Annons:
Etikettövrigt
Läst 7385 ggr
Elisabeth-J
4/20/07, 12:35 AM

Läsvärt

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Nu när våren och sommaren är här och vi tar fram hängmattorna och solstolarna igen så vill jag passa på att skriva om lite boktips. Visst är det en fröjd med ledighet, solen, en hängmatta, blomdoft, fågelkvitter och en bra bok?!

**SJÄLVKÄNSLA NU!
Mia Törnblom

**Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når - vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan inte heller uppskatta vad vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik - och i slutändan förlorar vi vår livslust.
Här förklaras den väsentliga skillnaden mellan självförtroende och självkänsla och boken presenterar ett fungerande träningsprogram för självkänslan. Enkelt och humoristiskt visas vad låg självkänsla åstadkommer och hur vi med gott humör och inte alltför mycket grubblerier kan bli medvetna om den egna personlighetens värde.
Självkänsla nu! är som en klok och trygg vän att hålla i handen när det blåser snålt. 

**MERA SJÄLVKÄNSLA!
Mia Törnblom
**
Mera självkänsla! är en fortsättning på och fördjupning av Självkänsla nu! Hennes framgångsrika träningsprogram för att stärka och öva upp själen och självkänslan har fått ett enormt gensvar i alla åldrar.
I den nya boken går Mia ett steg längre och visar med mycket humor och stor insikt hur vi kan öka vår självkänsla i olika roller i livet, till exempel i arbetslivet, i föräldraskap och i vänskaps- och kärleksrelationer. Boken är fylld av enkla övningar och igenkännande exempel som Mia Törnblom hämtat från sitt arbete som kursledare och föreläsare i personlig utveckling. Här finns också exempel på vilka följder bristen på självkänsla kan leda till.
Mera självkänsla! är en bok för den som vill gå vidare i sin personliga utveckling, men den fungerar också för den som aldrig tidigare har hört talas om självkänsla. Boken är skriven för alla som har valt att - eller vill - börja vårda relationen till sig själva med lika mycket respekt och kärlek som de behandlar andra.

Flickan från ovan Alice Sebold

Susie Salmon är fjorton år gammal då hon blir våldtagen och mördad på väg hem från skolan. Hennes granne lurar henne till sitt gömställe under marken, ett dödens rum. Hon är hans senaste offer.

Från sin utkiksplats i himlen följer hon med medkänsla och växande insikt livet på jorden. Hon kämpar med att acceptera sin död, samtidigt som hon fortfarande klänger sig fast vid de levandes värld. Under många år följer hon mördarens förehavanden och polisens arbete, liksom sin familjs sorgearbete och vindlande öde. Tills den dag hennes önskningar ser ut att gå i uppfyllelse. Alice Sebold genomför ett häpnadsväckande förvandlingsnummer när hon av mörka beståndsdelar bygger denna hoppfulla berättelse. Flickan från ovan är en oväntat ljus berättelse om förlust och saknad men också kärleksfull och humoristisk.

LEVANDE BILDER FRÅN ANDEVÄRLDEN Lena Ranehag

Lena Ranehag arbetar som medium genom att ge andlig coaching och vägledning åt människor som vill veta mer om sin framtid. Hon är också känd från Tvprogrammen FÖRNIMMELSE AV MORD och DET OKÄNDA.
Lena berättar här om hur hon använder sina gåvor som synsk och medial för att kunna vara till tröst och hjälp för sina medmänniskor och för att förmedla budskap från Universum och andevärlden till oss som lever här på jorden. Hon beskriver möten med själar på andra sidan och vad dessa betytt för deras nära och kära. Hon skriver också om sina astralresor, om spöken hon mött och mirakler hon upplevt. En annan avsikt med boken är att lära dig som läsare att träna upp dina mediala förmågor genom att ha tillit till och vidareutveckla din intuition och ditt sjätte sinne.

Lena Ranehag, född år 1960, har varit yrkesverksam som medium och andlig coach i ca 10 år. Hon driver ett eget företag, Faith Cure, där hon ger s.k. readings, vägledningar. Bland hennes svenska klienter återfinns bl.a. Sofi a Källgren, Grete Qviberg och Andreas Carlsson och hon coachar även amerikanska kändisar.

**Det okända 

Clas Svahn**

** övernaturliga fenomen från Sverige och världen

**

Berätta gärna om era tips på läsvärda böcker!

Relaterade länkar

Av: Elisabeth.J* [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('Elisabeth.J'))

  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('Elisabeth.J', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2007-04-19

 

Elisabeth 
Medarbetare på Övernaturligt iFokus, Sajtvärd på Gravid iFokus

Annons:
zeretki
4/20/07, 12:41 AM
#1

Mia Törnblom är en otrolig människa! All respekt för henne. :)

Morsan1
4/20/07, 12:00 PM
#2

Flickan från ovan kan jag varmt rekomendera! Kanonbra, lättläst och tankvärd.

Äntligen fredag!!! KRAAAM

lightworker
4/20/07, 5:32 PM
#3

Mia Törnbloms böcker har jag läst, dom är bra.

galder
4/20/07, 6:59 PM
#4

Jag läste flickan från ovan- precis avslutat den….Jag fick den i gåva på sonens begravning av den flickan som hade "sanndrömmen" om Kim…Lite långt och segt men slutet gott allting gott.

enba
4/20/07, 8:38 PM
#5

Har precis läst " Upptäck ditt andra sinne" av Camilla Persson. Den handlar om hennes ut ur kroppen-upplevelser. Mycket intressant för hon försöker verkligen vara saklig och se på fenomenet ur alla vinklar. Jag tyckte den var bra för den passade mig som"tvivlar" så mycket. Hon berättar också hur man ska gå tillväga om man vill teta att "släppa skalet" under sömn.

ElStar
4/21/07, 1:53 PM
#6

Den här boken är bara ett måste. Man ska helt klart läsa den.

Annons:
Elisabeth-J
4/21/07, 2:02 PM
#7

#5 Tack för tipset! den måste jag läsa =)

 

Elisabeth 
Medarbetare på Övernaturligt iFokus, Sajtvärd på Gravid iFokus

Upp till toppen
Annons: