Annons:
Etikettövrigt
Läst 13539 ggr
Elisabeth-J
2008-09-16 12:26

Zedd75

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Det är med djup sorg och saknad jag tänker på Zedd denna dag. Han lämnade oss och denna jord igår den 15 september 2008 och jag vill med den här artikeln hedra honom och tacka för den tid vi fick tillsammans här på forumet och med kursen.

Zedd var en person med ett väldigt stort hjärta till alla sina medmänniskor, han gav verkligen allt av sig själv. För några månader sen började han distanskuZeddrsen hos mig och hans utveckling har gått framåt på ett sånt bra sätt. Dom arbeten han gjorde med övningarna här på forumet har varit helt otroliga sista tiden, han skulle blivit ett toppenbra medium för hans stora hjärta till andra och det han gjorde när han jobbade var så vackert. Han har berättat för mig att han har vuxit väldigt mycket i sin personliga utveckling sen han kom in här på forumet och sen han började kursen och det har vi verkligen fått se också. Han skrev så mycket fint och tänkvärt, rakt på sak från hjärtat och trots gliringar från vissa om hans stavning så stod han stark och struntade i det vilket jag beundrar honom stort för, han var en kille som vågade stå för den han varoch jag kommer verkligen att sakna alla hans inlägg här nu.

Jag har just nu ett starkt minne, det var på forumträffen när Jane gick in i trance och den hon hade med sig kallade upp Zedd på scenen. När han sitter där framför henne och fick healing och så vackra budskap, bl.a fick han höra att han har ett stort hjärta och är en väldigt ren och fin själ. Det stämmer så bra, för det var han och jag är så glad och tacksam över att ha fått träffa honom på forumträffen i juni.

Mina tankar finns nu hos Zedd och alla i familjen i denna sorg och saknad. Ett ljus står tänt här hemma för dig du vackra vita själ.

Duva

Massor av kramar till er!

En fantstisk själ har lämnat jorden för att komma till änglarna och Zedd är nu den underbara ängel han var även här bland oss på jorden och vi är nog många som kommer att få besök av denna fina ängel.

'

Här kan ni dela med er av era tankar och minnen till Zedd.

Zedds syster har skrivit en tråd där ni kan läsa och skriva också: R.I.P Zedd

 

Elisabeth 
Medarbetare på Övernaturligt iFokus, Sajtvärd på Gravid iFokus

Annons:
Tuva-Lena
2008-09-16 12:32
#1

Neej! Men vad är det du berättar Elisabeth? Vår härliga och positiva, klurige lilla vän! Jag kommer att sakna dig Zeddan - jättemycket! Kram ifrån Inga-Lena.. Gråter

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Soffe
2008-09-16 12:41
#2

Va?! Jag är chockad Förvånad Vet inte vad jag ska säga, men jag beklagar sorgen och saknaden Rynkar på näsan

Kram till alla vederbörande!

[kvasthilda1972]
2008-09-16 12:50
#3

Det är med stor sorg jag läser detta, jag träffade Zedd på forumträffen och såg när han blev kallad upp på scenen, för några veckor sedan skrev jag ett pm och frågade hur han mår nuförtiden och nu vet jag att han mår bra på andra sidan. Jag kommer att sakna hans kommentarer och inlägg här på ÖN.

Zoraye
2008-09-16 12:53
#4

Åhnejje!!! Även jag är otroligt chockad! Jag blev avläst av Zedd i söndags och när jag var ny här hade jag lite kontakt med honom, så det är med stor bestörtning jag läser att han inte längre finns bland oss så. Jag hoppas verkligen att han har det fint och rofyllt där han är och tackar för den tid och energi han gav mig.

PimTheGreat
2008-09-16 12:59
#5

VAD? *chockad*men fy…usch….jag har inte varit här inne så mkt nu på sista tiden och vet därför inte mkt om Zedd mer än det Elizabeth skrev…vad är det som hände honom?????????? Såg oxå att han  skulle läsa av Zoraye i söndags….

kvinna76
2008-09-16 13:08
#6

läste inlägget o gråter av sorg…han var så fin kille…o att ja inte ens visste han var sjuk…inte en gång sa han det..snyft snyft

hopas han inser o vet hur saknad han är  ………..

Annons:
Frejzan
2008-09-16 13:10
#7

Jag blir bestört. Han skrev så fina inlägg här. Dom kommer jag att sakna.

Sov gott lilla Zeddan.

Tatsu
2008-09-16 13:12
#8

Nej vad tråkigt, jag blev alldeles chockad, unga grabben.
Kommer att sakna hans skrivande.

Beklagar verkligen sorgen till anhöriga.

[Hellas]
2008-09-16 13:17
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#9

Det finns så mycket jag vill säga om Zedd och jag är glad över att jag även sagt det till honom, Zedd var för mig, den personen som det var lätt att prata/skriva med, hans fina varma hjärta gjorde alla trygga att öppna sig.
Han var en sådan person som vågade stå för det han trodde på oavsett vad som hände runtomkring honom. Zedd var en av de modigaste människor jag lärt känna.
Han skickade alltid uppmuntrande små mail och han kunde gå över eld för att skydda och värna om sina nära och kära, helt obekymrad om sig själv.

Jag känner mig hedrad av att få lära känna Zedd på det sätt jag har gjort och även få följa hans utveckling från en mycket ivrig sökare till en mer lugn Zedd som var på väg att utveklas till ett mycket duktigt medium.
Zedd berättade tidigt om sin historia i livet vilket berörde oerhört mycket och det är med en stor sorg och saknad jag nu skriver detta.
Jag vet att Zedd kommer att busa runt med många av oss och stötta oss men idag vill jag bara tänka på Zedd och den storsinta själ han är.

Jag skickar mina tankar till Zedds nära och kära i deras svåra stund just nu!

![Sorg.jpg]

Sirmerlin
2008-09-16 13:18
#10

Zedd75, han finns där när ni minst anar det, vakar, reser och ger sublima budskap till er alla som kände honom väl. Han har det bra nu där han är, bortom tid och rum. Tids nog kommer han åter att ses av vänner, nära, kära och bekanta. Livet är kort i jämförelse dit vi alla ska gå.

camecat
2008-09-16 13:35
#11

Är inte inne och skriver här speciellt ofta men läser desto mer.

Skickar en kram till alla och jaa .. vad skriver man?

Lev väl. Oavsett vilken sida man befinner sig på.

Ha det gott Zedd75

Ina123
2008-09-16 14:49
#12

Loggar in här på lunchen och blir helt bestört, kan inte fatta Gråter Zedd som var så godhjärtad och en sån stor person, månade om alla och stod stark trots allt han varit med om. Det fanns plats och tid för alla i hans hjärta, tårarna trillar ner här nu, kan inte förstå. Kommer sakna dig oerhört Zedd. Skickar varma tankar till Zedds nära och kära.

Britt-Marie
2008-09-16 14:49
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#13

Blir chockad jag med över att inte Zedd finns med oss här på denna sidan mera. Men har kommit till ett fint ställe på andra sidan..

Han skrev så  fint i sina inlägg. Och jag såg att han senast i Söndags skulle läsa av någon på Övningen i den låsta tråden.

Man kommer att sakna honom här. Men som någon annan skriver här med så kommer han nog att busa lite med några.

Sänder mina varmaste tankar till hans anhöriga och vänner.

Ha det så fint där på andra sidan Zedd!!

Annons:
skruttan31
2008-09-16 15:06
#14

Både jag O Spiriteye saknar ord,,  Tänker på Zedd o hans nära o kära, Kram

maiya
2008-09-16 15:10
#15

Blir helt chockad när jag läser det här,har så svårt att förstå det här.

Zedd som var en så godhjärtad person.Ock månade om alla.

Tårarna trillar ner.Kommer att sakna dig oerhört Zedd.

Skickar varma tankar till Zedds nära och kära i deras svåra stund.

Hoppfull
2008-09-16 15:20
#16

Även jag blir djupt chockad av detta! Inte heller jag skriver så ofta härinne men läser en del och har ofta lett åt zedds underbara värme!

Mina tankar går till hans nära och kära!

Behöver du en medmänniska att prata med? Känner du dig ensam?

Titta in här medmanniska.net och se om det är något för dig.

loreena
2008-09-16 15:21
#17

Jag blir också helt chockad! Jag med i kanaliseringen med honom i somras och han kämpade så tappert att få rätsida på de två andar som ville ha kontakt med mig..

Känner inte till vad som hänt med honom, men han har det säkert bra nu. Sänder honom en tanke

Ann-Britt

Eija
2008-09-16 15:31
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#18

Kära goa rara Zedd, va du är saknad….trots att jag inte kände dig annat än via detta forum….fick en smärre chock när jag läste att du hade gått över igår……Hadde ingen aning om din hjärtsjukdom…….måtte du få många svar på dina frågor nu när du är där…..flyg i frihet vännen……

Jane-Lyzell
2008-09-16 15:48
#19

Den fysiska döden kommer ju aldrig läglit för oss som blir kvar på denna sidan. Det smärtar våra hjärtan att mista en så fin och ärlig vän rent fysiskt - men om jag känner Zedd 75 rätt komer han få oss att förstå att vi inte alls mist honom, utan han är med oss alla - fast nu har han svaren som vi alla söker - hur det är när vi går över:-)

Tack Zedd 75 för att jag fick lära känna dig i ditt fysiska liv - för det gör det lättare att känna igen dig i din andliga existens!

Du har en speciell plats i mitt hjärta och jag vet att vi kommer ha många möten fram över:-) Du ville komma till mig/oss på kurs - men nu är det nog du som får komma och lära oss iställetSkrattandeJag gläds med dig i din nya existens - för jag vet att du har "the time of youre life" nu - mycket nytt att lära och ta in. För att inte tala om den kärlek du nu får möta! du är en stark själ som räcker till för att dina annhöriga ska klara sig i genom detta på ett bra sätt!

Kommer sakna ditt fysiska jag men inte har jag mist dej vännen - det som är du essensen av dig lever i allra högsta grad!

Passa på att vila dej ett tag nu - för sedan kommer du ha fullt upp med att besöka oss alla:-)

En Bamsekram till dej Zedd och lycklig resa!

Kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

LillanyfiknaIza
2008-09-16 15:59
#20

Har mått lite konstigt några dagar, mkt tankar m.m.

Kan ju bero på fullmånen med men när jag läste detta så kändes det bekräftat på något vis. Jag kunde andas ut eller om jag var mottaglig för detta… kände inte denna person överhuvutaget men reagerade när jag såg artikeln. Har haft en konstig känsla hela dagen, precis som någon dött eller något. Jag och min mamma pratade idag, om en kvinna som dött, men det hade jag inte känt av.

Det är någonslags sorg i luften. Det känns nu. :( Jag drömde om en kompis som är på Andra sidan, i natt, hon kanske ville säga just detta eller så tittade hon bara till mig som hon gör ibland.

Vila i frid, Zedd

Annons:
anna-08
2008-09-16 16:13
#21

"Var gång ett snällt barn dör, kommer en Guds ängel ner till jorden, tar det döda barnet i sina armar, breder ut de stora vita vingarna, flyger bort över alla de ställen som barnet har hållit av och plockar en hel handfull blommor, som den tar med sig upp till Gud för att de skall blomstra ännu vackrare där än på jorden.

Gud trycker alla blommorna till sitt hjärta, men den blomma, som är honom kärast, ger han en kyss, och då får den röst och kan sjunga med i den stora lycksaligheten."

Du fattas oss..Vi möts igen…

Evig Kärlek till Dig fina Zedd och till dina kära/Anna

ClarasMamma
2008-09-16 16:16
#22

Tack så mkt för den fina artikeln Elisabeth.. och tack alla andra för dom fina orden ni har skrivit om min bror..Jag prata mkt med han flera gånger om dagen och han va så glad att han hade träffa er på ön och börjat dom kurser som han gick…

Många kramar jessica

Ta till vara på alla nära och kära du vet aldrig när dom lämnar denna jord <3

http://pysselgummsan.blogg.se/

ClarasMamma
2008-09-16 16:16
#23

Tack så mkt för den fina artikeln Elisabeth.. och tack alla andra för dom fina orden ni har skrivit om min bror..Jag prata mkt med han flera gånger om dagen och han va så glad att han hade träffa er på ön och börjat dom kurser som han gick…

Många kramar jessica

Ta till vara på alla nära och kära du vet aldrig när dom lämnar denna jord <3

http://pysselgummsan.blogg.se/

Ayena
2008-09-16 16:40
#24

Jag är inte så jätteofta här för att skriva, men jag läser ganska mycket och Zedd's, inlägg har jag vädligt ofta läst.

Det blir ju ett stort tomrum ibland vännerna i ett forum som detta när en kär vän lämnar scenen helt plötsligt. Jag förstår att han var en kär vän till många här, det har jag förstått dels genom hans inlägg och genom de svar och kommentarer han fått från er andra.

Jag kände inte honom men förstår att ni sörjer härinne så därför vill jag skicka en stor tröstekram till er alla här!

Mycket fin artikel Elisabeth!

Kram från Gilla

I-am
2008-09-16 20:02
#25

Jag beklagar verkligen för Zedds närmst sörjande och anhöriga, Zedd skrev bra gejer som jag kommer att sakna. R.I.P Zedd75

Mvh Victoria

[Chakra]
2008-09-16 20:15
#26

Vad ledsen jag blev när jag fick veta att Zedd inte finns hos oss mer.

Fick ju träffa honom på Forumträffen i somras!

Mina tankar går till hans nära och kära just nu!

Kram till Er och Sov så gott Zedd!

Elwin
2008-09-16 20:17
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#27

Meh… helt ofattbart och tråkigt. Är helt "off" av detta.

See ya around, Zedd.

Annons:
Eleri-Twinkle
2008-09-16 20:19
#28

Gråter Åh…jag vet inte vad jag ska säga…sist vi talade var när han ville att jag skule göra omslaget till hans kommande bok. Zedd, du kommer vara mkt saknad!!!!!!!!!! Tack för att jag fick lära känna dig en smula!!!!!

Vi ses i Nagijala

Katarinaj
2008-09-16 21:14
#29

Finns så mycket man vill uttrycka i en stund som denna, men det är svårt att samla tankarna.

Det Jane säger är så sant - att vi har mist den fysiska Zedd.

Annars kan jag inte annat än le, trots det svåra, för jag ser Zedd le stort.

Vi pratade en hel del via PM, då vi fick väldigt god kontakt på Forumträffen. Vi pratade mycket om kärlek, vilket både jag och Zedd längtade/längtar efter. Vi satt tillsammans vid Trollbordet och vi pratade sen flera gånger efter träffen om frågorna vi ställt och svaren vi fått. Vi frågade båda två om kärlek och svaret Zedd fick, var inte så konkret som mitt utan kändes nästan lite "flummigt", men det gör det inte nu. Där han nu finns existerar ju den underbaraste känslan av kärlek som kan upplevas.

Jag väntar ännu på att Trollbordets svar ska infrias och nu ser jag Zedd le igen, för nu vet han så klart vem min Prins är.

Zedd hörde också av sig nu när han såg att jag bokat Svenskveckan i England i April nästa år. Han var intresserad, jag peppade honom att hänga på och han bestämde sig för att göra det. Vi pratade om vilken upplevelse detta skulle bli. Helt enkelt skitkul.

Nu vet jag att det kommer att bli en upplevelse för livet, det kommer Zedd att se till.

Så Zedd…vi hörs ju innan, men fan va det ska bli kul i England.

Kramar Katarina

tommytoe
2008-09-16 22:26
#30

Har inte varit inloggad på ett par veckor och så är det första jag läser detta! Man blir chockad!

Zedd, du var en fin människa här på forumet. Flitig på att skriva. Otroligt duktig med att läsa av.

Sänder de varmaste tankarna till din familj!

Erika-A
2008-09-16 22:44
#31

Zedd!
En vacker själ så ljus och fin har lämnat jordelivet för andevärlden. Jag kommer sakna din "fysiska gestalt" på onsdagarna i daggruppen. Du var en mycket duktig elev och ett fint medium! Jag vet dock att du kommer att vara med ändå. Din plats finns kvar här Zedd så känn dig varmt välkommen när du vill!

Första gången jag träffade dig så tänkte jag att; "den här killen är duktig!" Du visade genast vid första träffen i gruppen att du visste vad du gjorde. Du länkade en farmor till en i gruppen hur träffsäkert som helst, hon är dig evigt tacksam. En sådan kunskap du lärt dig på så kort tid. Synd att vi inte fick i detta livet ta mer del av den. Men jag är säker på att du fortsätter att samarbeta med oss från den andra sidan.
En S T O R kram till dig Zedd och en kram till dina anhöriga!

Erika

[mia-38]
2008-09-16 23:05
#32

Har läst trådar som Zedd har skrivit….En varm och generös människa.
Han kommer att saknas här på ÖN..

Har tänt ett ljus för honom och hans själ. Han är med oss men i en annan dimension…

Sänder en tanke till hans nära och kära.

R.I.P Zedd

MIRJAMI
2008-09-17 02:28
#33

Nej jag kan ju inte fatta att detta är sant!!Gråter Han kommer bli saknad här!! Sänder en tanke till de nära och kära.

MagicLangFinger
2008-09-17 06:17
#34

Kram Zedd

Vi ses sen .. Jag hann inte lära känna Dig här på Jorden men att döma av andras inlägg så verkar du ha varit en omtyckt och gemytlig människa. Därmed har du kanske landat i Paradiset, vilket oroar mig en del.

För mina första ord om att "vi ses sen" kanske dröjer ytterligare för min del. Jag har mina brister och dylikt och känner att jag har en bit kvar att nå Ditt sätt att behandla omvärlden på.

Men med Din bild och med Dina ord i mitt minne lovar Jag att göra mitt bästa!

 Kram till Dig o Familjen

Annons:
Bybo
2008-09-17 08:06
#35

Har inte läst detta först nu. I går höll jag mig härifrån. Vet inte vad jag ska säga. *gråter*

Goa goa kloka Zeddan…Vet att du har det bra där du nu är.  Känner mig hedrad att fått lära känna dig lite…

Hoppas att vi ses snart

Varmastekärleksfullaste kramen till dig och dina nära!

Happyspirit
2008-09-17 09:35
#36

En mycket märklig känsla infinner sig. Zedd hörde liksom till det här forumet på något självklart sätt. Och nu får vi inte se mera inlägg med hans nick på. Det känns väldigt konstigt och ledsamt även för mig som egentligen inte kände honom mer än genom hans inlägg här i trådarna. Jag kommer att sakna dem. Han har bjudit på många goda skratt också och dem tackar jag för.

Ha det gott i ljuset Zedd, och dela med dig av ljusets överflöd till dina nära och kära så de får tröst i sin sorg. Det helande ljuset som du befinner dig i nu är så underbart!! Eller hur!

Styrketankar till alla dina nära och kära du fina ljusa själ.

Ljus och Kärlek till er sörjande/Happyspirit

Elisabeth-J
2008-09-17 11:43
#37

För några månader sen var han på besök i andevärlden och träffade sina nära och kära, jag har flera gånger sen igår läst hans berättelse om och om igen, den gången var det inte dags så han fick återvända men han fick veta hur det var när man går över vilket ger mig och fler som vet vad han upplevde en glädje mitt i allt. Vi vet att han har det bra nu på andra sidan tillsammans med sina anhöriga. Så när jag läser berättelsen är det med både sorg och glädje, det är så vackert och kärleksfullt berättat.

 

Elisabeth 
Medarbetare på Övernaturligt iFokus, Sajtvärd på Gravid iFokus

mariaef
2008-09-17 12:16
#38

Men ååh, vad ledsen jag blir nu när jag läser detta. Har inte haft möjlighet att vara inne på ÖN de senaste dagarna så jag såg det först nu. Älskade älskade lilla Zeddan…har du verkligen lämnat oss…lilla lilla vännen…

Finner inga ord just nu…..

drutten53
2008-09-17 14:14
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#39

R.I.P. ZEDD75..finner inga ord..Tack för att jag fick känna dig genom några mail..många tänkvärda ord gav du..sov gott  tänder i ett för dig och till alla som är där

Chatrine
2008-09-17 14:18
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#40

Jag har aldrig träffat Zedd personligen, men har skrivit lite med honom här på Forumet. Han var så ärlig och sa som han tyckte och tänkte. Sådant uppskattas. Även mina tårar rann när jag läste detta.. allt ljus och kärlek till hans familj.

Zedd…

jag finner inga ord just nu….

Aimosdotter
2008-09-17 15:53
#41

Tyvärr hann jag inte få det äran att lära känna zedd, men det jag läst och allt vackert ni skriver, känns han som en person jag skulle tycka mycket om! Känner stor sorg…

Jag tänder ett ljus för zedd och hans nära och kära.

Annons:
sofie28
2008-09-17 21:05
#42

Till er anhörig, sänder mina varmaste tankar till er i denna svåra stund

nero
2008-09-17 22:47
#43

oj va chockad jag blev!

Har läst många av zedds inlägg, mycket klok kille!

Kommer verkligen sakna honom!

Mina varmaste tankar o kramar till hans familj.

Tiia
2008-09-17 23:50
#44

Jag kände inte Zedd,men läste ibland hans inlägg.Visste att han skrev på sin bok.En varm kram till de anhöriga

MagicLangFinger
2008-09-18 04:22
#45

Glöm inte att säga vad Ni tycker till dom som finns på Jorden just Nu! Med vår snabba utveckling så glöms ibland männsikorna runt om oss bort. Säg att Ni tycker om dom och uppskattar vad dom gör oavsett om det är en bagatell. Säg att Ni finns där för dom i alla lägen. Krama om dom även om kramen tillbaks inte är besvarad! Jag lovar att dom själsligt uppskattar det.

Zedd hade beskrivit känslan bättre men Ni förstår vad jag menar hoppas jag

Var rädda om Er, Livet är fullt av fallgropar!

KRAM

Eija
2008-09-18 04:26
#46

#45….så sant sååå…..vi glömmer lätt bort i denna stressvärld….men när något sådant här händer så kommer vi ihåg en stund……Jag försöker iallfall vara noga nu för tiden att tala om hur mycket jag älskar mina nära o kära…..för det var glest med den varan förr….endast barna fick väl höra det mest när dom var små……

Nej, det är aldrig fel att säga det en gång för mycket…….

Kram tillbaka

Eija

bjarvamor
2008-09-18 20:45
#47

Oh, så tråkigt! Jag kände ju inte Zedd personligen, men läste ofta hans inlägg som var både kloka och underfundiga många gånger. Kommer att sakna honom här inne!

#37 Elisabeth du skrev något om att han skrivit om sitt besök på andra sidan för ett tag sedan. Var det endast för dina ögon eller finns det att läsa här någonstans på sajten?

Jag skickar mina varmaste hälsningar till Zedd, hans anhöriga och alla hans vänner!/ Bjärvamor.

Vad är att dö annat än att stå naken i vinden och smälta in i solen? 

Och vad är väl att sluta andas ännat än att frigöra andedräkten från dess rastlösa puls så att den kan stiga uppåt och vidgas alltmer och fri från alla hinder söka sig till Gud?

                                                       Profeten" Kahlil Gibran 

Imasy
2008-09-18 21:13
#48

Usch, detta får mig att tänka på en tjej på ett kattforum, som hette Amme. En go ung tjej som berörde många.

Hon hade haft cancer som liten och hade fått några problem med levern eller njurarna som tillslut gjorde att hon dog pga det.

Vi på forumet visste att hon var väldigt intresserad av Monkey World så vi på forumet gjorde en insamling på valfri summa och köpte en krans till hennes begravning och resten skänkte vi till Monkey World i hennes namn.

Vi fick ihop drygt tio tusen kronor som gick till Monkey World, och denna tanke gjorde Ammes anhöriga väldigt glada att så många tänkte på henne och hennes engagemang till aporna.

Kanske en forum bukett till Zedd?

Annons:
Elisabeth-J
2008-09-18 21:18
#49

#48 Ja vi ska ordna det, många här har hört av sig om det här så från forumet blir det 2 kransar, en från distanskursen och en från forumet. Jag kommer att göra en tråd om det när jag fått mer info.

Kram

 

Elisabeth 
Medarbetare på Övernaturligt iFokus, Sajtvärd på Gravid iFokus

wolfie
2008-09-18 21:37
#50

#49 Jättefint om vi gör det tillsammans härifrån..är så jag ryser..

Jane-Lyzell
2008-09-18 23:22
#51

 En gemensam krans blir bra - det gillar nog Zedd

Jag är med på det, självklart!

Kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[BigMama]
2008-09-20 00:25
#52

Zedd har även berört mig under hans tid här. Mina varmaste tankar går till hans familj.

Gahella
2008-09-20 03:45
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#53

Han berörde mig också, det här var lite att smälta…Varm kram Zedd från mig.

TantAlma
2008-09-20 13:33
#54

Det var tråkiga nyheter jag beklagar sorgen till alla som kände honom och särskilt hans familj.

Jag har läst några av hans inlägg och kände också att han var en person med ett stort hjärta och ville pigga upp oss och inte låta någon var ledsen.

Zedd75 ha det gott där du är nu….Tack för att vi fick lära känna dig!

Med ljus och värme Alma

moonflower
2008-09-20 16:30
#55

Jag kommer verkligen att sakna Dina varma och godhjärtade ord !!!

Ljusa och varma kramar till Dig från moonflower

Annons:
Touchforlife
2008-09-20 17:27
#56

Hans varma budskap kommer att saknas!
Det var alltid roligt att läsa och följa hans inlägg!

Allt till dig!

Lenha
2008-10-25 02:15
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#57

Jag har varit frånvarandet från forumet ett tag…

Jag har tänkt så mycket på alla här inne, jag är glad att vara tillbaka och möts av detta besked. Zedd… fina Zedd. Du är en av de personerna som jag har gått och tänkt på, undrat hur du har det. Du spred så mycket här på forumet,du var för mig en stor del av ÖN, jag längtade efter att få läsa dina fortsättningar på anden Max, du skickade mig den fina boken… utan att träffa dig så fick du en plats i mitt hjärta. 

Det är med tårar i ögonen jag nu sitter här. 

Vi kanske ses någon gång fina du…

Godnatt Zedd!

Upp till toppen
Annons: