sån här grej, när någon försvinner på detta viset så tar man emot all hjälp man kan tänka sej!

Dom uppgifter som vi fick av mediet via telefon upptäckte vi ju efteråt, var helt slående rätt.

Det som den här tjejen tyckte försvårade hennes känsla, var att han ju rörde på sej och då blir det lite fel i tiden så att säga...

Dessvärre så tolkade vi hennes uppgifter åt fel håll, men som jag skrev innan, så visade det sej efteråt att hon var helt rätt på det...

Vi hittade min hund efter 8 dygn, levande och vid skaplig vigör vill jag oxå även tillägga Glad

Cirka 1 år efter händelsen så hade jag mycket "aktivitet" i mitt hem, som både jag och min hund kände av och som skrämde mej en del.... När den dagen kom när det var dags för min hund att bli änglahund (vi upptäckte ett hjärtfel på röntgen då vi hittade honom efter att han var borta) så upphörde det "aktiva" helt och det blev helt lugnt... Jag har alla åren efter detta funderat mycket över varför och vad det var som "hemsökte" mej då..

Anmäl
2011-07-23 14:50 #35 av: [Sisa]

# 34 Spännande..hoppas Du får svar på detta!

Skönt att Du hittade din hund, även om den inte längre finns kvar. Du vet i allafall var den finns..du fick ett avslut.

Jag har inte hittat min Lilla Anna..det är nu 2 1/2 år sedan hon försvann..jag hoppas ännu, att en dag få veta vad som hände. Gråter

 

Anmäl
2011-07-23 21:53 #36 av: NettanB

#Sisa

Jag är mycket glad över att han kom tillbaka till mej... Att bli av med sitt djur på detta viset är värre än när det är dags att ta det avgörande beslutet att låta dom somna in Gråter

Jag tror allt som händer har en mening, även om man inte kan se det medan det sker, men när vi var ute och letade efter honom (vilket vi gjorde både dag och natt) så träffade jag min nuvarande hunds uppfödare och när så min Rocky inte fanns mer ca 1½ år efter händelsen, hittade jag uppfödarens hemsida och mailade att han inte längre fanns med oss. Då fick jag till svar att hon hade valpar som i och för sej var tingade, men om jag ville och orkade fick jag gärna komma och gosa med dom... Så när jag tog mod till mej och gjorde det så hade hon fått återbud på min Totte och frågade om och när jag tänkt mej en ny hund och erbjöd mej honom om jag ville. Efter 1 sekunds betänketid bestämde jag mej Tungan ute

Totte är idag 8½ år och the love of my life... Kyss Han är en mycket speciell hund med en oerhört fin själ och han förgyller verkligen mitt liv. När man är barnlös som jag så är det nog många husdjur som blir  ett slags substitut...

Så jag ser på den händelsen som att om det inte hade hänt, hade jag nog inte haft min Totte idag... Glad

Vad hände med din lilla Anna Gråter

Anmäl
2011-07-24 14:21 #37 av: [Sisa]

# 36  Hej Nettan!

Så glad jag blir att Du har din Lilla Totte..att du orkade skaffa dej en ny vän. Det är nog det bästa man kan göra, om man förlorar sin hund.

Innan jag hade Anna hade också jag en hund som hette Totte. En papillonhane..den finaste i hela världen! Tyvärr blev han sjuk och då han var bara sex år tvingades jag att fatta det svåra beslutet..att låta honom somna in för alltid.

Jag väntade ett halvår, sen bestämde jag mej för att ta hem en ny..Lilla Anna kom in i mitt liv. Hon var hos mej sex timmar, vi skulle gå ut och jag släppte ut henne på min inhägnade trapp. Snabbt som blixten ålade hon sej under staketet och försvann in i skogen. Det var mitt i vintern, det var kallt och snöade.

Jag gjorde verkligen allt..vi letade och letade, men hittade henne inte. Vi fick inga svar, att någon sett henne. Lilla Anna var 1,5 år..alltså ingen valp.

Kanske jag gjorde fel, men jag kunde inte tro att hon skulle rymma.

Jag tog också hjälp härinne på ÖN, men inget resultat...Jag bara önskar att jag fick veta, och kan inte släppa tanken på att någon tagit hand om henne.

Detta blev långt och jag hoppas du orkade läsa. Ta hand om Din Totte, bättre kompis kan du aldrig få..men det vet du ju redan.

Kramar till Er från Sisa Glad

Anmäl
2011-07-25 08:10 #38 av: [Hukanson]

Hej, jag tycker ni är väldigt duktiga som övar upp era förmågor att bejaka andlig enhet och kunna skåda in i högre verklighet. Men varför begränsa sig till försvunna husdjur och nycklar ...

Vore det inte väldigt intressant och inspirerande att göra samma övningar med bilder på sädesfältcirklar och kunna utröna exempelvis vilken typ av Stjärnskepp som gjorde cirkeln eller vilken civilisation som gjorde cirkeln eller vilket budskap det symboliska tecknet egentligen vill frambära?

Det vore kanon att prova om det var möjligt. Nästan världssucce faktiskt. Hoppas på ditt intresse, Elisabeth.

Ha det bra i sommarens sista julidagar...

Cool

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-07-26 14:07 #39 av: NettanB

Elisabeth; Usch det lät inte alls trevligt, sättet som du blev av med lilla Anna Gråter Självklart orkade jag läsa hela <3 Jag kan själv duktig på att skriva lååånga inlägg Skäms

Det finns så många fina ordspråk och talesätt om hunden och dom allra flesta stämmer mycket bra in <3

Jag tror ju på reinkarnation och är helt övertygad om att våra husdjur oxå är med i vår "dimension".. Det är en oerhörd tröst oxå, att ha den tron och övertygelsen..

Har du ingen hund alls nu?

 

Kram till dej!

Anmäl
2011-07-26 16:56 #40 av: [Sisa]

# 39  Har inte vågat mej på att skaffat en ny..inte ännu! Men en dag..är jag säker på..kommer jag att ha en ny liten kompis här hos mej. Kyss

Jag tror som Du..att våra husdjur är med i vår dimension. Det har gett mej mycket tröst..en dag ska vi mötas igen, Totte, jag och Lilla Anna. Det är jag övertygad om.

Jag önskar Dej all lycka..och skickar kramar tillbaka. Tack för att Du lyssnar, ibland känns det bra att få släppa ut sina känslor. Kyss

Anmäl
2011-07-30 10:50 #41 av: NettanB

#40 Kyss

Jag är övertygad om att det som ska komma till en, kommer att komma... Tungan ute

Anmäl
2011-12-17 23:26 #42 av: LabbeRottis

                      Hej.

jag tycker det är ett interesant  artikel det är noget som siger mig att vi nogen gång har mödt verandra Bagermossen gennom det ukendte

Anmäl
2012-01-20 19:40 #43 av: Angel_23

jag skulle hemskt gärna villja hitta mina 2 katter som försvann den 15september förra året. dock har jag inte hittat dem

Anmäl
2012-01-20 19:44 #44 av: [mia-38]

Angel.

Du kan lägga in din önskan i tråden Borttappat om du vill ha hjälp.
Den ligger bland de översta på sajten.

Kram

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2012-02-13 19:18 #45 av: Jellyjelly

Hej!

Hoppas du kan hjälpa mig. För ett tag sedan försvann min sons iphone ur fickan. Har han tappat den och isåfall vart eller har någon tagit den.?

Han saknar den så han hade den sista gången som han kommer i håg på bussen på väg till skolan . På kvällen då han skulle ha den fanns den inte kvar i fickan.ingen hade blivit gladare än han om du kan hjälpa han att hitta den, mvh jenn

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.