Annons:
Etiketterkurserträffar
Läst 8881 ggr
Elisabeth-J
6/10/08, 8:40 PM

Medial & Personlig utveckling, Amorgos

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Vår kära medlem Elinor Hedlund arrangerar en underbar kursresa till Amorgos i Grekland, det är en kurs och resa som hon har arrangerar några gånger tidigare och jag lovar er att den ger massor av härliga och starka upplevelser och lärdomar!

AMORGOS 2008 13 sept, 2 veckor!

Till denna magiska ö kan man känna i hjärtat att man är kallad… Jag skulle kunna skriva en bok om alla fantastiska upplevelser vi haft där! Men jag försöker summera….

Vi flyger till Santorini, där vi tar en båt till Amorgos - kan ta några timmar, här gäller greek-maybe-time. Bara så ni vet.
Vi bor på ett litet underbart hotell, som vi disponerar själva. Mycket enkel standard, men så rent o fint. Inget fyrkantigt trist ställe, utan vinklar o vrår, tar ett par tre minuter att gå till havet. Mycket enkelt kök, där man kan äta sin frukost och mindre kylskåp finns. 2-4 pers i varje rum, men suveränt pris.

Vi bor i en liten by vid havet, Egiali. Här finns inga större shoppingmöjligheter, men en underbar stämning där alla känner igen oss.
Jag använder mig av många olika verktyg under våra magiska veckor. Det mediala, förstås, healingen, meditationer, yoga, regressioner och mycket, mycket annat.
Vi kommer att vandra en hel del, så du behöver vara i hyfsad fysisk form. Inga vägar, utan åsnestigar, mmmmmm. Vandringarna sker till olika magiska platser på ön, där vi förstås "gör" olika saker. Amorgos är en till synes karg ö, med ljuva dofter av salvia, timjan o örter, men kraften är inte att missta sig på.

Det som är viktigt är att du känner i hjärtat att du är mogen möta dig själv och din magiska själ. Vi brukar lämna egot med alla dess sprattlingar hemma på Arlanda i bagageförvaringen…. Jag är noga med att påpeka detta, för ön i sig åstadkommer mycket inom oss. Det är inte för intet som vi hittar kristaller lite överallt i bergen. Denna klarhet som vi får till oss, gör förstås att vi möter en aspekt av oss själva som kanske legat lite i skymundan. Den sanna styrkan, när vi inte tillåter oss begränsas av olika tillbakahållanden.

På kvällarna sitter vi mestadels på Vangelis underbara taverna vid havet. Hans härliga många gånger vegetariska mat är inte helt fel… plus förstås hans själ!

I och med att du bestämmer dig för att hänga på, startar resan. Allt som sker - se vad som händer och gå vidare med dig själv. Rädslan för växande kan dyka upp i olika tvivel, men är du bara beslutsam så lär du dig massor under tiden till den faktiska resan! Du kan lugnt räkna med kurs fr o m nu till långt efteråt. Men framför allt massor av njuuuuutning. Av att vara du. Att vara närvarande i Dig själv. Att känna livet i dig….

INVESTERINGAR: Flyg 3898:- fr Arlanda (du väljer själv reseförs o dyl)
Hotell: 3000:-. Tillägg om du vill ha eget rum på annan plats. Färjor till o fr Amorgos ca 500:- t o r. Kursavgift 4500:- (dygnetruntkurs) Om maten skriver jag inget, så olika på oss vad vi vill ha för standard på maten. Men hyfsade priser på denna lilla ö.

På Amorgos kan jag aldrig ge ett exakt kursprogram men här följer ett ungefär-schema:

Under resans gång använder vi väntan på flyg, båtar o dyl till att knyta samman gruppen. Ju öppnare vi alla är, desto mer kan vi få en ljuvlig vistelse o börja busa direkt när vi kommer fram.

Första dagen går åt att anlända, inkvartera sig, känna in ön. Eftersom jag reser med liten grupp så äter vi tillsammans och ser till att vi håller stämningen i gruppen. Detta också för den händelse någon reser "ensam".
Andra dagen samlas vi antingen på stranden eller på Karins så fina center vid havet. Vi varierar morgnarna med meditationer, yoga och annat för att möta dagen. Vi kommer att fortsätta framåt kvällen till vårt lilla välkomstkapell, insprängt i klippväggen. Där har vi en välkomstceremoni för att hälsa ön rent fysiskt (i själen har hon redan hälsat oss välkomna!). Vi tar lite förfriskningar på Nikos Taverna i Langada, en liten by där uppe i bergen.

Sedan kommer dagarna att variera beroende på var vi befinner oss energimässigt. Ibland vandrar vi, ibland håller vi till på centret, ofta på stranden - både för sol o bad, men också olika övningar. Under vandringarna tar vi oss tid, så ingen ska bli helt uttröttad. Ingen vandring är extrem på något vis, den längsta är upp till favoritstället Theologos, ca 4 km och då har vi hela dagen på oss. Däruppe gör vi förstås lite andliga övningar. Så starkt där….

Vi kommer förstås också baka in lediga timmar för att bara vara och för att låta upplevelserna landa.

Sist kan jag säga - grekerna brukar säga: Aaaah, Eleonoras group, the swedish people, the happy people!!

Vågar du inbjuda ett stoooort äventyr i ditt liv, anmäl dig nu, Snarast! Jag lovar dig just det + mitt totala engagemang i ditt växande in i dig själv.

Det här är en kurs både i medialitet o healing, men framför allt är det ett möte med dig själv på ett starkt och omutligt sätt. Så om du är villig att möta, dela och inte gå in i strid…… Välkommen med oss!

För frågor och bokningar kontakta Elinor på:
0765-672 212 och ni får gärna fråga mer här under artikeln. Jag hoppas att vi blir ett härligt gäng som gör den här resan tillsammans!

www.magiilivet.dinstudio.se

Relaterade länkar

Av: Elisabeth.J

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('Elisabeth.J'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('Elisabeth.J', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2008-06-10

 

Elisabeth 
Medarbetare på Övernaturligt iFokus, Sajtvärd på Gravid iFokus

Annons:
Elisabeth-J
6/10/08, 9:15 PM
#1

Platserna är begränsade så det är bra om ni som är intresserade bokar så snabbt som möjligt då dom går åt fort :)

Jag är med på resan och det ska verkligen bli en härlig vistelse tillsammans med Elinor och alla andra som kommer med :)

 

Elisabeth 
Medarbetare på Övernaturligt iFokus, Sajtvärd på Gravid iFokus

Happyspirit
6/11/08, 1:59 AM
#2

SkrattandeRäcka ut tungan Åhhhhhh jag vill åka också!!!!!! Men vart lämnar man en liten fyra åring nån stans i två veckor???Fundersam Meeeen EN dag ska jag dit!!! *ler jättestooort*

Ni kommer att få en oförglömlig resa…….Skrattande

Jane-Lyzell
6/11/08, 2:38 AM
#3

Låter härligt! men ack - får bli ett annat år! men hoppas ni som åker får det sköntSkrattande

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Trisha
6/12/08, 12:58 PM
#4

#2 Kanske det kommer en härlig tjej eller kille som vi tar med som tillbringarna dagarna vid det turkosa havet och har hur härligt som helst med ungarna..? I min värld finns det bara möjligheter…… Puss!

#3 Ja, det ska vi ha! Och du kommer ju att ha en fullkomligt magisk sommar på fiiina Ramsbergsgården - det är jag säker på! Kram!

Medarbetare på Övernaturligt i Fokus

Jane-Lyzell
6/12/08, 2:29 PM
#5

#4 Jajamensan Skrattande

 Kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

bjarvamor
6/14/08, 3:05 AM
#6

Helt fantastiskt! Önskar jag kunde åka med! Har båtluffat i dessa farvatten och det var sagolika öar, och så gästvänliga människor!Kyss

Annons:
Bybo
6/14/08, 3:08 AM
#7

Vad underbart :-) Jag har alltid velat just till Amorgos…

wolfie
8/28/08, 8:20 PM
#8

Jag har det i tankarna till nästa gång!För det blir väl fler resor?

kram

hinzidi
8/28/08, 8:45 PM
#9

Oh, My God…det ser UNDERBART ut. Jeg leste om det på hjemmesiden til Trisha for några dagar sen, og har så lyst att åka, men det får vel bli en annan gång :))

Trisha
8/28/08, 8:46 PM
#10

Resan kommer att äga rum i juni 09, då hösten blev fullt upptagen med annan utveckling!!

Medarbetare på Övernaturligt i Fokus

wolfie
8/28/08, 8:51 PM
#11

#10 OK!!Då hinner jag spara undan i fall jag känner mig mogen för o resa då!!Ser ju så underbart ut o jag älskar att vandra!har alltid vandrat i fjällen varje år förr..saknar det..o där borta måste det ju vara nåt helt annat!!Skrattande

Soffe
8/28/08, 8:51 PM
#12

Jag skulle kunna tänka mig att åka på en sådan resa :-) Men tror inte att jag hinner spara så mkt pengar tills dess..

hinzidi
8/28/08, 8:55 PM
#13

a-ha, juni neste år ser jo myye bedre ut for meg også :)

Jeg får se hva "tiden" bringer :)

Annons:
Trisha
8/29/08, 12:40 AM
#14

Blir spännande att se vilka vi blir som reser! Säger som du hinzidi - vi får se hva tiden bringer….

Medarbetare på Övernaturligt i Fokus

Pluppis
8/29/08, 12:51 AM
#15

Ja jisses… Hade jag möjlighet att åka med så skulle jag inte tveka en sekund! Men det blir lite väl mycket pengar antar jag för att kräva av gubben att få lägga på mig själv =) Men vem vet! Kanske vinner vi på triss och då är jag med direkt *ler*

~* Framtiden är något som endast du själv kan skapa *~

Elisabeth-J
8/29/08, 4:52 PM
#16

Juni blir perfekt! bara det blir efter skolavslutningen förstås Glad

 

Elisabeth 
Medarbetare på Övernaturligt iFokus, Sajtvärd på Gravid iFokus

Soffe
8/29/08, 4:58 PM
#17

Jag får nog låna pengar på banken Skrattande Eller vinna på min triss-prenumeration Tungan ute Men det vore härligt o få va med! Jag som aldrig varit utomlands på riktigt! Rynkar på näsan

Trisha
8/30/08, 12:23 AM
#18

Efter skolavslutningen, ja! Och Soffe - jag har precis översatt Karen Bishops senaste Alert och jag tror det kanske kan hända grejer så vi får ett annat sätt att kunna förhålla oss till pengar. Jag tänker gå för det i alla fall, så då kan ju alla följa med som ska dit! Och vi har en Amorgospott, typ… Ja, jag vet - det låter som rena rama önsketänkandet. Men jag tror jag lärt mig aaaalllt det innebär att vara totalt utblottad, så med tankens kraft provar jag nu något annat. Tjoho!

Och då Soffe - tänk va kul att "ta med dig" du som aldrig varit utomlands. Vilken grej va!!

Till den här ön känner man sig kallad på något vis, kan inte förklara med vetenskapliga bevis, men känslan är jättestark. Så känner du för ön, Soffe, så hittar universum säkert en lösning. Har du läst sista News Alerten, Soffe?? Så härligt när var och en av oss kan lita på våra gåvor och leva i flödet, hur än gåvorna ser ut.

Jag har bjudit med många människor genom årens lopp. Ibland har det blivit fel, när jag inte insett att det varit personer som inte velat gå själva, men ibland har det blivit precis så underbart som vi önskade! Så det måste vara på rätt sätt….

Men låna inga pengar, lova mig det!! Vi fixar det på nåt annat sätt i så fall! Du ska INTE vara full med skulder när du kommer hem från det underbara. Inge bra…..

Medarbetare på Övernaturligt i Fokus

Manni
8/30/08, 12:29 AM
#19

Jag skulle gääärna åka med, så om jag börjar tänka mig dit redan nu så sitter jag på planet i juni!

Vi ses där! Glad

Tuva-Lena
8/30/08, 12:30 AM
#20

Jag vill också följa med… Professional Flirt 

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Annons:
Elisabeth-J
8/30/08, 12:31 AM
#21

Vad roligt Glad Vi blir nog ett härligt gäng på denna underbara resa!

Kramar

 

Elisabeth 
Medarbetare på Övernaturligt iFokus, Sajtvärd på Gravid iFokus

Soffe
8/30/08, 12:31 AM
#22

#18 Javisst skulle det va kul o få uppleva en första utomlandsresa i andlig väg :-) Jag vet inte hur man känner sig kallad till den här ön?

Men jag får en känsla när jag känner lite hur det skulle kunna va.. Det känns stort på något sätt, varmt o kraftfullt, harmoniskt.. Som att man verkligen får inre frid att meditera, heala.. En resa in i sig själv som du har beskrivit..

Nej.. Låna pengar är inte det bästa, det blir en dyr skuld istället :/

Frejzan
8/30/08, 12:41 AM
#23

Något sådant här har jag länge velat göra. Jag får väl prata med "dom där uppe" så att jag får råd att åka och bjuda med mig guben för det vet jag att han vill. Skulle var så roligt vara där med er.

Hoppas, hoppas, hoppas.

Är det meningen att vi ska dit så kommer vi. Klockrent…

Soffe
8/30/08, 12:50 AM
#24

Ja är det meningen så kommer man väl dit..

SylviaBrun
10/17/08, 11:57 AM
#25

#0 Hur var resan till Amorgos i september?

SylviaBrun
10/17/08, 10:13 PM
#26

#0 Var kursen givande för deltagarna?

Pluppis
10/18/08, 12:23 AM
#27

Kursen är i juni 2009 Flört 

Men jag har också sett att det står 13 september i själva artikeln

~* Framtiden är något som endast du själv kan skapa *~

Annons:
Elisabeth-J
10/18/08, 12:26 AM
#28

Kursen var från början i september men nu finns en ny chans i juni, det står i trådarna ovan, ska ändra i artikeln snart,

 

Elisabeth 
Medarbetare på Övernaturligt iFokus, Sajtvärd på Gravid iFokus

Jasmina
10/18/08, 3:01 PM
#29

Åh, det låter heeelt underbart. Har lite svårt att boka upp mig så långt fram i tiden men skulle jag ha möjligheten då kommer jag absolut följa med! Finns någon deadline för anmälan?

Jane-Lyzell
10/18/08, 3:41 PM
#30

Blev det ingen resa i september?

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen
Annons: