Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

kontakt med min döda hund

2017-01-06 18:29 #0 av: tjejer899

Jag är ny här så jag är inte insatt i hur det funkar här. Hoppas kunna få tips.

Jag skriver detta inlägg för att jag desperat vill komma i kontakt med min innerligt och evigt älskade hund som tragiskt nog drabbades av en mycket plågsam cancer som orsakade henne ett enormt lidande.Hon var tvungen att avlivas. Vetskapen hur mycket hon plågades och den outhärdliga sorgen och saknaden efter henne är helt obeskrivlig. Jag plågas varje vaken sekund.Jag vill dö bara för att få återförenas med henne. Men hindras av mitt ansvar för min andra hund.Hon behöver mig. Istället så tvingas jag plågas ihjäl varje vaken sekund. Min älskade hund hälsade på mig precis i början efter hennes mycket tragiska död.Men sen så slutade hon komma. Att hon kom gjorde mig starkare. Men när hon slutade komma så bröt jag ihop totalt psykiskt. Finns inga tillräckliga ord som kan beskriva hur förkrossad jag är över att hon slutat komma.Jag vill bara skrika rakt ut min sorg. Jag gråter och vädjar till henne att komma. Men hon kommer ändå inte. Det enda jag vill är att få besök av henne och få kontakt med henne. Det är min stora och enda dröm här i livet. Finns det någon vänlig person här som kan hjälpa mig att komma i kontakt med min innerligt älskade och evigt saknade hund? Min tacksamhet vore enorm.

Anmäl
2017-01-07 10:12 #1 av: Magi-cat

Beklagar sorgen efter din älskade hund. HundHjärta

(Alla vi som saknar och gått igenom den där sorgen kan nog förstå lite av det du känner. Själv har jag också älskade saknade djur i mitt hjärta och minne.)

Men, jag brukar tänka så här...Skulle den älskade hunden vilja att du led och plågades och inte kunde tänka på något annat? Nej....Djuren skulle aldrig vilja att vi fortsatte att vara förkrossade i sorg.
Du gjorde det bästa för din hund och gjorde henne den sista tjänsten. Nu lider hon inte längre.


Den älskade, saknade, bär du alltid med dig i hjärtat. De glada goda minnena finns kvar, inte bara det jobbiga slutet.

Men det finns andra djur i den levande världen som behöver din kärleksfulla omvårdnad. Att ge omsorg till din hund som du har kvar ger dig styrka och är det bästa du kan göra för att hedra minnet av din bortgångna hund, och det bästa för dig, tror du inte det?

Sorgen har sin tid men djuren skulle aldrig vilja att vi stannar i den. Vi behövs för dem som är kvar.

Det här kanske inte var svar på din fråga, men jag ville ge dig lite av vad jag känner. HjärtaKramasHund

Hjärta "...the beginning of wisdom, is, "I do not know" (Data)

Anmäl
2017-01-08 12:27 #2 av: tjejer899

Tusen tack för ditt fina och omtänksamma svar. Jag håller med dig fullständigt. Men jag blir lite avundsjuk när jag läser om andra personer som får regelbundna besök av sina hundar. Alltså bortgångna. Jag hade tagit över min hunds fruktansvärda lidande om jag kunde. Hon var min första hund och jag hade henne halva livet. Hennes besök efter hennes död,alltså i början efter hennes död,gav mig enorm tröst. Det kändes som att hon visste att hon lindrande min outhärdliga sorg. Och därför kom hon dagligen. Det blev mer och mer sällan. Det rev upp min outhärdliga sorg . Det fanns ingen mer tröst från henne. I slutet besökte hon sin husse. Varför valde hon honom när hon borde vetat att det är jag som är totalt nedbruten av sorgen. Jag var hennes ägare. Det var jag som skulle göra allt för henne. Jag skriker ut min sorg och gråter och vädjar till henne att inte överge mig.Att jag behöver hennes närvaro. ÅTMINSTONE tills jag blir stark nog. Jag är så desperat att få återförenas med henne att jag längtar efter döden, bara för att få träffa henne och pussa och krama henne. Är det någon här som har besök från deras döda djur?självklart vill jag ha svar från alla. Till er som är empatiska,tusen tack från djupet av mitt hjärta.

Anmäl
2017-01-08 20:28 #3 av: tjejer899

Tusen tack! Alla tips och råd tas emot med enorm tacksamhet.

Anmäl
2017-01-09 18:59 #4 av: ionah

Det kanske är svårt att känna in henne när du känner så mycket sorg och ångest just nu? Kanske måste sorgen lägga sig lite innan du kan få kontakt igen?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.