Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Längtan efter andra sidan

2017-07-17 20:47 #0 av: Argellerglad

Hej!

Någon här inne som känner igen sig i en längtan efter "andra sidan". Det är inte så att jag inte tycker om livet, för det gör jag. Känner att det finns en anledning till att jag ska befinna mig här och att jag behövs. Men har, särskilt i perioder, känt en längtan efter att få komma hem eller vad man ska säga. Känner mig fullkomligt trygg med döden, är en av få saker jag inte har några som helst rädslor inför. För mig är denna känsla väldigt positiv (kanske låter konstigt) :). Men på något sätt får det mig att känna att jag måste fortsätta kämpa mig igenom livet.

Livet kan ju vara rätt tufft ibland men jag ser det lite som ett jobb. Man går dit och gör sitt bästa och sedan får man gå hem och vila. Ibland har man lite slappare dagar och blir inte så trött, andra dagar har man det riktigt tufft och man vill bara få åka hem. Då blir ju också längtan lite större.

Är det någon som kan relatera till detta? Vore intressant att höra andras syn på livet och känslor inför döden. Hur tänker och känner ni? :)

Anmäl
2017-07-18 01:44 #1 av: Jbgs

Känner igen detta !

Anmäl
2017-07-18 09:54 #2 av: -Aida-

Det känns spännande att få se den andra sidan någon dag, jag undrar vad jag kommer göra då.

Anmäl
2017-07-19 18:10 #3 av: Carmarino

Du beskriver exakt hur jag också känner det. Har ingen som helst lust att lämna jordelivet än, men ibland känner jag en längtan efter att få "komma hem igen".

Gjorde frigörande andning för många år sedan, och upplevde då att jag egentligen inte ville gå ner den här gången, men blev "övertalad" om att det var ett bra tillfälle att få utvecklas lite mer. Blev själv väldigt förvånad över detta, för jag trivdes ypperligt bra på jorden.

Ju äldre jag har blivit så har jag mer och mer börjat tänka att "känner mig visserligen inte helt färdig med jordelivet än, men skulle det hända något så att jag går över så är det ingen katastrof".

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2017-07-19 19:32 #4 av: Dimocarpus

Jag känner inte jag längtar än men jag är inte rädd för det finns mer att "upptäcka" där också. Om jag inte själv har upplevt andligt tidigare, hade jag nog inte trott på sånt. Men yes, inte så rädd men vill gärna fortsätta njuta av min tid här också för jag har ett väldigt meningsfullt liv Skrattar

The goal with freedom of speech is not to convince others to think like you, the goal is to spread the message so that people can decide what's right.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.